Ni fer
-
Kako lahko oseba, ki ima moža, ga vara z drugim moškim, poleg obeh, pa, si še dopisuje z precej mlajšimi osebami, po raznih spletnih portalih kot so ig ipd. Sama sem samska že nekaj časa, pa dejansko si ne pišem z nikomer. Nisem lepotica, sem pa povprečna. Ene imajo srečno družino, tipa za popestritev ter še par rezerv, spet druge pa niti enega samega.
Ozemlje, 11.09.2025 ob 16:19
-
Kako lahko oseba, ki ima moža, ga vara z drugim moškim, poleg obeh, pa, si še dopisuje z precej mlajšimi osebami, po raznih spletnih portalih kot so ig ipd. Sama sem samska že nekaj časa, pa dejansko si ne pišem z nikomer. Nisem lepotica, sem pa povprečna. Ene imajo srečno družino, tipa za popestritev ter še par rezerv, spet druge pa niti enega samega.
Zakaj se ukvarjaš z drugimi? Nimaš svojega življenja? Si ji fouš?
no, vsako tako temo je prvo treba prebrat kot trolanje…, če je pa res pa je avtorica očitno pač premalo aktivna kar se tiče moških…, žensko ki jo opisuje avtorica očitno zna, kdaj, kje in kako se da uživat, pač ima to v karakterju, moška psiha ji je igra…, verjetno je pa po domače jebozovna..
drugače pa…., življenje ni fer do 90% ljudi, tiste žleht v duši bi moralo življenje sesut, tist ok. pa nagraditi z dobrim, uživatorskim življenjem, če pošteno delajo in živijo v življenju…
Moški takšne “zavohajo”, oz. se jim one ponudijo na pladnju. Tudi jaz vem za takšen primer, pa ima malega otroka doma ki ga mož čuva ko se ona zabava z drugimi. On ji pa to nekako oprošča. Ne razumem te dinamike, niti je nočem, da bi mi bilo hudo ker ona tako jaz pa drugače. Zate bi rekla da si drug tip človeka, vseeno pa boš morala malo v svet, da bojo moški sploh vedeli da obstajaš.
Ozemlje, 11.09.2025 ob 22:32
Ne fascinira me, pravim samo da oseba ima v življenju moža, ljubimca pa še nekaj tipov za popestritev, sama pa sem samska in nimam nikogar. Hočem reči, da očitno jih imajo eni viška, mmspet drugi pa nimamo niti enega
Bolj kot si pošten manj imaš družbe, pa naj bodo to prijatelji ali partner. Danes imajo ljudje družbo sebi podobno za svinjarije delat, hrbet ščitit pri tem. Tista prava prijateljstva, ljubezni so še iz “starih časev”, ko ni bilo toliko podlosti. Danes ne dobiš partnerja razen, če padeš v slabo družbo. Izjeme so kakšni šolarji, ali če greš potovat ali delat v tujino pa si v tujini najdeš ljubezen. Tako je moj bratranec našel ženo, v sloveniji več kot 35 let nič, potem pa je službeno potoval, spoznal američanko in se na hitro poročil, še danes po 12 letih sta skupaj in imata 3 otroke.
Forum je zaprt za komentiranje.