Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšna se vam zdi UKZ na sliki

Kakšna se vam zdi UKZ na sliki

pred 25 leti, s katero se hvali naokoli?

Predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič je na družbenih omrežjih delila fotografijo, ki je nastala pred 25 let.

Rodila se je v Trbovljah (takrat SR SlovenijaSFR Jugoslavija), odraščala pa je v Sevnici. Obiskovala je Gimnazijo Brežice. Po lastnih navedbah je bila ena izmed prvih štipendistov Georga Sorosa. V tretjem letniku gimnazije je odšla na šolanje v zasebno šolo Millfield v Angliji (Združenem kraljestvu). V četrtem letniku gimnazije se je vrnila v Brežice, kjer je maturo opravila z vsemi možnimi točkami.[5]

Po opravljeni maturi je študirala pravo na ljubljanski pravni fakulteti, kot absolventka pa opravljala staž na sedežu Organizacije združenih narodov. Po dokončanem dodiplomskem študiju se je vpisala na magisterij s področja pravne zgodovine.

No. Sam imam precej njenih fotografij, ko je bila še mlajša, ker sem jo sam fotografiral. Stara 19, 20 let. Lahko povem, da je bila prava lepotica, vedno nasmejana, zabavna in tudi brihtna. Starša sta bila pa bolj snobovski tip.

Simpatična..

Objavi tukaj, ko je imela 19 let.

Odgovor na objavo uporabnika
Certifikat, 16.09.2025 ob 21:01

Rodila se je v Trbovljah (takrat SR SlovenijaSFR Jugoslavija), odraščala pa je v Sevnici. Obiskovala je Gimnazijo Brežice. Po lastnih navedbah je bila ena izmed prvih štipendistov Georga Sorosa. V tretjem letniku gimnazije je odšla na šolanje v zasebno šolo Millfield v Angliji (Združenem kraljestvu). V četrtem letniku gimnazije se je vrnila v Brežice, kjer je maturo opravila z vsemi možnimi točkami.[5]

Po opravljeni maturi je študirala pravo na ljubljanski pravni fakulteti, kot absolventka pa opravljala staž na sedežu Organizacije združenih narodov. Po dokončanem dodiplomskem študiju se je vpisala na magisterij s področja pravne zgodovine.

Klakočar je kozjanski priimek.

Zdi se dobro vzdrževana in redno servisirana tetka.

Meni je na tistih slikah zelo luštna.  Lep obraz, poteze.  Pa lasje v neki normalni obliki, ne pa tole zdaj, ko ima frizuro, ki oponaša neko čudno bučo na vrtu  😀

iDESI ?, 16.09.2025 ob 21:33

Zdi se dobro vzdrževana in redno servisirana tetka.

Ti pa redno primitiven balkanđija, hohštapler. ☝️? Balkanski primitivizem ne gre nikoli iz balkanca, ne glede kam balkanac gre.

Redno servisirana, ja… sam zdi se, da je kakšen del zdaj pa že nedobavljiv..?

Zelo lepa je.

crazyfrog, 16.09.2025 ob 21:41

Redno servisirana, ja… sam zdi se, da je kakšen del zdaj pa že nedobavljiv..?

No. Vsi se postaramo. Jebote čuk, ne moreš verjet, tud jaz sem bil takrat mlad pa lušten. ☝️?

modrivrag, 16.09.2025 ob 21:51

No. Vsi se postaramo. Jebote čuk, ne moreš verjet, tud jaz sem bil takrat mlad pa lušten. ☝️?

To je res. Seksipil pa marsikdo pili še dolgo.. saj urska je se zdaj lušna, sploh ko je tih,je to bolj opazno. Al pa ko si je najstniško pisala s tem novim jebačem.. takrat je bla pa še punčkasto prisrčna.  Ni vse fizično. Sej ti mas tut eno virtualno posebno energijo. Kadr nis tečn.

zelo luštna, 16.09.2025 ob 21:36

Meni je na tistih slikah zelo luštna.  Lep obraz, poteze.  Pa lasje v neki normalni obliki, ne pa tole zdaj, ko ima frizuro, ki oponaša neko čudno bučo na vrtu  😀

Tudi meni je bila luštna.  Sedaj mi pa ni všeč.

Fulll lušna, za popapcat.

Nedolžna

Ko je bila mlada zelo solidna, 8 od 10.

Nevem da bi bila kakšna slovenka ali neslovenka lepša.

Že takrat je imela rada vpadljiv make up. Pircingi in tetovaže so očitno prišli z zamikom. Vsekakor lepotica brez umetnih popravkov. kobila se lahko skrije. Iha ha

Anonimno 6799

Ka ji nuca lepota, če ima defektnega otroka pa je sama psihično motena.

Takrat je bila stara 23 let. Ce gledam pravo sliko, je zgledala stara za svoja leta. Ni bila grda, sploh ne, ampak zgledala je precej starejsa.

Ssss801, 16.09.2025 ob 22:32

Nevem da bi bila kakšna slovenka ali neslovenka lepša.

Kaj je to Slovenec?

zgoraj spodaj, 16.09.2025 ob 21:14

Klakočar je kozjanski priimek.

Hrvaški. Tako kot večina Slavcev v lažni Slaviji.

Ni nevesti všeč, kar reče,

mal’ odgovor ji dopade.

Lica spremeni rudeča,

nejevolja jo prevzame.

Ostrovrharja pogleda,

reče mu iz jeze nagle:

»Slišim, da so Bosnijaki

v sužnost gnali kristijane.

Res, junakom je sramota,

da jih še obklada jarem!

Anonimno 2043, 16.09.2025 ob 22:46

Anonimno 6799

Ka ji nuca lepota, če ima defektnega otroka pa je sama psihično motena.

Vprašanje kaj je prvo. In ali nadutost, nejevoljo, samovoljo in morebitni rdeći narcisisem zamenjujemo s psihično boleznijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close