Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obrvi

Obrvi

Zanima me zakaj si ženske obrijejo obrvi nakar si jih pa narišejo. Ne razumem v čem je fora, ker narisane obrvi so vsaj za mene grde. Razunem ženske katere zaradi zdravstvenih razlogov to počnejo, da pa to počnejo da bi bile lepše pa je to čisto mino lepote

Jah, kakorkoli.

Zaradi mene se lahko tudi pobrijejo in nadenejo lasuljo.

Kdo sem, da jim sodim videz?

ker so si všeč v ogledalu, ko se pogledajo. in ker jih ne briga, kako se to tebi zdi, ker ne počnejo tega zaradi tebe.

ženske se tudi ves čas sprašujemo, zakaj si tipi češete dolge mastne lasi preko pleše. menda vam je to všeč.

Vpliv kardašiank! Ženske, ki si tetovirajo obrvi ne vedo kako grdo izgledajo od blizu. Tetovirane obrvi se bleščijo. Ogabne so za videt. Človeka ne moreš gledat v oči ker buljiš v čudo od obrvi in se sprašuješ, kaj je narobe s to osebo, da si gre tetovirat obraz?

ker jih moda sili v to. za ženske velja, da je lepo, če imajo čim večje oči. zato ima večina starostnic dvignjene obrvi na sredo čela, da zgledajo kot hudobne Zelde. tiste, ki jih pobrijejo, si potem narišejo obrvi 2 do 4 centimetre višje.

Mogoče pa so se jim tako zredcile. Z leti so obrvi dosti tanjše. Tiste narisane so tudi meni grde, kakšna tehnika vrisovanja obrvi pa zna izpasti lepo in naravno.

Odgovor na objavo uporabnika
Ch, 16.09.2025 ob 15:03

Mogoče pa so se jim tako zredcile. Z leti so obrvi dosti tanjše. Tiste narisane so tudi meni grde, kakšna tehnika vrisovanja obrvi pa zna izpasti lepo in naravno.

Ne domišljaj si. Takoj ko prideš na 2m blizu ženske vidiš kakšno ima kožo in obrvi. Najbolj nagravžen je puder čez mozolje in tetovirane obrvi.

Za pudrasto kožo rabiš brezhibno polt. Vse ostalo puder še poslabša in se še bolj vidi. In vsa ta kemija vam še zapre pore in naredi kožo še bolj vneto in mozoljasto. Bruh!

Kot napisano, taka je moda. Meni so se bolj grde te kosate in debele. Vsake oci imajo svojega malarja. Pa glej stran

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close