Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rehabilitacija v toplicah

Rehabilitacija v toplicah

Katere toplice mi priporočate-po zlomu nadlahtnice, težavah v rami?

Strunjan/Šmarješke toplice/Dolenjske toplice?

Hvaaala

Šmarješke toplice

Bila v Strunjanu po operaciji hrbtenice. Čisto navdušena, hrane pa toliko, da se ti zblede. Zelo važno je, koga dobiš zraven v dvoposteljno sobo. Jaz sem imela srečo z gospo. Zelo prijazno osebje, ni da ni.

Bila v šmarjeških, doplačala da sem bila sama v sobi. Meni je bilo zelo dobro. Hrane ful preveč zame, terapije pa sem imela do treh najkasneje.

Načeloma, poda travmatolog takoj predlog po zlomu oz. operaciji. Če je kaj kasneje, zavrnejo. Ko sem imela raztrščeno roko zaradi prometne, sem bila operirana . Lahko bi takrat šla v kere toplice. Pa swm dobila še gips. In zato tja nisem mogla. In me je napotil travmatolog v Imr Ukc. Kasneje so vse zavrnili. Sem pobrskala, zastonj sicer ? po spletu, šla bi tja, kjer je blizu in mobilno. Voda je itak koristna. Če ti ne uspe, boš pa kašen kinetek dobila. Imr je sicer nadomeste, razne fth v zd pa kot da nimajo učinka. Če še sam ne delaš. Če imaš pa v zd podaljšanje fth, pa vmes cakaš pod zelo hitro še dva meseca. Ptičje zdravstvo, obvezni prispevek s čakalnimi. ???☺️

Zdravilišče Laško

Za ramo Strunjan.

Je pa hrana zanič.

Jaz sem si prigrizke naročala iz Metcator spletne  trgovoine, ker sem bila slabo mobilna. V Šmarjeških, sicer sem bila v 1posteljni sobi obakrat, je bila hrana več kot odlična.

Terapije pa ok.

Odgovor na objavo uporabnika
kram99878, 14.09.2025 ob 09:25

Katere toplice mi priporočate-po zlomu nadlahtnice, težavah v rami?

Strunjan/Šmarješke toplice/Dolenjske toplice?

Hvaaala

Strunjan je čisto OK. Če nisi ravno prilagodljiva in če ne gledaš ravno na vsak evro, ti svetujem, da si doplačaš, da boš sama v sobi. Sicer boš z eno tujo žensko, ki je lahko v redu, lahko pa zatežena v božjo mater…

Ali je res, da imajo v hotelu Svoboda med posteljama pregrado-da je malo zasebnosti od sostanovalke?

Hvala.

Kako pa so kaj terapije?

V bolnicah je glih tolk pregrade, da pride dr ali medicinja. Saj niste v hotelu no. Kot ne na socialno tam ?☺️

Odgovor na objavo uporabnika
Kram99, 14.09.2025 ob 17:18

Ali je res, da imajo v hotelu Svoboda med posteljama pregrado-da je malo zasebnosti od sostanovalke?

Hvala.

Kako pa so kaj terapije?

Ja, res. Je pregrada. A mini kopalnica, mini tuš, ne vem, kako lahko 2 osebi tam posušita brisače. Vse je ok, če je sonce in sušiš zunaj. Sicer pa komaj dovolj za sušenje 1 kopalk.

Za ramo so menda ok terapije.

Težava je, da je vsa elektrika  masaže 1 terapija samo po 10 min.

Individualna vadba, ki ni čisto individualna,  je po 30 min.

Terapij malo.

Vadba v bazenu za vse enaka. Torej ali imaš raka pljuč,  si po operaciji hrbtenice, gležnja  kolena, rame….za vse enako.

Pa vsaj do konca septembra ni notranjih bazenov.

Hrana pa zanič.

Tudi v boljši restavraciji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close