Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Že dežuje. Kje ?

Že dežuje. Kje ?

Kje že dežuje?

Pri nas ravnokar, Kranj.

V Kamniku oblačno, soparno. Nič dežja.

KP dež, še več ga je čez mejo  na HR.

Kje v Kranju dežuje ? Sem iz Kranja pa nič dezja

v vaših praznih monovskih glavah dežuje usak dan.. kere glupe teme ma ni ene na dan da bi bila konkretna za prebrat..kdo še sploh bere ta vaš sekret jebo vas.. pridem po 2 mesecih pa sekret večji kot je bil phehe  lepo je ta pedrčk  od kure forum posral nimaš kaj

Tri dni so NATO letala zapraševala ozračje. Danes je tak gost, težek zrak.
Megličasto sonce, koprenasta oblačnost.

Jebemti, a ste vsi tako ZABITI, da ne vidite že več let zapored ZAČRTAVANJE NEBA in potem zakrivanje sonca, nakar sledi – KAJ?

Tole poplavo zdejle vam bojo naredili. NATO vaje vremenskega vojskovanja.

Odgovor na objavo uporabnika
pikimepiki, 09.09.2025 ob 22:01

Tri dni so NATO letala zapraševala ozračje. Danes je tak gost, težek zrak.
Megličasto sonce, koprenasta oblačnost.

Jebemti, a ste vsi tako ZABITI, da ne vidite že več let zapored ZAČRTAVANJE NEBA in potem zakrivanje sonca, nakar sledi – KAJ?

Tole poplavo zdejle vam bojo naredili. NATO vaje vremenskega vojskovanja.

Točno to. In še preden so bila letala so že napovedali dež. Se pravi, da vremenarjem sporočijo vsaj dva tedna prej kdaj bodo leteli in sipali dež. Viš, ko si jih ti razkrinkalo.☝️

Sicer pa pri meni še ne pada v posavju. In spet bomo dobili najmanj dežja. Ta konc je zadnja leta kot zaklet. Vsako leto suša.

meni v luleku lihkar dežuje štupid

ni več pametnih tem. ?

Odgovor na objavo uporabnika
nočna izmena, 10.09.2025 ob 00:17

ni več pametnih tem. ?

Pa saj. Odvisno kaj je zate pametna tema za na čvek. Po moje bi bile to teme o vsakodnevnem življenju, ne o levih in desnih, politiki, teorijah zarot.

Drugače pa. Pri nas še niti kapljice. So me zaribal z napovedjo. Nisem šel včeraj proti večeru v ribičijo…,sicer je pa tako še polna luna in ima vpliv na ribe….

V naslednjih urah gledam sliko, da bo. Se bom vozil med šihtom, da mi bolje opere avto, kot če je parkiran.?

Gob še vedno ni po prejšnjem dežju. Morda bodo pa prihodnjo teden.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close