Ženske s KOLOM V RITI
Angleži imajo za njih izraz stiff upper lip in uptight bitches, mi jim pravimo babe s kolom v riti.
Glava dvignjena, ustnice trdo stisnjene v obliko anusa, napeta rama in še žrejo za mizo tako da si postrani nosijo grižljaj v smrdljivi gobec.
Tako prasico je treba gangang pofukat, da bi se malo sprostila. Migrantom.
Zadrte peechke, 11.09.2025 ob 14:12
Angleži imajo za njih izraz stiff upper lip in uptight bitches, mi jim pravimo babe s kolom v riti.
Glava dvignjena, ustnice trdo stisnjene v obliko anusa, napeta rama in še žrejo za mizo tako da si postrani nosijo grižljaj v smrdljivi gobec.
Tako prasico je treba gangang pofukat, da bi se malo sprostila. Migrantom.
Ti fukač GANGBANG se reče!
Anonimno 9834, 11.09.2025 ob 14:33
Zase se brigaj in se ne vtikaj v druge, da ne začne kdo vate česa vtikat, zafrustriranec mamičin.
Hrvati takim prasicam pravijo uštogljena in tud ti si, trda taška, trdo stisnjene ustnice, zobje ti še ponoči škripajo v spanju, trdo srce, posušena vagina (že zdavnaj).
Toliko o tebi, kratka psihološka skica tvojega duševnega stanja.
O, pa ja! Če bi ti stopil… Veš, za gangbang moraš imet stvar zares pod kontrolo. Oni za tabo in oni pred tabo te gledajo, navijajo, ocenjujejo, navijajo… če ti ne stoji kot antena in ne spraviš skupaj vsaj 15 minut trdega nabijanja, raje bodi tiho.
Onim, ki se ne znajo spravit zraven, ga fantje v rit nabijejo. Nisi vedel, a?????
In zato so ženske raje same. Edino varno. Ker procent moških, ki dobesedno dnevno(24/7) fantazira o nasilju nad ženskami je ogromen. In s pojavom interneta so si ženske nehale lagati da je sam sosedov lojze tak, pa en iz sosednje vasi. So končno dojele da ogromno njih vzburja trpljenje in bolečine žensk. Računati na to da ravno ti ne boš naletela na takšnega…..no marsikatera se raje izogne igranju ruske rulete.
O, kaj pa oni moški pocmuleni? Recimo tip Janša…. Kisel zajedljiv fris in drža, ko da ga skoz zebe…
Ali pa tipi a la Mahnič ali Grims ali Orban ali Dodik… s tistim ogromnim lampom in potem drobencljajo z dolžino koraka za pol podplata… meni ultra smešno do ogabno.
Je še vedno bolj (čudno) sexy ena Čadonič…
Forum je zaprt za komentiranje.