Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Charlie Kirk

Charlie Kirk

Danes sem raziskoval malo globlje, mi ne da miru. Na netu naletiš na svašta, predvsem v komentarjih. Od tega, da so ga ubili Židi oz. je umor naročil Trump (10.9.2025), krvava luna, kitajsko leto kače isto kot pri 9/11., do ročnega signaliziranja oseb, ki sta stala za njim, do videa kjer se vidi, da naj bi nanj streljal nekdo s pištolo v sami publiki na Charlijevi desni strani.

Pogledal sem tudi počasni posnetek. Majica se pred samo penetracijo metka noro zatrese oz. zaplapola. Menite da je to zaradi sam energije in nadzvočne hitrosti metka ali je Charlie nosil neprebojni jopič, od katerega se je metek nesrečno odbil v vrat?

Sploh ne sledim. Videla sem samo članek, kjer je pisalo, da naj bi bil Kirk za razkritje Epsteinovih dokumentov, nadalje naj bi se Tump pomenil z njim (da ga utiša); malo se je umiril, pol pa spet začel. No in evo, rezultat.

Nočem biti pristaš teorij zarot, ampak so nekatere res u nulo dodelane, vse klapa in nakoncu res ne veš komu verjeti.

A da je v zadnjih tednih umrlo kar 7 kandidatov afd, pa nihce ne bo komentiral? Seveda nic sumljivo, vse naravno.

Noče biti pristaš zarot, ampak bo pa trosil kar neke nesmisle 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Anne159, 15.09.2025 ob 00:19

A da je v zadnjih tednih umrlo kar 7 kandidatov afd, pa nihce ne bo komentiral? Seveda nic sumljivo, vse naravno.

A so bili stari?

Odgovor na objavo uporabnika
Anne159, 15.09.2025 ob 00:19

A so bili stari?

Od 42 do 80 let.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close