Žena in njene pottebe
Poročeni napišite potrebe vaših žena. Starost, izgled, njene sexualne želje, potrebe. Prosim samo poročeni. Moja stara 50. 20 kil preveč. Orng joškasta, redko depilirana praktično brez neke želje po sexu. Ko ji zapaše pa ni nekih ovir. Analno ne. Razen kakega pripomočka. Rada ima pa dildota v pički. In rada ga dobi od zadaj ko je na vseh štirih. Spermo pogoltne. Kako je pri vas?
Mene pa joškaste niti ne zanimajo!
Bolj so mi všeč tiste z bolj malimi in lepo stoječimi tudi če imajo 60 in več let!
Drugače pa moja je za seks, kr pogosto seksava in ji paše veliko stvari samo v ritko ne!
Je pa blizu 60 in zelo pohotna ter izivalna!
Iziva tudi prijatelje, tako diskretno da njihove tega ne vidijo oz. mislijo da je to to!
222268, 11.09.2025 ob 08:05
Mene pa joškaste niti ne zanimajo!
Bolj so mi všeč tiste z bolj malimi in lepo stoječimi tudi če imajo 60 in več let!
Drugače pa moja je za seks, kr pogosto seksava in ji paše veliko stvari samo v ritko ne!
Je pa blizu 60 in zelo pohotna ter izivalna!
Iziva tudi prijatelje, tako diskretno da njihove tega ne vidijo oz. mislijo da je to to!
WAw lepo da uživa
Pol ima bolj male joške
Čokolino51, 11.09.2025 ob 03:24
Poročeni napišite potrebe vaših žena. Starost, izgled, njene sexualne želje, potrebe. Prosim samo poročeni. Moja stara 50. 20 kil preveč. Orng joškasta, redko depilirana praktično brez neke želje po sexu. Ko ji zapaše pa ni nekih ovir. Analno ne. Razen kakega pripomočka. Rada ima pa dildota v pički. In rada ga dobi od zadaj ko je na vseh štirih. Spermo pogoltne. Kako je pri vas?
Kaj ji bo čokolinko?
verjetno se žge z pravim dedcem.
zmedavglavi, 11.09.2025 ob 10:39
Moja,lepa,urejena ,spodaj urejeno poraščena. Oprsje ravno pravo. Pri seksu pa groza, ni ji sploh . Prej ji ni bilo ravno,sedaj pa še kr ne in tudi v bodoče ji ne bo… na leto morda 2-3 x
🙁
Če si jo spodaj ureja, jo 100% še kdo drug fuka. Malo jo spremljaj.
marko131, 11.09.2025 ob 13:31
Malo jo spremljaj, da jo še kdo drug ne fuka razen tebe. Če se spodaj redno ureja, je dober znak, da jo še kakšen natepava.
Ah vidim da misliš sami na to kako drugi natepavajo tvojo, njegovo ženo. Lahko se ureja zato da izgleda lepa na zunaj v bistvu je pa samo prelena za kako akcijo. Veliko je takih ki se jim v teh letih enostavno ne da več.
Forum je zaprt za komentiranje.