Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iscem slovenko,da bi prisel k njej ziveti

Iscem slovenko,da bi prisel k njej ziveti

Sem star 49 let me pijem ne kadim in sem v penziji, problem imam delno z srcem, lahko hodim Sam ne veliko. Imam penzijo in dodaten angleski denar, lahko tudi prides k meni v Anglijo, ce zelis. Moja telefonska je 0038631003544, ce katero zanima naj MI pise, Jo poklicem iz angleske telefonske stevilke.

Pa kaki luzerji ste to? Ni žensk za vas v celi Sloveniji in niti v tujini…

Iscem komaj zdaj, prej sem bil rajsi Sam. Ce pride k meni dobi sluzbo redno , zastonj bivanje,hrana si deliva in stroske za elektrico plin council taxse vodo ter TV vse skupaj pride napol 300 funtov. Mozen zasluzek odvisno od nje od 12570 funtov naprej .

Že večkrat si ti Slovenec v Angliji  iskal žensko za kuhanje, pranje in ostala gospodinjska opravila.

Vedno si hvalil Anglijo kot najboljšo državo na svetu in Angleže kot najpametnejše od vseh.

Koliko si star in zakaj si v invalidski, če lahko vprašam, za katero bolezen gre?

ne razumem zakaj si v Moravcih na svoji parceli ne postaviš magari bivalnega kontejnerja, daš malo dodelat, s podkupninami dobiš vse papirje, če rabiš ti jaz priskrbim vezo na občini, v glavnem z Angleškim penzjonom boš v Sloveniji z lahkoto preživel, v naših koncih je en bivši specialec iz MI5, sam prostodušno pove kaj so počeli po Afriki, po sosedovem dvorišču se je sprehajala neznana faca, je rekel še dobro da nisem streljal, ni namreč prepoznal enega od domačih…

Probleme imam z srcem invalidsko upokojen v sloveniji in dobivam dodatke SE v Angliji, vecinoma samostojen,razen soferja bi rabil v Angliji, takrat sem iskal za oceta mojega. Tudi samostojen pri 75 leti. Placa je odlicna,Dela je zelo malo. Razen ce si poisce SE dodaten del. Placa je redna sej placa drzava. In kaj je najboljse penzijo dobi ze po 10 leti Dela.

Bomo gradili v Moravskih Toplicah,denar imamo, dobro bi bilo ena DA bi prisla k meni v Anglijo vse poskrbljeno,najvec bo pogovor, sej ostalo znam vse Sam , pa po 10 letih penzijo dobi

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8787, 08.09.2025 ob 18:44

Iscem komaj zdaj, prej sem bil rajsi Sam. Ce pride k meni dobi sluzbo redno , zastonj bivanje,hrana si deliva in stroske za elektrico plin council taxse vodo ter TV vse skupaj pride napol 300 funtov. Mozen zasluzek odvisno od nje od 12570 funtov naprej .

Prvo jo vabiš. Potem ji ponujaš marsikaj brezplačno. Nato ji daš sluzbo in iz nje pobereš za stanovanje in pola pola. Pa ti si care.

Kaj pa si prej delal službeno?

Zakaj raje živiš v Angliji?

Za bivanje NE placa nic, razen stroske in takoj povem in sicer pri 1000 funtov place ki bo dobila 300 funtov ni dosti denarja. Lahko pa obratno ,ce katero zanima Jaz pridem k njej in si deliva stroske gospodinjske . No ce katero zanima naj MI pise na 00447776508988

Anonimno 8787, 08.09.2025 ob 18:29

Sem star 49 let me pijem ne kadim in sem v penziji, problem imam delno z srcem, lahko hodim Sam ne veliko. Imam penzijo in dodaten angleski denar, lahko tudi prides k meni v Anglijo, ce zelis. Moja telefonska je 0038631003544, ce katero zanima naj MI pise, Jo poklicem iz angleske telefonske stevilke.

In kaksna so tvoja pricakovanja od te zenske? Poleg tega, da ti placuje stanarino in hrano? Kaj naj bi se zate pocela? In kaj nudis ti njej? Ce pride v UK?

Ce prides ti k njej ziveti v SLO? Zkj naj bi te vzela pod streho? Kaj je v tem primeru tvoj doprinos?

Nic posebnega bolj pogovor.ce pride k meni ima zastonj bivanje razen hrano si placa sama,sej bo zasluzila od 1000 funtov naprej odvisno je od nje. Jaz dobim dober denar, imam SE dobro v Angliji in nebi sel proc iz Anglije, ampak je cas da si zensko sopotnico poiscem, imamo tudi v sloveniji nepremicnini in imamo nepremicnino v Angliji vrstna hiso ,zelo lepa okolica oziroma ulica.

Ko preberem kaj takšnega si pri sebi mislim kaj vse ljudje naumijo. Sedaj pa moram napisat. Plaĉaj si osebnega asistenta, ki te bo vozil okrog in ti delal družbo ter opravljal gospodinjska dela. Ljudje naj bi delali za tebe ob tem pa še plačevali stroške tvojega gospodinjstva. Veš kako pravijo na jugu. Nema dżabe ni kot stare babe. ??

Imamo nepremicnino v sloveniji Sam bo rabilo leto dni Ali vec da zgradimo novo hiso. Do takrat bi bil rajsi v Angliji, Saj je mnogo boljse iz mojega pogleda. Visok sem 185 cm imam 120 kg in SE hujsem mislim pridet do novega leta na 90 kg. Rad hodim ,zal na triglav pes nebom mogel prideti nikoli vec. Hodim vsak Dan , ampak PO eni uri hoje nastanejo bolecine . Drugace sem samostojen.

Assistant dobim brez problema,ga tudi imam trenutno ,ce nisi prebral Ali prebrala dobi placo in kar je SE boljse po 10 letih penzija , ampak nekateri vse napol preberejo. Trenutno zase imam asistenta. Zensko, povsod MI je lahko dobiti razen slovenke SE ne da dobiti kot zgleda. Tud prav

a sva lahko dve?

Anonimno 8787, 08.09.2025 ob 20:02

Assistant dobim brez problema,ga tudi imam trenutno ,ce nisi prebral Ali prebrala dobi placo in kar je SE boljse po 10 letih penzija , ampak nekateri vse napol preberejo. Trenutno zase imam asistenta. Zensko, povsod MI je lahko dobiti razen slovenke SE ne da dobiti kot zgleda. Tud prav

Kje imaš pa mamo, ki je do sedaj skrbela zate? Vedno te je zagovarjala in ti pomagala povsod,  zato se je celo oče izselil iz vaše hiše?

Čudno je to vseskupaj!

Ah , ne boš dobil ene normalne od tu.

Boljše ti je poiskati eno filipinko ali nekaj takega , tiste so vajene trdega življenja in vse kar je več kot nič so že nebesa.

Prišel bi živeti?? Kaj? Katera te bo hotela s tako slabim znanjem slovenščine?!!

ne razumem čisto dobro. Kdo se bo h komu selil? Ona k tebi v Anglijo ali ti k njej v Slovenijo?

prišel bi kaj??, 09.09.2025 ob 12:37

Prišel bi živeti?? Kaj? Katera te bo hotela s tako slabim znanjem slovenščine?!!

Daj ti trotla, on normalno slovensko govori! Morda ti boljše? S tvojimi vsemi vprašajo in klicali nikakor. Sicer pa si ti nepismena!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close