Ponosen, da to jesen z mojo socialno odplačam milijardne pufe Goloba
Pedri in prostitutke, 07.09.2025 ob 18:09
Počakaj da ti izstavijo račun iz slovenskega laufhausa, debilni starec ki misli s tičem in taka spaka nak vodi državo?
Vsi vi ovčke od JJ ki pišete take komentarje niste za drugam kot na psihiatrijo ali pa v zapor. Da sem jaz Golob in Tina plačam nekoga, da vas poišče pod vsemi temi niki in, da vas oglobijo do gat…..sami primitivci, ki nimate nič v glavi…. Ste na pedofila v Škofji Loki kar pozabili… a ja, saj ta je vaš, njega pa res ne morete obirati in šimfati….
Re, 09.09.2025 ob 13:31
V naslednjem mandatu, če bo Golob PV boš lahko še bolj ponosen.
Jaz mu pa privoščim še en mandat.Da zafurajo vse, kar se sploh še da. Potem pa akcija in gremo zgraditi resno demokracijo na novo. Hudo bo, ampak ne nam povprečnim davkoplačevalcem, ampak njim.Levi eliti!
Anonimno 2196, 09.09.2025 ob 14:15
Vsi vi ovčke od JJ ki pišete take komentarje niste za drugam kot na psihiatrijo ali pa v zapor. Da sem jaz Golob in Tina plačam nekoga, da vas poišče pod vsemi temi niki in, da vas oglobijo do gat…..sami primitivci, ki nimate nič v glavi…. Ste na pedofila v Škofji Loki kar pozabili… a ja, saj ta je vaš, njega pa res ne morete obirati in šimfati….
pa kaj boš ti pa ta golob pa tja njegova izjahana kobilica..?? skrivata se že zdaj kot tista dreka..bomo videli od kje jima bo denar za varnostnike ko temu ptiču poteče mandat.. zato pa se je ta mrhica šla oženit s tem revčkom..da bo vsaj pol stran dobila ko bo se ločila hehe kaj bota ta dva kekca..sta manj vredna od enega socijalca v sloveniji lepo te prosim navadna debila in nič druga!
Potrebna je protimigrantska leva stranka NUJNO. V 30 letih, 8 od teh so na oblasti desničarji in JJ je prevarant, sploh ni proti migrantom.
Kdor je bil buden zadnjih 30 let ve, da lahko v Sloveniji zmaga samo leva stran. Zato proti-migrantsko levo stranko NUJNO, ali pa bodo Slovenci manjšina v Sloveniji, tako kot so drugi narodi po Evropi.
golazen, 09.09.2025 ob 22:10
pa kaj boš ti pa ta golob pa tja njegova izjahana kobilica..?? skrivata se že zdaj kot tista dreka..bomo videli od kje jima bo denar za varnostnike ko temu ptiču poteče mandat.. zato pa se je ta mrhica šla oženit s tem revčkom..da bo vsaj pol stran dobila ko bo se ločila hehe kaj bota ta dva kekca..sta manj vredna od enega socijalca v sloveniji lepo te prosim navadna debila in nič druga!
Debil si ti in tebi podobni…..koliko dobite plačano za te idiotske teme…..ker en pameten tega pač ne piše………
Forum je zaprt za komentiranje.