Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako imeti samo lepa čustva?

Kako imeti samo lepa čustva?

Kako to narediti? Od kar sem prebrala temo o tem, da si nekdo to želi, si jaz tudi.. Želim si biti stara 133 let, zaradi ne sekiranja in zaradi uzivanja zivljenja.  Kakšen nasvet?

Odgovor na objavo uporabnika
Užaljena, 20.09.2025 ob 11:50

Kako to narediti? Od kar sem prebrala temo o tem, da si nekdo to želi, si jaz tudi.. Želim si biti stara 133 let, zaradi ne sekiranja in zaradi uzivanja zivljenja.  Kakšen nasvet?

Zalet se nekam pizda zmešana

Dej že mir, 20.09.2025 ob 12:02

Zalet se nekam pizda zmešana

?????

Daj nasvet pa utihnem

Na enak način, kot si greš v trgovino kupit živega samoroga.

To je približno tako, kot bi vprašal(-a): “Kako imeti imunski sistem, ki ne bi sprožal vnetne bolečine?”

Niso čustva tisto, na kar vplivaš. So pokazatelji tega, kako ti denejo tvoje izbire.

rok-1, 20.09.2025 ob 12:12

Na enak način, kot si greš v trgovino kupit živega samoroga.

Samorog Ne obstajajo, si ok?

Jah kako no – ne hod na mon, ce je te pol nepovšečni odgovori zrukajo na nekaj voltov  ???☺️☺️☺️

Preberi si knjigo Whitney Goodman: Toksična pozitivnost.

Ljudje moramo čutiti vsa čustva.

Vse v nasprotju s tem je nezdravo.

Čustva so naravna, vedno ne morejo biti samo lepa. Se pa da trenirat um, da se hitreje vrneš v mir in prijetne občutke. Ful pomaga, če si vsak dan vzameš trenutek zase .. malo globoko dihaš, si predstavljaš kaj lepega, ali pa si zvečer poveš tri stvari, za katere si hvaležna. ..Ko pride negativna misel, jo takoj zamenjaj z bolj lepo… Počasi postaneš bolj mirna in lažje uživaš v lepih trenutkih.

res lahko um streniras ni to hec… kar zdajle zacni.

pa vplivas lahko tudi na pocutje, da si ne dovolis, bit zamorjena… samo treniraj um in opazuj obcutke brez, da se obsojas..

Za začetek treniraj hvala, prosim, oprosti in spoštuj sebe in druge.

Vsak dan sproti se odločiš da boš prijazna oseba.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close