Berem danes osmrtnice in se vprašam?
Sodnica s katero se je dve leti vlekla banalna zadeva okoli leta 2029 je umrla v 60. letu starosti. Na monu bi rekli karma. Ne moreš verjet, da je šla baba tako daleč iz čiste zlobe, da je proračunski denar zapravljala s poizvedbo pri čezoceanskih organih o enem googlovem mailu, ker naši operaterji niso hoteli dat podatkov. Saj je rok obveznega hranjenja podatkov. potekel. Samo da bi me zašila je šla tako daleč. Pa ni imela nič od tega in tudi jaz nisem na koncu bil resno prikrajšan.
Bi ta ženska enako ravnala, če bi vedela, da ima pred sabo le še 5 let življenja, ko ko jo bo doletela bolezen in na hitro pokopala?
xxyz, 16.09.2025 ob 21:46
Se pravi, da niti penzije ni dočakala….
Dosti jih odhaja v tem času, kot neko čiščenje je…
To je relativno. Spomnim se kaki dve leti pred korono, ko so kar umirali, npr. zvezdniki, naši idoli, pa se mi zdi, da danes ni nič drugače oziroma bolj “pospešeno”. Občutek imam, da je razmerje enako.
ocean330, 16.09.2025 ob 21:53
Ampak kdo je pritiskal na sodnico? Verjetno odvetnik nasprotne stranke. Kdo je tukaj kriv?
Ona sama, ker sem ji povedal kar ji gre. Cela zadeva je bila naravnost smešna in res banalna, ona je pa zapravila za to kdo ve koliko proračunskega denarja.
Forum je zaprt za komentiranje.