Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek To je revna Slovenija, ne Palestina – v resnici brezsrčna vlada

To je revna Slovenija, ne Palestina – v resnici brezsrčna vlada

Zgodba, ki jo boste prebrali spodaj, ni iz Palestine, ali iz Južnega Sudana. To je zgodba iz Slovenije.

Bilo bi dobro, če bi se našli ljudje in razložili naši brezčutni vladi, kakšne zgodbe se v resnici pišejo v Sloveniji. In ne, ni treba v Palestine ponje, dovolj je že pogled k sosedom.

TAKO VESTE, DA JE VSA TISTA EMPATIJA NAŠE OBLASTI ZLAGANA! Če bi jim bilo res do ljudi, bi začeli pred svojim pragom.

Če bi jim bilo res do ljudi, bi bili kot Lev Tolstoj. Bil je baron, bogat, pa ga to ni osrečevalo, zato je vse razdelil med reveže.

” Bili so dnevi, ko nisem imela niti za kruh,” pove mamica 2 otrok.  Dnevi, ko sem se spraševala, ali bomo preživeli teden. Ko sem skrivala solze pred otroki in se trudila, da ne bi čutila stiske, ki me je dušila.”

“Čeprav se na trudi na vse pretege se s trenutno minimalno plačo in vsemi življenjskimi stroški družina enostavno ne prebije skozi mesec.”

.https://www.24ur.com/veriga-dobrih-ljudi/bili-so-dnevi-ko-nisem-imela-niti-za-kruh.html

Ampak jaz ne razumem teh ljudi. A nimajo staršev, matere, očeta? In kje je oče njenih dveh otrok?  Je ona iz Bosne, da mora najemati stanovanje z dvema otrokoma? Je njen oče alkoholik, narkoman, mati mogoče alkoholičarka?

Pa pizda, a je treba štepat froce, če še zase nimaš. Ne samo enega, kar dva. Pa nimajo ene pike v glavi.

Jaz sem tako pametna, da vem, da če nimam strehe nad glavo in službe, s katero bi preživela enega ali v tem primeru dva otroka, otrok nimam!

Šele ko veš, da lahko sama preživiš otroka, ja, tudi brez očeta, šele takrat ga naf.ukaj.

Tukaj veliko podatkov manjka in ne, glupi ljudje se mi prav nič ne smilijo.

Razumem, če bi mož postal invalid, če bi izgubila službo itd. Kar bi se vse zgodilo kasneje.

Ne pa, da prideš v Slovenijo, nafukaš enega otroka, pol te tip zapusti, zdaj pa ne moreš ne levo ne desno.

“Ampak jaz ne razumem teh ljudi. A nimajo staršev, matere, očeta? In kje je oče njenih dveh otrok?  Je ona iz Bosne, da mora najemati stanovanje z dvema otrokoma? Je njen oče alkoholik, narkoman, mati mogoče alkoholičarka?”

A si ti kreten iz posebne šole ali kaj? A misliš, da smo v Palestini, kjer mora desc oziroma družina poskrbeti za ženo?

WTF – a ste vsi mentalo prizadeti ali kaj?

Sram naj vas bo.

Sram, da človek, ki je redno zaposlen in dela,  s plačno ne more prežvieti meseca.

VSE VAS NAJ BO SRAM IN SRAM NAJ TE BO TAKEGA KOMENTARJA.

Se vidi, da so tu ostale smo še brezčutne opice, z nekaj izjemami…

Odgovor na objavo uporabnika
Ne štekam, 07.09.2025 ob 17:46

Ampak jaz ne razumem teh ljudi. A nimajo staršev, matere, očeta? In kje je oče njenih dveh otrok?  Je ona iz Bosne, da mora najemati stanovanje z dvema otrokoma? Je njen oče alkoholik, narkoman, mati mogoče alkoholičarka?

Pa pizda, a je treba štepat froce, če še zase nimaš. Ne samo enega, kar dva. Pa nimajo ene pike v glavi.

Jaz sem tako pametna, da vem, da če nimam strehe nad glavo in službe, s katero bi preživela enega ali v tem primeru dva otroka, otrok nimam!

Šele ko veš, da lahko sama preživiš otroka, ja, tudi brez očeta, šele takrat ga naf.ukaj.

Tukaj veliko podatkov manjka in ne, glupi ljudje se mi prav nič ne smilijo.

Razumem, če bi mož postal invalid, če bi izgubila službo itd. Kar bi se vse zgodilo kasneje.

Ne pa, da prideš v Slovenijo, nafukaš enega otroka, pol te tip zapusti, zdaj pa ne moreš ne levo ne desno.

jaz ti dam prav. Kje je oče otrok???

Teh ljudi, ki lahkomiselno rinejo v bedo češ, saj me bo država rešila, imamo odgovorni, ki delamo za minimalca in premislimo, koliko si lahko privoščimo, dovolj. Edino otroci so potem reveži, ti se mi smilijo.

10325, a si sploh prebral, kar sem napisala, ali kar nekaj nakladaš mimo vprašanja?

V članku ne piše, kje je oče. Ne piše, kje so njeni starši. Ali pa starši očeta.

Kar neka ženska se priseli v Slovenijo iz Bosne, z dvema otrokoma, in potem naj jo država Slovenija futra? Kar se tudi dogaja, samo ne v tem primeru.

Se pravi država plača izlete, šolske potrebščine, šolo v naravi itd. Pa kaj je država odgovorna za otroke ali starši?

Za vstop v državo ne le, da bi morali ljudje znati slovenščino na nivoju B2, ampak še kakšno predavanje o financah in podobnem.

Davkoplačevalci plačujemo to socialo, ti in jaz.

Poleg plače, otroških dodatkov, subvencij, izrednih socialnih pomoči, Karitasa, Rdečega križa, botrstev … Kaj bi jim država še morala dati?

Tudi jaz dam “ne stekam” prav. Ko jaz nisem imela moznosti, tudi nisem nastepala dveh otrok. Zakaj spravljate na svet otroke, ki jih ne morete prezivljati. In ne, drzava ni tista, ki bi morala  vzdrzevati vase otroke. Vasi so, zato so vasa skrb..

GROZLJIVKA, VAŠI KOMENTARJI. GROZLJIVKA.

Delaš za minimalca, AMPAK PREŽIVETI TE MORAJO PA STARŠI?????

O otrocih pa lahko samo sanjaš.

Na drugi strani pa Palestinci z 12 otroki, ki jim je treba pod nujno pomagati.

WTFFFFFFFF????

A to pišete iz umobolnice ali iz šole za mentalno zaostale?

Se pravi ti moraš 50  % plače dati za štipendije palestinskih otrok in njihovo pomoč itd.. pa za luksuz preseratorske oblasti, 20 čukov za zavese in njegov mafijske elite in ne smeš imeti otrok, ker jih imajo dovlj že Palesticni, k se množijo kot podgane – vsaj nenormalno številno.

LJUDJE STE ŽIVI HUDIČI.

Vi niste nobeni ljudje. Vi ste hudič, ki podpirajo tiste islamske klavske hudiče in nič drugega.

Anonimno 3485, 07.09.2025 ob 18:13

WTFFFFFFFF????

Tocno to je. Ravno zdajle zbiramo denar za palestinske druzine z vec otroci, ki tukaj NE bodo delali, prezivljali jih bomo pa mi. Zenski, ki DELA in placuje davke, pa je njena placa tako mizerna, da z njo ne more preziveti, pa NOCEMO pomagati. Bravo slovensko ljudstvo!!

Veliko je slovenk in neodgovornih partnerjev. Veliko jih dobi drugo žensko in nove otroke. S prvo žensko pa so otroci pozabljeni ali pa so alimenti 50eur na otroka, ker ima še z drugo žensko otroka.

Ženska DELA!!! In še študira, taki ki pridejo iz tujine, ne gredo študirat če ne razumejo jezika.

Par na začetku v “rožicah” potem pa. 70% jih gre na razen. Ogromno parov živi v najemnih stanovanjih četudi oba delata, si stanovanj s takimi plačami kot so, ne zmorejo privoščiti, četudi so doštudirali.

Kaj vam ni jasno? Do 50leta delaš in garancijo, da si kupiš stanovanje, takrat pa je za otroka že prepozno.

Niste vredni, da vas pes poščije za take komentarje. Ogromno Slovencev nima kam kot v najem. Če ste vi poverbali hiše, ne pomeni, da jo je tudi vsak Slovenec.

Kaj, a ne dobiva pomoči? Če ni dovolj, ji ti nakazuj pol plače. Ali kar celo, če jo sploh služiš.

“Kaj, a ne dobiva pomoči? Če ni dovolj, ji ti nakazuj pol plače. Ali kar celo, če jo sploh služiš.”

Jebbbi se kretenček. Fajonka je govorila o štipendiji za Palestinske otroke. Ne o nujni pomoči za preživetje. Za LUKSUZ PALESTINCEV JE DENAR, za NUJNO PREŽIVETJE V TEJ DRŽAVI GA PA NI.

DEBIILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Namesto da tukaj tuliš, se potrudi poiskati stik z dotično in ji vsak mesec nakazuj? To pa ne bi? Boš raje tukaj zastonj norelo, prokleto sralo prifuknjeno!

“Namesto da tukaj tuliš, se potrudi poiskati stik z dotično in ji vsak mesec nakazuj? To pa ne bi? Boš raje tukaj zastonj norelo, prokleto sralo prifuknjeno!”

Preklet hudič. Jaz bom s svojim denarjem. Fajonka bo pa  z državnim denarjem plačeval LUKSUZ Palestincem (štipendije). Preklet hudič. Da te ni sram v tvojo črno pokvarjeno dušo.

WTFFFFFFFF????

Ne, jaz pisemiz lastnih izkusenj.

Novica, 07.09.2025 ob 18:22

Tocno to je. Ravno zdajle zbiramo denar za palestinske druzine z vec otroci, ki tukaj NE bodo delali, prezivljali jih bomo pa mi. Zenski, ki DELA in placuje davke, pa je njena placa tako mizerna, da z njo ne more preziveti, pa NOCEMO pomagati. Bravo slovensko ljudstvo!!

Ja pa saj sta obe situaciji enaki. Plačujemo za druge, da se množijo kot podgane. Brez razmišljanja, kaj bodo otroci jedli, oblekli, ali bodo imeli za zvezke, ali bodo lahko šli na izlet. Tukaj ali v Palestini, vseeno. Zagotovo ni Slovenka ta iz članka. Poleg tega pa jim privzgajamo, da se jim vse ponudi na pladnju in tako tudi tem otrokom ne bo treba delati, ampak bodo socialni problem celo življenje. Pol pa še da slovensko ne znajo in živijo tu, ma mrššš.

Pa še to lahko povem. Nimam otrok, ker si jih ne morem privoščiti. In raje jih nimam, kot da živijo v revščini. Ker to je sebično. Ampak ona iz članka itak ne razume, kaj je sebičnost. Sebično je njej, da je prišla v Slovenijo, naštepala 2 otroka, fotr bog ve, kje je, mi ji moramo pa pomagat, ker “človekove pravice”. Vtaknite si nekam “človekove pravice”. Za vse je, samo za Slovenca ne.

“Zagotovo ni Slovenka ta iz članka.”

Tudi če ni Slovenka, ni važno. Če bi bila muslimanka, bi družina poskrbela zanjo, ker imajo pač taka pravila. 

PRASCI, vse naredijo da je ženska kot v šariji odvisna od moža.

Ko se začneš zavedati, kako zlobna je v resnici oblast … in KAKO BREZČUTNI SO V RESNICI LJUDJE.

SEDAJ SEM PA 100 %, DA JE VSA PROPAGANDA VLADE, ČISTA LAŽ, VSE ZLAGANO…. V RESNICI JE OBLATI VSEENO ČE POCKRAJO VSI, od Palestincev do Slovencev, vsi od prvega do zanjega. Kar jim je važno je le NJIHOVA LASTNA RIIIT, da je polna in čisto nič drugega.

KDOR NASEDE OBLASTI, da jim je res mar za kogarkoli JE IDIOT.

Naj pove ime in priimek. Pa saj itak že tako ali tako vemo. ZPM Moste, kdo mislite, da se obrača na njih? Slovenci? Slovencu je pod častjo, da prosi za pomoč.

To so bili časi

.https://www.facebook.com/share/r/1BRmfxhG1K/

Nobeden od teh idiotov (verjetno gre za enega samega), ki tukaj norijo, ne bo enega samega skoporitega evra nikoli nakazal za take primere. Itak se jim v resnici jebe, ampak jim vse pride prav za zmešano politično hujskaštvo.

“Nobeden od teh idiotov (verjetno gre za enega samega), ki tukaj norijo, ne bo enega samega skoporitega evra nikoli nakazal za take primere. Itak se jim v resnici jebe, ampak jim vse pride prav za zmešano politično hujskaštvo.”

Oblast jih pa krade, dobesedno. Še tisto plačo ji 50 % ukradejo. Tega v Avstriji ni. tam niso najnižja tako obdavčeni kot pri nas. ŠE SLABŠE KOT ČE NIČ NE DAŠ.

kaj pa to recimo… neka balkanka, očitno je dobila bivalno enoto v naselju neprofitnih st., , noseča in ji pomagajo vse inštitucije –ker jo je dec zapustil- pač foter otroka…in hodi po vse na rk..itd…malček ni v vrtcu , se tud kaj ne ukvarja z njim, in glej ga zlomka ,čez cajt jo že suče, adijo pamet, če sploh obstaja ali je sam nagon … in se en dec šunja , balkanc, celo avto ima … in ne bo vrag ,da bo spet trebuh in spet adijos…no ,pa bosta že dva  froclna pa bo potreba po večjem stanovanju itd, itd…zakaj so ene tak labilne in naivne , ne poznajo zaščite , takoj noge narazen ….in  nato bogi otroci…ali pa da bi jih te vse inštitucije , kamor redno hodijo po futer pa cunje pa csd svetovalke – …mal pošolale o kontracepciji …

Daj, samo zaprite gobce. Oblast vam nudi subvencionirane vrtce, subvencionirano prehrano, subvencije stanarine, otroške dodatke, izredne socialne pomoči, redne socialne pomoči, socialna stanovanja … Tudi tisti, ki imate boljše dohodke se rinete v vrsto za subvencije za električne avtomobile, fotovoltaiko, električne črpalke, fasade, energetsko varčno to in ono … Zraven pa ne izpustite nobene priložnosti za utajo davkov.

Samo ne gobezdajte preveč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close