Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obožujem opazovati revne ljudi

Obožujem opazovati revne ljudi

To mi je res velik hobi! Pa to počnem čisto spoštljivo, nimam nobenih predsodkov do revnih. Na spletu zelo rada gledam videe teh mam iz manj priviligiranih družin, kako kuhajo. Hrana bolj ali manj nezdrava, a saj nima veze. Pomfri zraven vedno, hrenovke nekatere režejo s škatjami (tega sicer ne razumem), razkuhane testenine s sirom itd. Rada grem tudi v nižje cenovne trgovine, da jih gledam. Najraje v Eurospin, ko tavajo in gledajo kaj bi potrebovali. Vozičke polnijo z večinoma nezdravo hrano, veliko salam vidim, zmrznjenih pic, hrenovk itd. Saj iz tega verjetno ne skuhajo nič pametnega, ampak vseeno me nadvse zanima, kaj kupujejo, kaj kuhajo, kako se obnašajo. V trgovinah so tudi pogosto nasilni, udarjajo te z vozičkom, preklinjajo in kričijo med nakupovanjem. Fascinantno.

Začni se ukvarjati s svojim življenjem. Živi in pustj živeti.

Če kupiš zamrznjeno zelenjavo za juho, pa not flikneš govejo kocko, je čist enako kot če bi narezala svežo zelenjavo z vrta in jo dala v vrelo vodo pa not fliknila govejo kocko.

Danes še nisem bila v trgovini, pa se mi takooooo ne ljubi. Petek je, vikend je, vse natrpano, gneča …

nimam besed – bolnica ena

Odgovor na objavo uporabnika
opazovalka646, 19.09.2025 ob 13:05

To mi je res velik hobi! Pa to počnem čisto spoštljivo, nimam nobenih predsodkov do revnih. Na spletu zelo rada gledam videe teh mam iz manj priviligiranih družin, kako kuhajo. Hrana bolj ali manj nezdrava, a saj nima veze. Pomfri zraven vedno, hrenovke nekatere režejo s škatjami (tega sicer ne razumem), razkuhane testenine s sirom itd. Rada grem tudi v nižje cenovne trgovine, da jih gledam. Najraje v Eurospin, ko tavajo in gledajo kaj bi potrebovali. Vozičke polnijo z večinoma nezdravo hrano, veliko salam vidim, zmrznjenih pic, hrenovk itd. Saj iz tega verjetno ne skuhajo nič pametnega, ampak vseeno me nadvse zanima, kaj kupujejo, kaj kuhajo, kako se obnašajo. V trgovinah so tudi pogosto nasilni, udarjajo te z vozičkom, preklinjajo in kričijo med nakupovanjem. Fascinantno.

Avtorica, želim ti da se uspešno pozdraviš. Pa danes raje tako lepo popoldne raje izkoristi za kakšen sprehod.?

In zdej misliš da si bog i batina ?

Ti Si revna v glavi!

Ej, avtorica, ti si revna v glavo. Ti ljudje imajo več denarja kot ti, le skopuhi so in obožujejo vse predelane packarije. Revni ljudje revščino skrivajo, ne kupujejo zmrznjenih pic in salam ampak si hrano pripravljajo sami.

Mi raje kuhamo doma, ko da hodimo ven jest pa bi lahko zunaj zapravljali vsak dan. se mi zdi bolj zdravo in veš kaj ješ. Nesrejemljivi se mi zdi pa da zdravniki ki delajo na mediicni dela kupujejo Poli salamo 🙂 tupijo pa o nezdravi prehrani in drugem ljudem …

Tvoje naslajanje je bolno. To menda veš, če že ne čutiš. Očitno si zelo osamljena duša.

Zakaj jo pa kritizirate? In zakaj se nekateri s pojasnili branite?

Nikomur ne škodi s svojim hobijem. Opazovanje ljudi je res fascinantna zadeva, to – kako se poskuša distancirati v drugačnost – je pa tudi zabavno.

Svetovna tema. Ena napiše da reveže opazuje….vsi v luft skačejo in norijo.

Čez par min bodo pa o IG osebah, ljudeh iz kmetij al kaj vem česa na tv, o sosedih, o direktorjih, o bogatih, o umetnih bejbah, debelih, suhih, plešastih….debatirali v sosednjih temah 🙂

Očitno lahko vse opazuješ, premišljaš in o njih debatiraš s popolnimi tujci….sam mon revežev ne 🙂

svetovno, 19.09.2025 ob 16:32

Svetovna tema. Ena napiše da reveže opazuje….vsi v luft skačejo in norijo.

Čez par min bodo pa o IG osebah, ljudeh iz kmetij al kaj vem česa na tv, o sosedih, o direktorjih, o bogatih, o umetnih bejbah, debelih, suhih, plešastih….debatirali v sosednjih temah 🙂

Očitno lahko vse opazuješ, premišljaš in o njih debatiraš s popolnimi tujci….sam mon revežev ne 🙂

lol, to je mentalna poškodba od socializma, če je siromak, je dober človek, plemenit, mu daš pa sto eurov v žep, ga pa zvije in žleht rata.

Najrajši pa podjetnike demonizirajo, če ima d.o.o., izkorišča delavce, jih izžema za zadnjo paro, on ima pa jahto, če je s.p., pa skoz samo muti in utajuje davke. To je logika Levice, v javnem sektorju so vsi čisti in plemeniti, v realnem gospodarstvu pa ali izkoriščajo delavce, ali so pa izkoriščani delavci, ni vmes.

Odtod bizarne ideje kot ta z božičnico, oni mislijo, da imajo podjetja ful keša, ampak nočejo dat, zato jih je treba s centralnoplanskim ukazom vse prisilit, imajo, nimajo, nima veze, vsi so krivi izkoriščanja delavcev. Kot da trg dela ni prosti trg se obnašajo, ker so sami že cel lajf privilegirani prejemniki javnih sredstev, koncepta nimajo kako zgleda v razmerah zdrave konkurence.

Aja, pa noben ne sme biti drugače zaposlen kot redno, po možnosti na nedoločen čas, karkoli drugega je prekariat.

Je pa to z božičnico politična plastika, kupovanje volilcev, ker so javnemu sektorju dali takšne dvige plač, da se bojijo, da je preveč očitno, s to bizarno božičnico bojo pa kao lahko rekl, lejte, ne borimo se samo za javni sektor.

8409… zadetek v črno. Sicer je malo izven te konkretne teme… a vseeno.

Opazovati in uživati uboge in revne je nebožje in pokvarjeno. Meni se srce trga, tudi zajokam, če vidim nekoga da se muči v življenju. Tema je verjetno bolana provokacija za klike ali pa res živijo taki norci med nami. Danes sem imela priložnost videti brezdomce ležati na cesti. Nisem vedela ali jim dam kaj denarja, jih ogovorim ali grem samo naprej. Žalostne zgodbe, zato sem odšla hitro stran, ker sama kot taka jim ne morem pomagati in mi je bilo preveč hudo. Tudi bogataše opazovat je na svoj način bolano. Zakaj se naslajati nad nekom ki ima vse, medtem ko drugi nimajo ne hrane ne doma? Meni je užitek opazovati naravo in nasmehe na obrazu in ne solze in revščino. Ta forum je treba NUJNO zapret, ker se dela nepopravljiva škoda ljudem.

Grenivka422, 19.09.2025 ob 18:15

Opazovati in uživati uboge in revne je nebožje in pokvarjeno. Meni se srce trga, tudi zajokam, če vidim nekoga da se muči v življenju. Tema je verjetno bolana provokacija za klike ali pa res živijo taki norci med nami. Danes sem imela priložnost videti brezdomce ležati na cesti. Nisem vedela ali jim dam kaj denarja, jih ogovorim ali grem samo naprej. Žalostne zgodbe, zato sem odšla hitro stran, ker sama kot taka jim ne morem pomagati in mi je bilo preveč hudo. Tudi bogataše opazovat je na svoj način bolano. Zakaj se naslajati nad nekom ki ima vse, medtem ko drugi nimajo ne hrane ne doma? Meni je užitek opazovati naravo in nasmehe na obrazu in ne solze in revščino. Ta forum je treba NUJNO zapret, ker se dela nepopravljiva škoda ljudem.

A si vzamem čas in najdem teme kjer pametuješ o ljudeh kakšni so? Kako izgledajo in ipd.? Ker kako hudiča pa to vidiš če ne opazuješ ljudi 😀

Hinavčki trolasti 🙂

p.s.
Te trole ki hrenovke režejo s škarjami ipd. gleda na IG, tik tok ipd, kjer ti troli služijo s tem da jih ljudje gledajo. Temu so te strani namenjene. V štacuni pa tudi dvomim da nekdo ki ni že par dni jedel in strada, meče predelan šit v vozičke 😀

@Grenivka – opazovanje… samo po sebi ne pomeni ocenjevanja, uživanja ali celo naslajanja.

Te zadnje reči nekateri ljudje pač dodajo opazovanju – a še zdaleč ne vsi. Ljudi se da opazovati enako nevtralno oz s splošno prijaznostjo kot naravo ali pa npr arhitekturo.

Kar se pa brezdomcev tiče… dokler jim daš enako spoštovanje kot ostalim ljudem, ni potrebno bežati ali gledati stran. Tudi oni se bolj človeško počutijo, če jih enostavno pozdraviš.

Rok tokrat ga sekaš mimo, pa te rada berem…

eni gledajo nage babe,eni so zasvojeni s seksom, so zvodniki, eni so hazarderji, eni pa gledate revne ljudi.kaj naj rečem? da imate zanimivo življenje? Ja.Očitno orgazmirate.

Hahaha, na redditu imaš čisto drugačne zgodbe o brezdomcih. Frišne, od danes.

Ne se slepit.

Grenivka422, 19.09.2025 ob 20:03

Rok tokrat ga sekaš mimo, pa te rada berem…

SIgurno nimam vedno prav – a o opazovanju pač mislim – in delam – tako.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close