vremenarji spet lažejo kot prasci
bravo za zapis, to sem hotel jaz napisati, pa si me prehitel. noro zabito slovensko čredo imaojo lažnivi nesposobni vremenarji in lažnivi mediji za norca, pol dnevnika samo za te laži, sem rekel doma, spet lažejo, sosed je slišal, saj vedno sliši, ko govorim, da to samo lažejo, že stokrat so ga nattegnili pa še kar verjame. mi se doma pa smejimo pa rečemo, spet lažejo, nobenga dežja ne bo, zalivat bomo morali
in še to, tisti posnetki ki jih kažejo o poplavah na tv, na mnogih medijih, saj ne na vseh, so zmontirani, gre za laži montažo in stare posnetke, kot v času kovida, laž na laž, plačani so za laži o gobalnem segrevanju pa nekih hudih klimatskih spremebah, KI JIH SEVEDA NI. SAM NORCI TO ŠE VERJAMEJO.
MORAŠ VEDT DA VSAKIH KO SE NAPOVEDOVALEC ZLAŽE IN PSIHIRA, no saj ne vsak, večina njih, DOBI ZA TO PAR JURJEV NA EN DNEVNIK NA ROKE KEŠA, TKO K VČASU KIVDA, SAM DA VI TEGA NE VESTE. TO SE TAKI DNARJI OBRAČAJO, TI LJUDJE SO MULTIMILIJONARJI PA SPLOH VESTE NE, PRODALI SO SE ZA DENAR ŽE ZDAVNAJ, NOVINARSTVA NI VEČ, PA TISTI TAM V PLAESTINI NEKI NOVINARJI, DAJTE NO, TO SO SAMI TERORISTI POD KRINKO NOVNARSTVA.
Anonimno 4358, 10.09.2025 ob 10:53
Ampak ste res hecni. A ni bolje, da napovedo vesoljski potop, pa potem ni nič, kot pa obratno? Pa še nekaj, če pri tebi ni hudega, to ne pomeni, da na drugem koncu ni katastrofa.
po novem je za ovčice “katastrofa” ko pade dež, ovčerejci javni uslužbenci pa ne rabijo bit točni in dosledni pri vsaj 12-urni napovedi, lahko natrosijo karkoli, da bo armagedon in štiri jezdeci apokalipske prijahali, in mi naj bomo srečni ker se to ni zgodilo, folk pa hodil po vreče peska, civilna zaščita aktivirana? plača pa gre al je sonce al armagedon
Anonimno 10272, 10.09.2025 ob 10:15
fluorescentni, rdeči, črni alarmi, psihiranje novinarjev za par kapljic, najboljša je pa bla izjava na rtv, da je vipava v istri, in za to se plačuje prisilni davek?
Je pa tudi res, da moraš znat na zemljevidu najt svojo luknjo, kjer vegetiraš. Ti to najbrž nisi zmožnos in samo slišiš, da rečejo rdeči alarm.☝️?
Keri bumbarji ste eni.
Jaz si samo predstavljam, kako bi blo če bi se Černobil zgodil 2025 in ne 1986.
Po opozarjanju na onesnažene delce, bi pol folka to upoštevalo, pol teh “tapametnih” pa ne in bi veselo nabirali gobe in žrli kontaminirane poljske pridelke. Sej na koncu bi sami plačali davek na neumnost.
V bistvu Černobil, ponovi se, da se spet zbriše mal tega neumnega folka.
YeahRight, 10.09.2025 ob 13:01
Keri bumbarji ste eni.
Jaz si samo predstavljam, kako bi blo če bi se Černobil zgodil 2025 in ne 1986.
Po opozarjanju na onesnažene delce, bi pol folka to upoštevalo, pol teh “tapametnih” pa ne in bi veselo nabirali gobe in žrli kontaminirane poljske pridelke. Sej na koncu bi sami plačali davek na neumnost.
V bistvu Černobil, ponovi se, da se spet zbriše mal tega neumnega folka.
aja davek bi plači, tako kot so ga retardirani cepljenčki ki so verjeli v kao COVID huda bolezen, v bistvu je pa farmacevtska mafija ugrabila navaden prehlad
samo povem, 10.09.2025 ob 13:07
aja davek bi plači, tako kot so ga retardirani cepljenčki ki so verjeli v kao COVID huda bolezen, v bistvu je pa farmacevtska mafija ugrabila navaden prehlad
Podpiši se lepo Teoretik tuml lolek in vsak dan objavi vremensko napoved. Bomo tebe spremljal, če se boš izkazalo za bolj zanesljivo od ARSO.☝️
Forum je zaprt za komentiranje.