Golob: Bozicnica obvezna, vi se pa jebite, snađite se kako znate
Ma vzeli so nam 2 plači na leto, zdaj bojo pa pol vrnili in se tolkli po prsih.
Sposojajo si za plače v js, ampak volitve se bližajo. Gospodarstvo slečt do gat, pa naj stane kar hoče.
Po volitvah pa juriš na prihranke na bankah in na nepremičnine. Nori slovenci pa blejalo, samo da ni/je janša. Namesto, da bi pogledali v tošl. Jaz za svoj denar, pa nimam majhne plače, precej manj dobim kot svoj čas.
Kdor ne želi denarja ga naj doziranje. Edino pravilno ,da nekdo prisili nekatere delodajalce prisili,da deli denar med vse zaposlene in ne samo samo sebi. Kdor je delal ali še dela v privat sektorju ve,kako so delodajalci skrt, pa četudi je denar ga nočejo delit. Zdaj pa vsi skačejo do plafona. Še vidi,da Golob točno ve kako in kaj je na stvari in prisili pač delodajalce. Pravite,da so predvolilni bonbončki, če so res bodo za stalno,ne,da nam desnica stalno da samo začasno in enkratno.
delodajalec594, 22.09.2025 ob 20:05
Vedno sem delavcem izplačeval božičnico in tudi zdaj jo bom. Zadovoljen delavec je dober delavec. Tega načela se držim že 32 let in deluje v dobro mene kot delodajalca in zaposlenih.
Kot drugo, je pa notranja čistoča uma, srca, pri vas izrazita. Vi si ne boste mazali rok z nečistimi dejanji, kot to počnejo mnogi na račun zaposlenih. Tega bi se posebej morali zavedati predstavniki zbornic, kateri z ne dopustnimi izjavami sramotijo le sebe. A je za predstavnike delodajalcev nepredstavljivo. Drugje bi leteli že kot gumb od gat.
Vam pa poklon. Z mirno vestjo lahko greste po ulici.
Forum je zaprt za komentiranje.