Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kazen za prehitro vožnjo

kazen za prehitro vožnjo

Je kdo v kratkem prejel kakšno kazen za prehitro vožnjo? Kako ste bili izmerjeni, kakšna kazen vas je doletela in v kolikšnem času ste prejeli kazen na dom? Mene je včeraj izmeril policaj, pričakujem pošto na dom, samo ne vem kdaj? Sem šla prehitro, nem točno koliko, gre za naselje, omejitev 50. Ne bom se zmazala.

Nihče ne prejme nobene kazni? Zsjimivo, samo jaz.

Pa, tko na ene par let se ujamem v kako inkasantsko past, nazadnje 5 pik pa 250eur (oz 125 polovička).

Kakšno hitrost si prekoračil in za koliko km?

Odgovor na objavo uporabnika
fotr1, 17.09.2025 ob 11:04

Pa, tko na ene par let se ujamem v kako inkasantsko past, nazadnje 5 pik pa 250eur (oz 125 polovička).

Ponovi vajo, ker ni dovolj za odvzem vozniške.

Trkam, res dolgo že nisem naletela na radar, pri zadnjem ulovu so pike že pisali, ampak nisem peljala dovolj hitro zanje (je bilo na AC).

Spimladi neko nedeljo opoldne, ko ni bilo nikjer nikogar, me je ujel radar na Zaloški. Že po treh dneh sem dobila položnico. Ne vem več, ali je bila polovička 20 ali 40 eurov. Banda postavlja radarje, brazilcev, ki mladoletni in pijani po Dolenjski divjajo z neregistriranim avti, pa še pogledat ne upajo.

Nedavno. Tudi jaz naselje, žal več kot 10km na uro prehitra, tako da 3 kazenske točke in 120 eur (60 eur polovička).

V dveh dneh dobil, stacionarni radar Jesenice, cona 30, prekoračil za 16. Polovička 30 eur.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close