Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DAJTE ŽE UREDIT TA FORUM !!!

DAJTE ŽE UREDIT TA FORUM !!!

Ali ga zaprite ali naredite da si folk piše. Zajebancija se vam bo že odbila od glave! Če ne prenesete komentarjev kakšni ste šele v realnem lajfu

meni dela čisto Ok ?

Ne dela. Teme niso razvrščene po časovnici. Odgovori na objave niso na vrhu.  Število odgovorov se ne vidi.

CENZURA?

Odgovor na objavo uporabnika
xy305, 21.09.2025 ob 10:16

Ali ga zaprite ali naredite da si folk piše. Zajebancija se vam bo že odbila od glave! Če ne prenesete komentarjev kakšni ste šele v realnem lajfu

Se strinjam. Pa toliko reklam, da se izgubi celo uro za prebrat en “čvek”. Vse manj sem tukaj gor, ker je izguba časa in mislim, da se tu lahko zadržujejo potem lih sami taki……kdo bo trpel re nebu nebuloze, raje smo na Redditu

Saj gre normalno pisati in odgovore normalno objavi.

Ne potegne pa teme na vrh (je tako, kot je bilo včasih) in pa ne spremeni številke, koliko komentarjev tema ima.

Ne vem, kakšne poteze imajo naštrikane. Ampak tole je kr neki. Če že kaj odgovorim, preberem sam tam, ostalo je nesmiselno, da moraš temo pol na xy listu iskat. Mogoče se jih je kaka fajn viroza z vročino prijela, ker glih neki razsaja, pa so mal obnemogli. ?☺️

Je hudič, ce sitna baba ne ve kaj bi s sabo ?

Bolj je vprasanje, zakaj se mora ves cas nekaj spreminjat samo zato, da se spreminja? Kaksen namen ima to?

Tako te prisilijo, da klikaš na teme, na katere sicer ne bi.  Več klikov.

A ni ta, 21.09.2025 ob 10:29

Se strinjam. Pa toliko reklam, da se izgubi celo uro za prebrat en “čvek”. Vse manj sem tukaj gor, ker je izguba časa in mislim, da se tu lahko zadržujejo potem lih sami taki……kdo bo trpel re nebu nebuloze, raje smo na Redditu

Kakih reklam?

Stara forumašica (res ta prava), 21.09.2025 ob 10:30

Saj gre normalno pisati in odgovore normalno objavi.

Ne potegne pa teme na vrh (je tako, kot je bilo včasih) in pa ne spremeni številke, koliko komentarjev tema ima.

Stari forumasi se še spomnimo, da je forum včasih deloval ravno takole, teme po času odprtja in smo se precej razburjali, zakaj take sprememba – na tak način potegnejo naprej tudi teme, ki so stare 10 let ali več in potem se odgovarja glede problema, ki je že zdavnaj razrešen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close