Ukrajinec zahteva 150 mrd eurov za obrambo v letu 2026
Anonimno 8622, 15.09.2025 ob 18:32
Naša svoboda nima cene, bomo pač plačali cenejša je vojna v Ukraini kot pa da nam norci vse stolčejo.
Vsem kateri podpirate tistega norca iz Moskve, tudi vaša stanovanja so ogrožena če bo enkrat haral po Evropi.
Nismo se včeraj rodili, da bi verjeli vse kar sproducira orožarski lobi skozi NATO.
zelen paradižnik, 16.09.2025 ob 08:45
Velika pralnica in kraja denarja evropejcev. Poglejte koliko nepremičnin in kje vse si je že družina zelensky nabavila…
Za zraven pa še ukrajinci umirajo za to.
Sramota.
To kar si je familja zapohanca pridobila je še vedno drobiž v primerjavi z glavnino. Mi si ne moremo niti predstavljat za koliko tega in kaj vse gre. Zapohani in njegova ožja družina bi znala itak klavrno končat v rokah ljudi. Imam občutek, da ga bodo ljudje nekega dne linčal kot so že njemu podobne kje drugje.
Nimamo se kaj razburjat. V Bruselj smo izvolili ljudi oz. evropske poslance, ki podpirajo NEOMEJENO talanje milijard na račun Zelenskemu in njegovi soprogi. Očitno se nihče, ki je volil te ljudi, ki podpirajo zmešano Fon Der Lajno in s sovraštvom zaslepljeno Kajo Kalas, ne sekira za svoj denar oz. kam EU voditelji MEČEJO denar evropskih davkoplačevalcev!
Torej, pravilno. Še premalo nam jemljejo in dajejo Zelenskemu. Še premalo!
Če bo potrebno tudi 40 ali 50 ja. Jaz mislim da veste vsi kaj so morali naši predniki pretrpet da so zmagali 2 svetovno vojno. Putin je naslednji Hitler in če zmaga v Ukrajini, se ne bo ustavil. Pol bo DDV najmanjši problem.
Ptica973, 16.09.2025 ob 08:04
Jah, če je še premalo za “svobodo”,potem pa ddv kar na štirideset odstotkov, še raje petdeset; trošarine na gorivo gor, da bo liter goriva vsaj pet evrov; dohodnino gor nabit, da bomo vsi pod današnjim minimalcem in tako naprej. Ne vem, kaj imate potem toliko proti Golobu.
Če bo potrebno tudi 40 ali 50 ja. Jaz mislim da veste vsi kaj so morali naši predniki pretrpet da so zmagali 2 svetovno vojno. Putin je naslednji Hitler in če zmaga v Ukrajini, se ne bo ustavil. Pol bo DDV najmanjši problem. A sem kje pisal da imam kaj proti Golobu?? Prosim da mi najdete kje.
Takle mamo, 16.09.2025 ob 09:01
Nimamo se kaj razburjat. V Bruselj smo izvolili ljudi oz. evropske poslance, ki podpirajo NEOMEJENO talanje milijard na račun Zelenskemu in njegovi soprogi. Očitno se nihče, ki je volil te ljudi, ki podpirajo zmešano Fon Der Lajno in s sovraštvom zaslepljeno Kajo Kalas, ne sekira za svoj denar oz. kam EU voditelji MEČEJO denar evropskih davkoplačevalcev!
Torej, pravilno. Še premalo nam jemljejo in dajejo Zelenskemu. Še premalo!
Po mojem občutku in vedenju kako se te stvari v umazani, ogabni politiki običajno odvijajo, potem bi bilo možno, da se večina tega denarja lepo obrne nazaj in se pospravi na račune nadvse agresivnih akterjev vojne.
Oni že vedo, za kaj se borijo z našim denarjem in našim vedno slabšim standardom.
En, 16.09.2025 ob 09:01
Če bo potrebno tudi 40 ali 50 ja. Jaz mislim da veste vsi kaj so morali naši predniki pretrpet da so zmagali 2 svetovno vojno. Putin je naslednji Hitler in če zmaga v Ukrajini, se ne bo ustavil. Pol bo DDV najmanjši problem.
Če bo potrebno tudi 40 ali 50 ja. Jaz mislim da veste vsi kaj so morali naši predniki pretrpet da so zmagali 2 svetovno vojno. Putin je naslednji Hitler in če zmaga v Ukrajini, se ne bo ustavil. Pol bo DDV najmanjši problem. A sem kje pisal da imam kaj proti Golobu?? Prosim da mi najdete kje.
Bodo se morali počasi začet na koga drugega izgovarjat. To z Rusijo in Putinom se je že precej obrabilo, veš multinično brez možganov? …. kurac ti kaj veš, če si tumasto.
Forum je zaprt za komentiranje.