Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tip v okolici Kranja

Tip v okolici Kranja

Pozdravljene vse zaksrbljene mamice in zaksrbljeni očetje. Kakšen teden sem razmišljala, ali to objavim ali ne, sedaj pa mi leži na srcu, da to zgodbo le delim. Stara sem 29 in prihajam iz okolice Šentilja. Kdor je iz tam ve, da se tukaj med sabo poznamo vsi.

Že nekaj časa, tukaj naokrog kroži slika enega od fantov, ki ga poznam zgolj na videz in ne osebno. Vem, da je zdaj star tam okoli 20 let. Na sliki je razviden ta fant pred približno nekimi 5imi – 6imi leti nazaj, sklepam, da je na sliki star nekih 13 – 15 let. Na sliki pa še en fant. Objemata se in na sliki piše Happy 1 Month! I love you! Na prvi pogled nič narobe, smo vseeno že v 21. stoletju… Zakaj pa je ta slika potem tako zanimiva? Zanimiva je druga oseba na sliki. Okoli se je govorilo, da je bil ko sta sliko naredila star krepko čez 20, mlajšiga fanta naj bi pobiral z avtom in na skrivaj z njim delal marsikaj. Stvar me je tako zanimala, da sem si zavihala v roke in z par enostavnih google reverse image searcih sem tega drugega tipa tudi locirala. IN RES! Trenutno je star 30, skoraj 31 let (čeprav na prvi videz zgleda ful mlajši). Tip ima tiktok (gasper_zupan) na katerem se važi s svojim Audijem in svojim “prestižnim življenjem”. Ima tudi svoje podjetje: GALX d.o.o. in celo napisal je svojo knjigo: How to get rich… Vse to mi je uspelo izbrskari na googlu. Če še kdo drug pozna kaj o tem tipu so informacije vedno dobrodošle. Ko sem malo povpraševala okoli, naj bi bilo govora, da ta tip še vedno hodi z mladoletnimi fanti. Ga še kdo drug pozna? Je to vse res? Rada bi da se razve točno kaj se dogaja. Če temu tipu delam krivico, se mu močno opravičujem, je pa res da dokazi govorijo svoje -> na sliki se objemata, zraven piše happy 1 month I love you in na sliki sta fant ki ne more biti starejši od 15 let in on… Fotografija sigurno ni starejša od 5 let, na linkedinu pa sem izbrskala koliko je star, lepo piše kdaj je zaključil faks in vse. Trenutno je 30.

Prosim da vsi dodate informacije o njemu, da se to javno razve. Še enkrat, to so govorice in pač tista fotografija upam, da ne delam komu krivice.

Če pa je res si tak človek zasluži javno izpostavo in grajo.

Vse lepo in priprazite na svoje najstnike.

Kaj točno hočeš povedat?

Jaz ti pa lahko povem, da zelo slabo ocenjujem starost na pogled. Recimo lahko je nekdo star 28, jaz pa mislim, da ni niti 18. Tako da pazi, kaj govoriš.

Verjemi da je obema pasalo, in da je porival tudi tamali.

??? a ona dela neke žrtve.

Je tvoje ime MariMaki? Ni? Kako to? Če že druge ljudi, ki jih osebno sploh ne poznaš, na javnem forumu izpostavljaš z imenom in priimkom, bi človek lahko pričakoval, da se boš tudi ti sama izpostavila z imenom in priimkom. A to pa ne? Le zakaj, če so tvoji nameni tako plemeniti?

Tipa, ki si ga takole javno izpostavila, ne poznam, upam pa, da ga kdo pozna (in takih oseb s tem imenom in priimkom je kar nekaj!!) in ga bo opozoril na tole tvoje javno obtoževanje in blatenje, da te bo možakar preko Policije našel, najel odvetnika in  iztožil s tebe še gate, ki jih imaš na riti!

Če bi prebral kaj sem napisala, ne bi pustil takega komentarja… Maljši fant na sliki je sedaj star malo pod 20…. slika je nastala približno 5 let nazaj. Drugi tip na sliki je sedaj 30. 5 let nazaj, fant je bil 14 – 15 on pa 25…. ?‍♂️

Me prav zanima če bo prijavil na policijo ja… zraven lahko doda še to sliko ko se na vcju objema z mladoletnim fantom zraven pa piše Happy 1 month, I love you

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close