Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Golob: Bozicnica obvezna, vi se pa jebite, snađite se kako znate

Golob: Bozicnica obvezna, vi se pa jebite, snađite se kako znate

Uglavnem, bit premier je izi. Rečeš tkole bo pa to je to. Kako ima kdo stanje firme, a si lahko privošči ali si ne more, nima veze. Najdite denar kjer ga lahko.

Sam še en dodaten davek za delodajalca.

Ja, kje je kdo še to videl, da je plačilo za opravljeno delo kar obvezno?

Odgovor na objavo uporabnika
Ptica973, 22.09.2025 ob 13:44

Ja, kje je kdo še to videl, da je plačilo za opravljeno delo kar obvezno?

Plača je za opravljeno delo. Božičnice v ZDR ni. Je bila vedno dobra volja delodajalca.

Res je butasto!

Kaksna bozicnica neki!

To bi morala biti odredba, da se vsem pod 2k bruto zvisa placa 30%, nad 2k bruto pa 20%!

Kaksne bozicnice, to je samo preseravanje!

saj ni tak problem. se bo dalo tistih par fičnikov in vzelo na drugem koncu. Tisti, ki so dajali večje regrese, bodo komot tam prišparali. Pa če gre za neobdavčen denar, to dejansko pomeni znižanje obdavčitve dela.

Ma vzeli so nam 2 plači na leto, zdaj bojo pa pol vrnili in se tolkli po prsih.

Sposojajo si za plače v js, ampak volitve se bližajo. Gospodarstvo slečt do gat, pa naj stane kar hoče.

Po volitvah pa juriš na prihranke na bankah in na nepremičnine. Nori slovenci pa blejalo, samo da ni/je janša. Namesto, da bi pogledali v tošl. Jaz za svoj denar, pa nimam majhne plače, precej manj dobim kot svoj čas.

Kdor ne želi denarja ga naj doziranje. Edino pravilno ,da nekdo prisili nekatere delodajalce prisili,da deli denar med vse zaposlene in ne samo samo sebi. Kdor je delal ali še dela v privat sektorju ve,kako so delodajalci skrt, pa četudi  je denar ga nočejo delit. Zdaj pa vsi skačejo  do plafona. Še vidi,da Golob  točno ve kako in kaj je na stvari in prisili pač delodajalce. Pravite,da so predvolilni bonbončki, če so res bodo za stalno,ne,da nam desnica stalno da samo začasno  in enkratno.

Vedno sem delavcem izplačeval božičnico in tudi zdaj jo bom. Zadovoljen delavec je dober delavec. Tega načela se držim že 32 let in deluje v dobro mene kot delodajalca in zaposlenih.

Ogromno s.p. se zapira. Se kdo cudi?  Ni regresa, ni plačane malice, prevoza, ni plačane bolniške prvi mesec, ni dopusta, ni bozicnice. Poglejte na Facebook stran tudi mi smo samozaposleni, koliko podjetij se zapira.

Odgovor na objavo uporabnika
delodajalec594, 22.09.2025 ob 20:05

Vedno sem delavcem izplačeval božičnico in tudi zdaj jo bom. Zadovoljen delavec je dober delavec. Tega načela se držim že 32 let in deluje v dobro mene kot delodajalca in zaposlenih.

takšni delodajalci ste vzor. Kajti hvaležnost in spoštovanje do vas je brezmejna. Tako od zaposlenih, kot ugled, ki ga imate.

Kot drugo, je pa notranja čistoča uma, srca, pri vas izrazita. Vi si ne boste mazali rok z nečistimi dejanji, kot to počnejo  mnogi na račun zaposlenih. Tega bi se posebej morali zavedati predstavniki zbornic, kateri z ne dopustnimi izjavami sramotijo le sebe. A je za predstavnike delodajalcev nepredstavljivo. Drugje bi leteli že kot gumb od gat.

Vam pa poklon. Z mirno vestjo lahko greste po ulici.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close