Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste za to, da LPP vozi tudi ponoči?

Ste za to, da LPP vozi tudi ponoči?

Študentska organizacija Univerze v Ljubljani (ŠOU) je na Mestno občino Ljubljana (MOL) in Ljubljanski potniški promet (LPP) naslovila poziv k ponovni uvedbi nočnih avtobusnih linij, ki bi vozile med polnočjo in peto uro zjutraj. Vsaj 1, 3 in 6.

Sej vozi ponoci. Do 12h. Pol se bodo pa sami pijanci pa cudaki gor fural, studentke bo pa itak strah. Brez veze w

Sem za, seveda pa bi morali šoferje dobro plačati. Bi bilo pa treba še 2, 14 in 25, ni nujno da traso v celoti. Morda bi bilo najbolje 18. nekoliko spremeniti traso in bi zajela vse. Namesto iz Kolodvora bi šla iz Metelkove, nato do Študentskih domov v Rožni dolini in nato čez Šiško do študentskih domov za Bežigradom.

Meni ne bi prišla orav trola, ker ne  ozi do mojega mest, ko grem na dopust poleti kje majo pa soncki starse zdej? Razvajen en bolj kot drug. Naj grejo furat ponoči buse, če jim smeta komot kavč, z nedelom večnega studentarska. ?

samo ce bodo predavanja od polnoci naprej…

kaj ma studentarija delat ob polnoci v mestu?

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 14.09.2025 ob 17:01

samo ce bodo predavanja od polnoci naprej…

kaj ma studentarija delat ob polnoci v mestu?

Fukat, pit in družit se hodijo, da ne končajo kot ti. Ni to nobenemu v interesu, veš? Že ena življensko failirana ameba tvojega kova je več kot dovolj. Niti slučajno jih ne rabimo še več

Seveda bi bilo normalno, da kot prestolnica države, ki je članica EU, imamo vsaj približno delujoč javni promet. Že tako imamo najslabši javni promet med vsemi prestolnicami, glede na medarodne raziskave. In zadeva se realno le se poslabšuje.

Sama sicer avtobusa ponoci ne potrebujem, saj delam podnevi. In parkrat letno, ko kam potujem, pokličem taksi in plačam pač tistih 15 evrov. In četudi me jezi, me to ne udari tako, kot če bi bilo vsak dan.

Mi pa tudi sami taksisti.povedo, da iz centra vozijo ponoči ogromno natakarjev in cistilcev, ki ravno nimajo veliko denarja, a druge.moznosti.prevoza nimajo. Ti ljudje ne rabijo panojev z novicami, udobnega prevoza ali metan goriva, rabijo prepost, a ekonomicen in delujoc prevoz do doma.Tako da to, da so ukinili.prevoz za te delovne ljudi je  ogromna svinjarija. In potem se čudijo, da kdo ne želi več delati. Ni čudno, saj zaposlenemu nastane precej več stroskov, kot dobi nadomestila za prevoz.

Seveda sem ZA.Bi ti vozil/a avtobusu in tvoji sorodniki?

Sem tudi za. Pred 40 leti so tudi vozili, res da poredko, ampak se je dalo priti domov brez taksija. Otroci bi bili tako bolj varni in starši manj v skrbeh.

Anonimno 9706, 14.09.2025 ob 17:12

Fukat, pit in družit se hodijo, da ne končajo kot ti. Ni to nobenemu v interesu, veš? Že ena življensko failirana ameba tvojega kova je več kot dovolj. Niti slučajno jih ne rabimo še več

lej ga debilnega viharca, ne zdrzis brez menw?hehe….u glavnem…studentarija nima kaj delat po polnoci od zunaj…fukajo, pijejo in zabavajo se lahk v studentu

Pa saj jih starci vozjo povprek do 50, bodo pa se ponoci mal. Pa za kiklo se jih držijo, ko imajo prvi dan faksa.

Julij Cezar, 14.09.2025 ob 17:18

lej ga debilnega viharca, ne zdrzis brez menw?hehe….u glavnem…studentarija nima kaj delat po polnoci od zunaj…fukajo, pijejo in zabavajo se lahk v studentu

Bravo. Vsaka čast mu, za to kar ti je napisal. A veš, da sem ti hotel popolnoma isto napisati, pa nato zagledam njegov komentar, da ti je že on to napisal.

Pač ja, inceli ne razumete, kaj je nočno življenje, zabava, mladost in spolnost. Ker ponoči vse poteka drugače kot podnevi.

Za te človeške radosti in čar noči ste prikrajšani.

Pit pa scat po celi Ljubljani. To gamad bi bilo treba samo s kolom čez hrbet, ne pa avtobus.

Kaj le, 14.09.2025 ob 17:24

Pit pa scat po celi Ljubljani. To gamad bi bilo treba samo s kolom čez hrbet, ne pa avtobus.

In kje naj odtočijo po tvoje? Tudi urejenih javnih stranišč ni, lokali pa zaprti.

Nočne vožnje bi prišle prav. Ko berem, da tudi za delavce, bi bile pa sploh nujne.

Ne, nisem za.  Pred leti so vozili ob 1h in mislim da ob 3h, ampak takrat je bilo v Ljubljani kar nekaj diskotek in nočnih lokalov in ob petkih in sobotah ponoči je bilo zunaj veliko mularije.  Zdaj ni potrebe po tem.

Koki?????, 14.09.2025 ob 17:23

Bravo. Vsaka čast mu, za to kar ti je napisal. A veš, da sem ti hotel popolnoma isto napisati, pa nato zagledam njegov komentar, da ti je že on to napisal.

Pač ja, inceli ne razumete, kaj je nočno življenje, zabava, mladost in spolnost. Ker ponoči vse poteka drugače kot podnevi.

Za te človeške radosti in čar noči ste prikrajšani.

ne bluzi debil zabiti …sem hodil iz Gerbiceve na Topnisko pes ponoci pa kaj ti tele pofukano?pa se vedno trfim..studentsrija ne rabi prevozov pojoci, ce pa se SOU zdi da jih pa lahko kamot kupijo avtobus zaposlijo soferja in vziko pijane studente po.lj….dnarja imajo zadosti

..je ok ti krele incelsko?al td vzgem po buvi da ti pade drek v rit hehe

verjetno je bolj varno da ne.. migranti so ponoči aktivni..

kar se tiče nočnega življenja- a sploh še obstaja v teh časih, pač za žurat- beri plesat, ne popivat. včasih so imeli žurke itak v študentih.. pa mladi lahko tudi peš hodijo, samo spet- ni varno zaradi migrantov, ki pustošijo po lj..

In kje naj, 14.09.2025 ob 17:30

In kje naj odtočijo po tvoje? Tudi urejenih javnih stranišč ni, lokali pa zaprti.

Nočne vožnje bi prišle prav. Ko berem, da tudi za delavce, bi bile pa sploh nujne.

Kakšne delavce?  Ob 5h zjutraj avtobusi že vozijo.

Zalostno  je že to, da sploh morajo na to študenti opozarjati. V prestolnici,  sicer pa itak vse stoji.  Nove postaje so v izgradnji,   lpp avtobusne relacije se dnevno spreminjajo, en odsek se gradi po več kot eno leto..ceste so zaštopane potem  pa normalno drugje.  Z vlakom se voziš od Kopra  do MB  5 do 6 ur.

Julij Cezar, 14.09.2025 ob 17:32

ne bluzi debil zabiti …sem hodil iz Gerbiceve na Topnisko pes ponoci pa kaj ti tele pofukano?pa se vedno trfim..studentsrija ne rabi prevozov pojoci, ce pa se SOU zdi da jih pa lahko kamot kupijo avtobus zaposlijo soferja in vziko pijane studente po.lj….dnarja imajo zadosti

..je ok ti krele incelsko?al td vzgem po buvi da ti pade drek v rit hehe

Kdo pravi, da hočem da uvede LPP nočne linije? ?

Nočem tega, raje se naj malo sprehodijo in se tako še več družijo. Kot pa da se samo vozijo in v pametne telefone buljijo.

Čisto napačne zaključke delaš. Tako kot ponavadi.

Gre se zato, da ti kot najbolj zaostalacerkvena kmečka mamca žugaš mladim, da po polnoči nimajo kaj zunaj delati. ?

Jao incel, je jasno da ne veš kaj je mesto – nočno življenje, zabava, spoznavanje, užitek, romance.

Prave lepote življenja nisi občutil, zato pa si končal tako kot Viharc pravi.

Zartrose, 14.09.2025 ob 17:33

verjetno je bolj varno da ne.. migranti so ponoči aktivni..

kar se tiče nočnega življenja- a sploh še obstaja v teh časih, pač za žurat- beri plesat, ne popivat. včasih so imeli žurke itak v študentih.. pa mladi lahko tudi peš hodijo, samo spet- ni varno zaradi migrantov, ki pustošijo po lj..

ko sem bil v lj je bil edini cudni plac iti iz rozne cez tivoli….drugac je blo.po ljubljani fajn pes hodit…se spomnim november, december…si sel cez tromostovje v staro ljubljano ob polnoci ni blo zive duse, …razen v tivoliju taam pa so bli hropci na pohodu

Julij Cezar, 14.09.2025 ob 17:39

ko sem bil v lj je bil edini cudni plac iti iz rozne cez tivoli….drugac je blo.po ljubljani fajn pes hodit…se spomnim november, december…si sel cez tromostovje v staro ljubljano ob polnoci ni blo zive duse, …razen v tivoliju taam pa so bli hropci na pohodu

jah, mi smo iz palme hodili peš v ny.. luštno, za razgibat se po že tako preplesani noči na stari rok.. prehodila ogromno, pa ne samo v mladih letih.. do te zadnje poškodbe sem kar konkretno hodila.. sedaj pa v službo pa nazaj pa v mesto pa nazaj pa v ny pa nazaj.. u izi, paše.. do save še nisem prišla hehe..

Koki?????, 14.09.2025 ob 17:39

Kdo pravi, da hočem da uvede LPP nočne linije? ?

Nočem tega, raje se naj malo sprehodijo in se tako še več družijo. Kot pa da se samo vozijo in v pametne telefone buljijo.

Čisto napačne zaključke delaš. Tako kot ponavadi.

Gre se zato, da ti kot najbolj zaostalacerkvena kmečka mamca žugaš mladim, da po polnoči nimajo kaj zunaj delati. ?

Jao incel, je jasno da ne veš kaj je mesto – nočno življenje, zabava, spoznavanje, užitek, romance.

Prave lepote življenja nisi občutil, zato pa si končal tako kot Viharc pravi.

ne ne, jyz pa res ne vem kaj je mesto, dunaj, budimpesta, pariz, madrid, lizbona, porto, antwerpen, koln, lubeck, berlin….vse to so vasi, symo ljubljana je pa mesto, a ne ti bik prfuknheni, jo jo ti in vihsrc tocno vera kje sem zivel in kako sem koncal…kretena zabita

Dobesedno ni več nič, razen zadetih  klošarjev in pijancev.

Teh pa koliko hočes, ki lahko ščijejo povsođ. Se bodo morali boriti v Lj še za javne sekrete, ni jih…

Ni res, 14.09.2025 ob 17:36

Zalostno  je že to, da sploh morajo na to študenti opozarjati. V prestolnici,  sicer pa itak vse stoji.  Nove postaje so v izgradnji,   lpp avtobusne relacije se dnevno spreminjajo, en odsek se gradi po več kot eno leto..ceste so zaštopane potem  pa normalno drugje.  Z vlakom se voziš od Kopra  do MB  5 do 6 ur.

IN kaj klinac ti en nov priključek pomaga, če se na Ac z drugega zabaše. Perlasti promet, ni kaj.  Obupno. Po tastari cesti pol prej prideš kam. Država vam pa še vinjeto nabija za nič. Brez hitrosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close