Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vprašanje za tiste ki živite v bloku

Vprašanje za tiste ki živite v bloku

Torej, vprašanje je za blokovske stanovalce z prenalo prostora in več obutve. Kje hranite obutev, ki je ne potrebujete do naslednje sezone?

Klet.

Jaz sem takrat odnesla vse k staršem v hišo.

Potem sem pa dobila večje stanovanje in nabavila veliko globoko omaro za predsobo.

In tam sem imela čevlje v dveh  vrstah, ki sta se spreminjali glede na sezono.

.

Hči vse shranjuje doma. V stanovanju ima samo to, kar trenutno potrebuje.

Odgovor na objavo uporabnika
Taninita, 21.09.2025 ob 17:44

Hči vse shranjuje doma. V stanovanju ima samo to, kar trenutno potrebuje.

Tole je pa zelo zanimiv odgovor. A ni hči “doma” tam, kjer zdaj stanuje, torej v njenem stanovanju?

Imamo omaro do stropa, zgoraj izven-sezonski cevlji, spodaj sezonski.

Sem slisala ze, da eni nosijo v klet, jaz jih verjetno nikdar ne bi odneala ali pa sla iskat, ko se sezone menjajo, ze tole premescanje po omari mi gre na zivce.

Vse kar pogosto ne nosim vržem stran. Vedno imam na razpolago samo nekaj novih čevljev.

Preselim v klet, če je treba.

Nikakor ne nosim čevljev v klet, tam bi splesnelo, preveč vlage. Imam na vrhu omare po škatlah, jbg.

Imam samo toliko parov čevljev, za kolikor imam prostora.

…sam res, iz vaših odg.vidim, kako “bogi” so odrasli otroci, ki živijo na svojem, svo kramarijo pa pr starcih v bajti hranijo…jao bože…

v več desetletjih tuzemljskega življenjA imam kar nekaj parov obutve, in jo shranjujem v škatlah. večino. superge in “tekočo” obutev pa par pri paru na polici v oamri.

Odgovor na objavo uporabnika
ahmm, 22.09.2025 ob 08:30

…sam res, iz vaših odg.vidim, kako “bogi” so odrasli otroci, ki živijo na svojem, svo kramarijo pa pr starcih v bajti hranijo…jao bože…

v več desetletjih tuzemljskega življenjA imam kar nekaj parov obutve, in jo shranjujem v škatlah. večino. superge in “tekočo” obutev pa par pri paru na polici v oamri.

In kam das skatle?

Obutve imam za enih 10m polic, edino visoke skornje shranjujem v skatlah in imam potem problem kam s skatlami, tako da sem jih zlozila na vrhnjo polico omare, ki je do stropa.

Kje shranjujete skatle tusti, ki hranite cevlje v skatlah?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close