Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko vaši možje/partnerji prdijo/rigajo/mlaskajo

Koliko vaši možje/partnerji prdijo/rigajo/mlaskajo

Koliko vaši možje/partnerji prdijo ali rigajo in mlaskajo pri jedi ter tudi čez dan? Ne prenesem moškega, ki riga 5 minut ali pa sreba juho, se nekulturno obnaša za mizo. Če rigne, naj se vsaj opraviči in pokaže, da mu je neprijetno. Res ne vem, od kje so se vzeli taki moški.

Tudi jaz ne vem kje srečuješ takšne moške. Imam dva brata, delam s samimi moškimi, pa ni nobenega takšnega vmes. Mož še nikoli da bi se spomnila to počel ko smo skupaj. Je pa res da nihče od nas ni v štali odraščal.

Moj ne riga, ne prdi pred drugimi (včasih gre to narediti na balkon ?) in je vedno kulturno, na tiho. Ravno tako sin.

.https://youtube.com/shorts/CdTgMkQg5Fs?si=rzGOfb5_UHtDckCr

Zakaj bi se opravicila, ce podrem kupcek? To je ful olajsanje za moj zelodec in ne stekam, kaj se imam opravicevat?

Zdaj v meni tudi prdim, vsak dan ne glede na hrano. Ful olajsanje za napet trebuh in cemu naj se opravicujem?

Moz nikdar ni rigal in mljaskal, prdi pa vcasih in ko ima tiste smrdece, pac ga kregam, ampak kaj naj, to je normalna funkcija telesa, a mora bit cloveka sram, ker prdne in se mora opravicevat?

Zdaj bomo prisli do tega, da se moras opravicit, ce si bil na veliki potrebi, potem ze za malo potrebo in na koncu se bomo opravicevali ker jemo in pijemo?

Zivljenje ni samo vse lepo in roznato in disece, so tudi neprijetne stvari, zato pa je zivljenje zivo, ne pa slika na instagramu!

Očitno živiš v hlevu, potem pa se čudiš, kaj je živalimi narobe.

Odgovor na objavo uporabnika
to delam jaz, 15.09.2025 ob 08:40

Zakaj bi se opravicila, ce podrem kupcek? To je ful olajsanje za moj zelodec in ne stekam, kaj se imam opravicevat?

Zdaj v meni tudi prdim, vsak dan ne glede na hrano. Ful olajsanje za napet trebuh in cemu naj se opravicujem?

Moz nikdar ni rigal in mljaskal, prdi pa vcasih in ko ima tiste smrdece, pac ga kregam, ampak kaj naj, to je normalna funkcija telesa, a mora bit cloveka sram, ker prdne in se mora opravicevat?

Zdaj bomo prisli do tega, da se moras opravicit, ce si bil na veliki potrebi, potem ze za malo potrebo in na koncu se bomo opravicevali ker jemo in pijemo?

Zivljenje ni samo vse lepo in roznato in disece, so tudi neprijetne stvari, zato pa je zivljenje zivo, ne pa slika na instagramu!

Nihče ne trdi da ni normalna funkcija telesa. Ampak tako kot verjetno ne opravljaš velike potrebe pred ljudmi, tudi prdet ne rabiš in rigat. Normalni ljudje se umaknemo, če ne moremo se pa ja opravičimo, ker glih kulturno pač rigat v družbi in prdet ni a ne? Očitno tebi je. Kao. Dvomim da pred šefom prdiš no :). Resno dvomim. Samo pred možem a ne? Ni tako pomemben kot šef 🙂 Kdo vas je to vzgajal?

Btw če rabiš kupček podret malo bolj počasi jej, žveči in ne blebtaj med hranjenjem.

Sem imela takega fanta. Tudi zato ni bil dolgo moj fant. Seveda vsi prdimo in rigamo kdaj, a se umaknemo.

Tale kulturni standard o “umikanju”… je tako izrazito hinavski, da prav bode v oči…

In ne, moški ne prdimo, rigamo, mljaskamo… nič bolj kot ženske. Razen če se hočemo koga znebiti, a to še vedno ni nič drugače kot ženske.

um, 15.09.2025 ob 09:38

Nihče ne trdi da ni normalna funkcija telesa. Ampak tako kot verjetno ne opravljaš velike potrebe pred ljudmi, tudi prdet ne rabiš in rigat. Normalni ljudje se umaknemo, če ne moremo se pa ja opravičimo, ker glih kulturno pač rigat v družbi in prdet ni a ne? Očitno tebi je. Kao. Dvomim da pred šefom prdiš no :). Resno dvomim. Samo pred možem a ne? Ni tako pomemben kot šef 🙂 Kdo vas je to vzgajal?

Btw če rabiš kupček podret malo bolj počasi jej, žveči in ne blebtaj med hranjenjem.

V sluzbi prdnem ali rignem izjemoma, v bistvu skoraj nikoli.

Prdim doma, ko se stusiram, oblecem v pizamo in se sprosceno zleknem na kavc, trebuh se po celem dnevu sprosti, crevesje ocitno rabi, da se naravna in prdim, da se umaknem, ni sans, dokler vstanem, da grem, je ze slisno zunaj, edino ce si dam lezalnik na balkon in balkonckam tisto uro ali dve zvecer, fa se zrak sprazni iz crevesja.

Jem pocasi, zvecim na polno, ker ce jem hitro in ne prezvecim, potem me boli zelodec in nikdar ne bom prebavila obroka, mi ostane 3 dni v zelodcu, pac hormoni ocitno delajo na polno tudi na tem podrocju.

Koliko… včasih po potrebi, včasih pred… ampak ker jem samo kvalitetno hrano, če že ni bolj dišeč, je pa vsaj dražji…

Riganje, 14.09.2025 ob 23:12

Koliko vaši možje/partnerji prdijo ali rigajo in mlaskajo pri jedi ter tudi čez dan? Ne prenesem moškega, ki riga 5 minut ali pa sreba juho, se nekulturno obnaša za mizo. Če rigne, naj se vsaj opraviči in pokaže, da mu je neprijetno. Res ne vem, od kje so se vzeli taki moški.

Vsi dedci so isti. To so ogabne rigajoče, prdeče in smrdeče živali, katerim gospoduje njihov tič. Katera sploh nima nobenih opravkov z njimi, je lahko srečna!

Ti je kateri že prdnil med fafanjem?

Srebanje in podobno počnejo predjamski neandertalci, jim ni pomoči.

Prdenje, kolcanje, podiranja kupčka, … je normalen telesni odziv. Tega ne delamo zaradi (ne)olike.

Nisem vedel, da je to samo moška “bolezen”

Sekret naredite tak, da je ves pošprican od dreka, ženske prdite, in razlagate, da je to čisto naravno, naravnost ogabne ste.

Zadnjič sem našla za eno vso steno pošpricano. Imela je drisko.

Hahaha wtf. Jaz se pa res ne bom selila po stanovanju zaradi enega prdca ? jaz sem pač človek, pa če me kdo označi za ogabno, naj kar, sem raje iskrena, vi finesice pa bodite napihnjeni balončki hehe

Jaz ne, ona pa ja. Po 10 letih poroke (prej ne) je naenkrat začela in to na glas in tudi pred otroki. Potem se zasmeji in kao jooooj.

Mene pa je to vedno fuul odvračalo, ker jaz sem moral žensko občudovat kot čisto, lepo…Kakšni bivši, če je ušlo ji je bilo ful nerodno, no to mi je bilo pa sexy.

Ženi je pa čist vseeno zdaj in sem se moral vsaj navadit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close