Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 4-urna bolniska v casu nosecnosti je mozna?

4-urna bolniska v casu nosecnosti je mozna?

Ima katera izkusnje? Sla bi na bolnisko ampak ne za polni delovni cas, ce ne se mi bo zmesalo doma 8mesecev le z nosecniskimi mislimi.

Sem sele na zacetku. Imam pa en kup diagnoz, ki takoj odobrijo bolnisko, ce bi dal ginekolog predlog.

Jaz bi hodila na 4- ure, dokler bi zmogla.

8 ur definitivno ne bom zmogla, saj sem jih ze v nenosecem stanju komaj(pocivala vikende, popoldneve, obcasno kak dan izpada,sem bila tik pred izgorelostjo.)
Ima kdo izkusnje?

Ja, načeloma je možno, seveda pa je odvisno od diagnoz.  Na predlog ginekologa lahko delaš polovični delovni čas.

Odgovor na objavo uporabnika
nosecka5678, 10.09.2025 ob 12:34

Ima katera izkusnje? Sla bi na bolnisko ampak ne za polni delovni cas, ce ne se mi bo zmesalo doma 8mesecev le z nosecniskimi mislimi.

Sem sele na zacetku. Imam pa en kup diagnoz, ki takoj odobrijo bolnisko, ce bi dal ginekolog predlog.

Jaz bi hodila na 4- ure, dokler bi zmogla.

8 ur definitivno ne bom zmogla, saj sem jih ze v nenosecem stanju komaj(pocivala vikende, popoldneve, obcasno kak dan izpada,sem bila tik pred izgorelostjo.)
Ima kdo izkusnje?

Jaz sem imela nekaj casa delno bolnisko (4ure) v drugem tromesecju. Utrujena sem bila na polno, rabila sem ful spanca. Ko je to minilo (se ne spomnim tocno, koliko je trajalo, cca 2 meseca?), sem sla nazaj na 8 urni delavnik.

Hja, ne vem, s čim se ukvarjaš, kaj delaš. Če bi povedala, kaj delaš, bi lahko povedali svoje mnenje. Potuješ 200 x na leto z letalom, imaš teams sestanke ob 2h zjutraj? Ker pišeš, da si bila že nenoseča pred izgorelostjo …

Seveda je možna, sem bila na začetku 4 ure v bolniški proti koncu pa 8 ur (visok pritisk in pa nosečniška sladkorna).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close