Moda v zadnji triadi OŠ
Ampak vedenje pa še toliko bolj! To je bodoče dno družbe ✌️?. Gre za vzgojno zanemarjene otroke, ki kot ovce sledijo najnizjim youtuberjem, tiktokerjem in ostalim človeškim smetem. Potem bodo šli naprej na strokovne sr in primitivčili dalje. Sledijo tatuji, pirsingi, jebanja takšna in drugačna. Bad life skratka. To je njihov peak time potem pa samo še sranje.. .
Trenirke ja.
Široke jeans hlače ja.
Kratke majice ja, a vseeno ne konkretno kratke.
Umetne trepalnice, nohti, maje up in podobno …NE!
Je pa res, da je hči v 8.razrefu, še vedno izrazitoitrške postave, iti menstruacije še nima.
Starejša je sedaj v 4.letniku, menstruacijo je dobila pri 16ih.
Make upa, umetnih trepalnic in podobnega tudi starejša ne nosi.
Anonimno 2196, 09.09.2025 ob 14:17
Ne nismo v Ljubljani….. .popki ven pa so tako prepovedani….
Na periferiji je isto. Same limke z imeni Nika, Zala, Brina, Iza, itd. Trenirke, overized majice in superge. Še srbski L špilajo in poslušajo jugo muziko.
Limke so novodobne čefurke, btw.
Pojma nimam za druge, nasi ne dovolim, da hodi v solo v pajkicah lelosi ipd ( nekatere celo SWY) izjema so sportni dnevi. Majice glih iz shopinga 2d nazaj … izredno tezko je dobit majico daljso od dolzine do popka. Nasli sva 3 pa se te tako grde da mi je bilo logicno da jih je zavrnila. Tako da ima dolzino do popka, pa hlace z visokim pasom.
Ko kdaj vidim njen razred(predstava) vidim razlicno oblecene,ne morem recti da je vecina tako ali tako. Sama pa pravi, da sem bolj zoprna mami, ker ji ne dovolim v solo v pajkicah ker da sosolke so vecino v njih, samo da razume. Mislim da je malo ze dojela bonton oblacenja in da ni vseeno kako se za kam oblece. Mejkapa ni, mislim da je samo ena ki ze nekaj let krsi “pravila” mejkap,croptopi, dekolteji….
Do zdaj je zelela nositi le oprijete hlace in jeans, tokrat si je izbrala raven kroj, sirok kroj, na zvonec …pravi da mora sprobat…
Kaj bo ko bo sla v lj ne vem.
Jaz se čez modo mladih ne zgražam, pač v najstniških letih se mladina išče. Bodo že našli svoj stil. Malo se spomnite vaših najstniških let. Saj tudi pri nas je bilo tako. Furali smo neko svojo modo, starci so se pa zgražali nad nami.
Naša dva sta v gimnazijah pa večina ni tako oblečenih. Ja, se najdejo tudi take, a niso v večini. Podobno je bilo v osnovni šoli, se mi zdi daje bila tam kakšna več. Drugače je to že pase, zdaj je moda širokih hlač.
Pa še malo komentarjev za poste pred mano – Ne vem kje ste šopingirali, ampak pri nas brez problema dobimo majice normalnih dolžin. Je pa res da dosti naročamo po netu.
Pri nas nosi tudi kakšne hlače od Lelosi, pa tudi kakšne od Swy, samo vzame številko večje da lepo padejo. Ni govora o klasičnih pajkicah, ampak o hlačah z ravnimi hlačnicami. Ne vem zakaj ne bi.
Neprijavljena, 10.09.2025 ob 21:10
Jaz se čez modo mladih ne zgražam, pač v najstniških letih se mladina išče. Bodo že našli svoj stil. Malo se spomnite vaših najstniških let. Saj tudi pri nas je bilo tako. Furali smo neko svojo modo, starci so se pa zgražali nad nami.
Naša dva sta v gimnazijah pa večina ni tako oblečenih. Ja, se najdejo tudi take, a niso v večini. Podobno je bilo v osnovni šoli, se mi zdi daje bila tam kakšna več. Drugače je to že pase, zdaj je moda širokih hlač.
Pa še malo komentarjev za poste pred mano – Ne vem kje ste šopingirali, ampak pri nas brez problema dobimo majice normalnih dolžin. Je pa res da dosti naročamo po netu.
Pri nas nosi tudi kakšne hlače od Lelosi, pa tudi kakšne od Swy, samo vzame številko večje da lepo padejo. Ni govora o klasičnih pajkicah, ampak o hlačah z ravnimi hlačnicami. Ne vem zakaj ne bi.
Priporocam se za link kje narocate majice normalnih dolzin. Hvala.
Forum je zaprt za komentiranje.