Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako dati jezo ven na zdravo način?

Kako dati jezo ven na zdravo način?

Vsaka beseda me razjezi že. Ne vem kaj naj…

Boksarska vreča. Ampak do ornk prešvicanosti.

Najbrž bo prava rešitev samo, da rešiš to, kar te dela jezno. Rešiš problem ali pa sprejmeš tisto, česar morda ne moreš spremeniti.

Odgovor na objavo uporabnika
Uzaljena, 10.09.2025 ob 13:43

Vsaka beseda me razjezi že. Ne vem kaj naj…

Ne vem, draga, kaj točno te jezi.

Jaz je ne znam dati ven na zdrav način, vedno samo na nezdrav, ampak, hm, meni zanimivo, ta ventil pomaga.

Če me kdo orng razpizdi in naredi krivico, se maščujem prvoosebmo na materialni ravni ker pizde to najbolj boli.

Preučim vse kote varnostnih kamer, če so kje, in se lotim ponavadi kolesnega premoženja.

Med cilje moje maščvalnoeti se redno uvrščajo samo premožni. Siromaki se namreč večinoma znajo obnašat. A tudi ce6se ne  so že dovolj reveži tudi brez mojih povračilnih ukrepov.na moji Black Listi so skratka premožne pizde, za katere se vidi n 100 metrov da do premoženja niso prišli s trudom lastnih rok in možganov.

Kako zdravo izraziti jezo…. Nimam pojma.

Par klofut rabiš, se boš takoj umirila.

Strel v senca ali med oči pomaga!

travme. dober psiholog-terapevt najprej, za ventiliranje pa šport (1 ura intenzivne kardio vadbe recimo). Po možnosti v naravi.

Anger management

jezo lahko daš ven iz sebe tako, da vpiješ v blazino, boksaš v boksarsko vrečo! Pomaga pa tudi šport, ali kolo, tek, hoja v hribe….sprehodi v naravi.

jaz kadar sen jezna na celi svet pokličem prijatelja, in celo noč seksava. ☺️

Vampire dance, 10.09.2025 ob 13:53

Strel v senca ali med oči pomaga!

Komu strel – sebi ali tistemu, ki te je razjezil?

Na kratki rok oz. hipno res pomaga jezo izraziti tako, da kakorkoli prešejkaš telo – da intenzivno športaš, plešeš kot nor, boksaš v blazino, rjoveš kot lev… Na dolgi rok pa to ne bo dovolj, ker se bo potrebno začeti ukvarjati z vzroki, zakaj do tako močne jeze sploh pride.

Selotejp, 10.09.2025 ob 14:10

Komu strel – sebi ali tistemu, ki te je razjezil?

Sprašuje za sebe, torej……………..!!!!!

Bo potrebno, da sami pri sebi razčistite kaj je tisto, da vas je pripeljalo do sem in to razrešite. Pomoč pri trenutni pomiritvi so globoko dihanje ali tek oz. telovadba, osredotočenje na tukaj in zdaj. Če ne bo pomagalo pa obisk strokovnjaka, ker jeza vam škodi, pa ostalim v vaši okolici tudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close