4-urna bolniska v casu nosecnosti je mozna?
Ima katera izkusnje? Sla bi na bolnisko ampak ne za polni delovni cas, ce ne se mi bo zmesalo doma 8mesecev le z nosecniskimi mislimi.
Sem sele na zacetku. Imam pa en kup diagnoz, ki takoj odobrijo bolnisko, ce bi dal ginekolog predlog.
Jaz bi hodila na 4- ure, dokler bi zmogla.
8 ur definitivno ne bom zmogla, saj sem jih ze v nenosecem stanju komaj(pocivala vikende, popoldneve, obcasno kak dan izpada,sem bila tik pred izgorelostjo.)
Ima kdo izkusnje?
nosecka5678, 10.09.2025 ob 12:34
Ima katera izkusnje? Sla bi na bolnisko ampak ne za polni delovni cas, ce ne se mi bo zmesalo doma 8mesecev le z nosecniskimi mislimi.
Sem sele na zacetku. Imam pa en kup diagnoz, ki takoj odobrijo bolnisko, ce bi dal ginekolog predlog.
Jaz bi hodila na 4- ure, dokler bi zmogla.
8 ur definitivno ne bom zmogla, saj sem jih ze v nenosecem stanju komaj(pocivala vikende, popoldneve, obcasno kak dan izpada,sem bila tik pred izgorelostjo.)
Ima kdo izkusnje?
Jaz sem imela nekaj casa delno bolnisko (4ure) v drugem tromesecju. Utrujena sem bila na polno, rabila sem ful spanca. Ko je to minilo (se ne spomnim tocno, koliko je trajalo, cca 2 meseca?), sem sla nazaj na 8 urni delavnik.
Forum je zaprt za komentiranje.