Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nova sodelavka je preveč seksi

Nova sodelavka je preveč seksi

V službi sem prejšnji sodelavki povedala napačne podatke in so jo odpustili. Zdaj so mi v pisarno postavili direktorjevo pra nečakinjo.

Ona je bila prej zaposlena v srednji šoli vendar so jo opustili, ker je imela spolne odnose z dvema polnoletnima dijakoma.

Zato zdaj vsi moški sodelavci tako samski kot poročeni vsake pol ure gledajo v pisarno in hodijo noter in ven, da jaz ne morem več delati, ker vsi moški hočejo v pisarno.

Pismo res morate biti obubožani, da v soboto tukaj gor kvasite zgodbice.

Nimate za izlet, ubogi revčki.

Odgovor na objavo uporabnika
Provoke, 20.09.2025 ob 17:01

Pismo res morate biti obubožani, da v soboto tukaj gor kvasite zgodbice.

Nimate za izlet, ubogi revčki.

2/3 prebivalcev je revežev, kaj torej pričakuješ?

Ja seveda, povedala ti je, zakaj so jo odpustili…

Nova sodelavka je preveč seksi, 20.09.2025 ob 16:56

V službi sem prejšnji sodelavki povedala napačne podatke in so jo odpustili. Zdaj so mi v pisarno postavili direktorjevo pra nečakinjo.

Ona je bila prej zaposlena v srednji šoli vendar so jo opustili, ker je imela spolne odnose z dvema polnoletnima dijakoma.

Zato zdaj vsi moški sodelavci tako samski kot poročeni vsake pol ure gledajo v pisarno in hodijo noter in ven, da jaz ne morem več delati, ker vsi moški hočejo v pisarno.

pa tebe gledat. poglej če imaš kakšen flek na bluzi 😉

Zdej si dobila božjo mast bivše sodelavke, ko s sedanjo ti ne boš strokovno opravljala svoje delo in boš novo službo iskala zarad napak. ?

Pravljica za handjob Mesca in levuharjev.

Da te ne bo razneslo. Lahko si ga ožameš na domišljijo ha ha ha. Mater ste zmešani 😀

mogoče hodijo, 20.09.2025 ob 17:19

pa tebe gledat. poglej če imaš kakšen flek na bluzi 😉

fora, ha ha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close