Mladi cigan kradel in gorzil trgovki grosuplje
v grosuplju hodijo cigani v trgovino in ta mladi cigan ne hodi v šolo, in je skos v tej trgovini kjer krade vsak dan. Danes je bil s stsrim, star je okrog 8 let in si je pred blagajno basal stvari v žepe, trgovka mu reče, saj ti nisi tak, da bi kradel, on jo začne zmerjat da jih boš prasica dobila in da bo vse pokradel, saj mu noben nič ne more. Tastar je plačeval na blagajni in se ni menil za nič in v nič vtikal, sam nekaj je brundal. Pankrt ciganski je pokradel kar je, ustavit se ga ni nihče upal, trgovka in vsi ostali so bili vsi presrani, tiho, kot da ni nič. Pol s eje pankrt postavil na koncu blagajne v kavboj pozi in grozil trgovki, da jo bodo prefukali. Ženska je bila rdeča v obraz in se je kar tresla. In to je tam vsak dan, ena od trgovk mi je dejala, da jim samo on pokrade za okrog jurja na mesec, tja hodijo pa še druhi cigani . Vse sem si skrivoma posnel izza trgovske police kot da nekaj kupujem.
Zato pa je gospodarstvo v qrcu, ker policija (javna služba) ne opravlja svojega dela. Da sem jaz lastnik, zaprem trgovino in fuck off. Jejte pesek.
Poleg tega dobivajo davkoplačevalski denar (naš denar; moj, tvoj) za nedelo. Ne hodijo v vrtce, šole, so na socialki in otroških dodatkih.
1000 € pokradenega na mesec je enako kot če bi imeli zaposleno še eno trgovko. Torej odžirajo tudi drugim delo, ne samo da sami ne delajo nič.
Zato je država v qrcu.
Hitler bi zrihtal.
Pa ne mi moralizirat, ker drugače se tega rešit ne da.
Anonimno 10627, 18.09.2025 ob 10:04
v grosuplju hodijo cigani v trgovino in ta mladi cigan ne hodi v šolo, in je skos v tej trgovini kjer krade vsak dan. Danes je bil s stsrim, star je okrog 8 let in si je pred blagajno basal stvari v žepe, trgovka mu reče, saj ti nisi tak, da bi kradel, on jo začne zmerjat da jih boš prasica dobila in da bo vse pokradel, saj mu noben nič ne more. Tastar je plačeval na blagajni in se ni menil za nič in v nič vtikal, sam nekaj je brundal. Pankrt ciganski je pokradel kar je, ustavit se ga ni nihče upal, trgovka in vsi ostali so bili vsi presrani, tiho, kot da ni nič. Pol s eje pankrt postavil na koncu blagajne v kavboj pozi in grozil trgovki, da jo bodo prefukali. Ženska je bila rdeča v obraz in se je kar tresla. In to je tam vsak dan, ena od trgovk mi je dejala, da jim samo on pokrade za okrog jurja na mesec, tja hodijo pa še druhi cigani . Vse sem si skrivoma posnel izza trgovske police kot da nekaj kupujem.
Sam prefukat tamalga in tastarga . Nimajo kej te Romi . Imate kije v avtu ven iz trgovine pa nazaj s palico notr pa sam udri po njih . Če se slovenci ne bomo sami postavili zase ne bo nič . Pa tud če grem sedet . Treba bo začet Slovenci .
anonimno90, 18.09.2025 ob 10:46
Sam prefukat tamalga in tastarga . Nimajo kej te Romi . Imate kije v avtu ven iz trgovine pa nazaj s palico notr pa sam udri po njih . Če se slovenci ne bomo sami postavili zase ne bo nič . Pa tud če grem sedet . Treba bo začet Slovenci .
Ni tako enostavno. Cigo pokliče svoje bratrance, ki jih je vsaj 45 in potem imaš resno težavo. Morda bi delovalo, če bi imel s seboj motilca signala in vsaj še prijatelja s kijem. Moraš vedet, da oni lahko udarjajo po drugih in bodo šli domov, ko boš pa ti njih, boš šel v zapor ali pa te bo tožil za odškodnino, ker na levo uho slabše sliši. Da o tem, da te bodo poiskali, sploh ne govorim.
ta pikra, 18.09.2025 ob 11:55
Ma 8-letnemu mulcu pobereš stvari iz žepov in jih daš na trak k stvarem od očeta ter zaračunaš. Saj praviš, da oče je pa plačeval.
Ja Slovenc, zato pa nimas več države, ker si brez pameti.
Kar sj napisal tudi otrok v prven razredu pošteka. Koliko ste stari sramota?
Kaj naj mu vzame iz rok, da jo bo poljuval in zbrcal pred vsemi, kdo ji bo pomagal – Grosuplje je preblizu Lj, tu ne pomaga nihče nikomur, če nisi od dole.. preden se prisveti policija je šooda že narejena. Zaščite pred nasiljem v Slov ni. Aktiviral bo barabin še bando in trgovko zasledoval do doma, enako ti je v drugih st bivanjih kjer je hudo, župan , vlada in itd pa nimajo posluha za nasilje, saj moteni in nasilneži ne spadajo kjer so……, ustrahuje se pa tiste, ki morajo divjake prenašati.
Vse to je namerno, da Slovenci lahko trpimo. Povedo, da je to tudi skrivno maščevanje, ker smo se Slovenci odcepili od Yuge…
večkratno si glupo. neizkušeno, zaostalo in naivno. a jaz da bi sedaj rihtal cigane, naprimer, a policaji bodo pa plačo vlekli pa se smejali izza vogala vsi presrani. saj malega ni problem prefukat, problem je vse tisto potem, kar ti ne razumeš s svojo kratko lajtngo. tam vsak vsakega pozna cigani vedo kdo si in ti bodo prišli domov pred dom. prišlo bo 5 kombijev ciganov in kaj boš naredil. oni so doma ves čas, delajo nič ne ,spočiti so, ti pa delaš , si v službi in te ni ves čas doma. država ti na pomoč ne bo prišla, ker jih še podpirajo , policija se jih boji, prišli bodo, ko bo vsega konec, da bodo TEBE popisali in TEBE zaprli. ker da si kršil javni re din mir ker si s euprl in še cigani te bodo tožili za take in drugačne stvari. 30 ciganskih prič bo izjavilo, da ti niso nič hotli, ti si jih pa napadel . in boš šel sedet. pa plačeval boš težke tisočake. KDO ti bo pomagal od teh sedaj pametnih slovencev, NIHČE. POSKRILI SE BODO KOT DOMOBRANCI LETA 45. SAJ TABELI STE VSEGA KRIVI, KER STE NAREDILI DEMOKRACIJO PA TO SRANJE, KI GA SEDAJ IMAMO. V TITOVEM SOCIALIZMU SO SE CIGANI ŽANDARJEV BALI KOT HUDIČ KRIŽA, SO PROSJAČILI PONIŽNO S SKLONJENIMI GLAVAMI. ti kar bodi pogumen jaz s ene vtaknem v spor pa če vam sredi dneva hčere posiljujejo
Zakaj nisi poklical policije?
Naj preuredijo prodajalno. Samopostrežno preuredijo v postrežno. Bo gneča, ampak bo vsaj trgovina. Vse bo na policah zadaj, pult, vmes pa vsaj dve prodajalki.
Še bolje bi bilo pa, da on line doma poklikas artikle in smo dvigneš ob dogovorjeni uri.
In ti naivno mislis, da bi to funkcioniralo? Sem videla v Trebnjem, kako so sli v skladisce, kot da je njihova last. Ena prodajalka je stekla za njimi, da bi jim to preprecila, oni pa kar lepo naprej. Oni si lastijo vse, vzamejo si, kar zelijo, ti,naivnost, pa mislis, da bo klasicna trgovina preprecila kraje. Bodo pac poskakali cez pult in si nabrali robo. aj bosta ena ali dve prodajalki proti njim petim ali sestim? Nic. Policije itak ni od nikjer in oni to dobro vedo. Kaj jim pa morejo. In v tem je problem. Drugi problem pa je, da imajo lahko kilometer dolg seznam aretacij, pa jih bodo usmiljene sodnice in sodniki spustili na prostost. Ker jim je tako ukazano, ker so podkupljeni ali pa ker se prav tako bojijo mascevanja.
Kako pa odreagira –lastnik trgovine –? Pa naj je to merkič, špar, lidl, …ali privat …Lastnik bi nucal narediti red in disciplino…,se pravi- kamere, varnostna služba- varovanje premoženja, robe , moderne vitrine na ključ, mreže, pa izberi pa ti trgovka prinese , … policija, zapisniki, na sodišča ,…..Se da , če se hoče vzpostaviti red. Če je pa lastniku vseeno, da se toliko pokrade …Jaah, potem pa dajmo anede, …oni že vedo kje se da …
? pa ravno v Grosuplju? Eh, saj ne more biti res, no! A ni domorodec Janez tega porihtal?
Zakaj se meni zdi, da je Janša s cigani v odličnih odnosih? Niti enkrat samkrat ni v vseh teh letih zinil nobene o njih.
Ja, kar idite ga volit, idioti! Naš župan je javno povedal, da ne bo občina nudila brezposelnim priseljencem ničesar -ne stanovanj, ne zemljišč, ne vrtca, ne pomoči pri asimilaciji… nič grozil, nič izključeval, samo povedal, da tega pri nas ni v planu. Pa veste kaj? NITI ENEGA NIMAMO!
Janša pač … no, tako.
Kako pa odreagira –lastnik trgovine –? Pa naj je to merkič, špar, lidl, …ali privat …Lastnik bi nucal narediti red in disciplino…,se pravi- kamere, varnostna služba- varovanje premoženja, robe , moderne vitrine na ključ, mreže, pa izberi pa ti trgovka prinese , … policija, zapisniki, na sodišča ,…..Se da , če se hoče vzpostaviti red. Če je pa lastniku vseeno, da se toliko pokrade …Jaah, potem pa dajmo anede, …oni že vedo kje se da …
Torej ti bi kaznoval vse ljudi namesto tatov? Naj jih vrzejo v arest za nekaj let, ce imajo vec kot en prekrsek, za prvi prekrsek pa za kaksen dan, ker denarja za povracilo skode uradno itak nimajo, ne pa da se trgovine prilagajajo tatinski druscini. Pa otroke rednim tatovom vzet preden se nalezejo njihovih navad.
kimavec, 18.09.2025 ob 17:29
Forum je zaprt za komentiranje.