Pravilno, da so pojebali uno medicinsko pri zamenjavi pacientov
Sem dokaj prepričan, da je tudi ona zvesto sodelovala v kovid plandemiji in se prodala za 60 evrov dodatka. Ni hujšega kot človek, ki se proda za male pare.
Bom povedal drugače. Pred dvema letoma sem v znani slo firmi kupil nov podn. Ko sem ga prišel prevzet z avtom, ga je skladiščnik, en mlad pankrt, pripeljal ve in na eni strani je bil ovojni papir čist raztrgan in doma sem potem ugotovil, da je rob podna uničen, saj so ga šarali po tleh. Ker sem pošteno socialitično vzgojen, sem si pač tam mislil, ok, pač mal je papir odtrgan pa kaj potem, pošten človek si ne predstavlja, da je lagko človeška sodrga tako pokvarjena. Pol kličem tja in s euna zlaže, da jaz lažem, da je bil papir nepoškodovan in podn tudi, da oni to vse dvigajo z viličarji in da je podn prišel original zapakiran iz francije. Kaj hočem povedati. Da sem s enaučil, da ste po mojem trdnem prepričanju in izkušnjah, VSI OD PRVEGA DO ZADNJEGA BREZ IZJEME, NAVADNA GOLAZEN SODRGA LAŽNIVA NAJSLABŠE SORTE, in se mi noben od vas ne smisli nič pravilno da vas jebejo, kot vi nategujete druge. Ko zavohate denar ste vsi isti, lažete kradete goljufate. Ko zagledam tujca, tudi kolega, saj to ste vsi isti, vidim v njmeu sovražnika in nekoga, ki me hoče nategnt in od mene dobit korist.
če bi se mi ta dogodek ponovno zgodil, bi unga pankrta na licu mesta zagrabil za goltanec in mu fris porinil v podn in rekel,govno a vidiš da je strgano, vse bi poslikal in tisto kurbo iz komerciale dol poklical in zahteval denar nazaj ali pa nov podn s prevozom do doma na njihove stroške. Če bi kaj zinla bi pa še njo za goltanec zagrabil.
jaz tudi mislim. da morata sestri odgovarjati, a hkrati so soodgovorini za enako stvar tudi zdravniki. tukaj je policija in tozilstvo mimo udarila.
zestre pa niso nic uboje, delovane naloge so jasne in ce ni sposobna pravilno identificirat pacienta in predat ustrezne dokumentacije pravilno, potem je kaksnega drugega bolj strokovnega dela sposobna se manj….
in povem vam tam so tako slampaste, freh, nesramne in nadute medicinske sestre, ki delajo tudi se hujse napake, zraven ae lazejo pacientu vbobraz da je tako ravnanje popolnoma strokovno, in pacienta na ta nacin se ponizujejo imajo za bedaka, nekatere so res obupne… tudi se vedno, celo po tem dogodku, tako da naj se zamislijo, da niso bogovi , ki se bodo duvale nad pacienti,ampak naj raje svojo energijo usmerijo v natancno in strokovno opravljanje dela in spostljivo obravnavo pacienta.
Stara forumašica (res ta prava), 20.09.2025 ob 10:45
Dobro si se opisal
NAVADNA GOLAZEN SODRGA LAŽNIVA NAJSLABŠE SORTE
Retardiran kreten, 20.09.2025 ob 12:43
Jaz ti prodam štrik, če rabiš. Obljubim, da te tokrat ne bom nategnil. Poštena kupčija bo! Pravzaprav ti ga podarim. Samo povej za kakšno kilažo mora bit.
a to si ti lastnik te firme. ker kreten ej. pridi k meni ti bom jaz dal štrik za vrat pa še zategnil da boš sigurno crknilo
Forum je zaprt za komentiranje.