Rehabilitacija v toplicah
Načeloma, poda travmatolog takoj predlog po zlomu oz. operaciji. Če je kaj kasneje, zavrnejo. Ko sem imela raztrščeno roko zaradi prometne, sem bila operirana . Lahko bi takrat šla v kere toplice. Pa swm dobila še gips. In zato tja nisem mogla. In me je napotil travmatolog v Imr Ukc. Kasneje so vse zavrnili. Sem pobrskala, zastonj sicer ? po spletu, šla bi tja, kjer je blizu in mobilno. Voda je itak koristna. Če ti ne uspe, boš pa kašen kinetek dobila. Imr je sicer nadomeste, razne fth v zd pa kot da nimajo učinka. Če še sam ne delaš. Če imaš pa v zd podaljšanje fth, pa vmes cakaš pod zelo hitro še dva meseca. Ptičje zdravstvo, obvezni prispevek s čakalnimi. ???☺️
kram99878, 14.09.2025 ob 09:25
Katere toplice mi priporočate-po zlomu nadlahtnice, težavah v rami?
Strunjan/Šmarješke toplice/Dolenjske toplice?
Hvaaala
Strunjan je čisto OK. Če nisi ravno prilagodljiva in če ne gledaš ravno na vsak evro, ti svetujem, da si doplačaš, da boš sama v sobi. Sicer boš z eno tujo žensko, ki je lahko v redu, lahko pa zatežena v božjo mater…
Kram99, 14.09.2025 ob 17:18
Ali je res, da imajo v hotelu Svoboda med posteljama pregrado-da je malo zasebnosti od sostanovalke?
Hvala.
Kako pa so kaj terapije?
Ja, res. Je pregrada. A mini kopalnica, mini tuš, ne vem, kako lahko 2 osebi tam posušita brisače. Vse je ok, če je sonce in sušiš zunaj. Sicer pa komaj dovolj za sušenje 1 kopalk.
Za ramo so menda ok terapije.
Težava je, da je vsa elektrika masaže 1 terapija samo po 10 min.
Individualna vadba, ki ni čisto individualna, je po 30 min.
Terapij malo.
Vadba v bazenu za vse enaka. Torej ali imaš raka pljuč, si po operaciji hrbtenice, gležnja kolena, rame….za vse enako.
Pa vsaj do konca septembra ni notranjih bazenov.
Hrana pa zanič.
Tudi v boljši restavraciji.
Forum je zaprt za komentiranje.