Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SA TOBOM MOJE MORE SE STARATI

SA TOBOM MOJE MORE SE STARATI

( https://www.youtube.com/watch?v=CVvmkO6TDyY )

Te spet suče Čater?…….. saj, kdaj te pa ne. Razlika je le v katero smer ti trenutno šiza potegne.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7073, 20.09.2025 ob 23:28

Te spet suče Čater?…….. saj, kdaj te pa ne. Razlika je le v katero smer ti trenutno šiza potegne.

Hvala za like

Odloči se že al boš basiralo al piskalo kešev Čater. Dretje pa v petje ne spada. Se na tanko razglašeno cvileče dereš vmes na ves glas, da človeku bobniči popustijo.

Kolk si star? 50? Pa še vedno iščeš glas s katerim bi pel?

Ajoj, 20.09.2025 ob 23:36

Odloči se že al boš basiralo al piskalo kešev Čater. Dretje pa v petje ne spada. Se na tanko razglašeno cvileče dereš vmes na ves glas, da človeku bobniči popustijo.

Kolk si star? 50? Pa še vedno iščeš glas s katerim bi pel?

Hvala za subscribe

Darko552, 20.09.2025 ob 23:39

Hvala za subscribe

Keš, boš šla na avdicijo talentov, Te lahko mi prijavimo?

Anonimno 6089, 20.09.2025 ob 23:44

Keš, boš šla na avdicijo talentov, Te lahko mi prijavimo?

Jst pa Ogorevc ti in Tommy Emmanuel bomo šli.

Darko552, 21.09.2025 ob 00:09

Jst pa Ogorevc ti in Tommy Emmanuel bomo šli.

Ogorevc še igra? Imel je nek ansambel. Zdaj pa ima hare Krišna center ali nekaj podobnega. Vse nobel zrihtano, prestižno, nima pa vsak vstopa. Le na povabilo.

Tommy Emmanuel pa zagotovo še ni slišal za Keš Čaterja in nikoli ne bo. Saj keš čater še  sploh ne šteje med glasbenike in ga ni še nikjer zabeleženega. Tako da tudi Tommyja Emmanuela ne bo. Avdicija je za začetnike. Torej take kot keš, čeprav ta keš je že  prestar za nek začetek. Vendar, probat ni greh. Morda pa postane glasbenik v tretjem življenjskem obdobju. 

Dobro jutro.  Pošiljam ti barko sreče, saj veš … Moja barka …

.https://youtu.be/5Bp5MsAIxyo?si=UawdVrNlblMv9nMM

?️

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close