Sin pri materi
Bratranec se je preselil k mami nazaj. Za moje pojme je precej sebičen in neuvideven. Dokler ga ni bilo sem jo peljal v trgovino, pomagal kaj v in okrog hiše. Opazil sem da je bolj utrujena, nezbrana. Ugotovil sem da ponoči jo zbuja in sprašuje kje je kaj v hladilniku ker leni slepec ne najde. Popoldan ko gre počivat jo gre vsaj 3x zbudit. In se ji pozna, pozabi zaklenit vrata. Ali da kuhat kaj in zaspi v dnevni ponev pa se zažge. Do sedaj sem mu dvakrat povedal, včeraj sem ga pa nahrulil da jo samo moti. Hodi za njo po stanovanju in ji kaže yt posnetke. Nič ne naredi. Veste kaj mi je tipček usrani rekel? Da če me moti naj pridem in bom njun sluga. Tete mi je žal ampak da se bom pa skoraj vsak dan vozil 15km da enkrat zamenjam plin, drugi dan da ji ograjo porežem, tretji dan nabavim iz trgovine…on pa se sprehaja od kavča do hladilnika je pa too mač. Teta mi je zamerila, vendar sem ji povedal da tega ne morem več gledati, da ji rad pomagam, ampak da ima sina doma. Ona pa da sin ni navajen delat, da bolj počiva. Res take lenčine ne morem gledat.
Forum je zaprt za komentiranje.