Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali ste extravert ali introvert?

Ali ste extravert ali introvert?

Jaz sem extra, rada govorim, veliko govorim, nikoli ne neham (še v spanju haha). Prav tako sem vedno za iti ven, sem brezskrbna in uživam življenje. Pa vi?

Izrazit introvert. Na testiranjih na spektru tam nekje okoli 20 percentila. ?

Vsega po malo. Ne maram več predalčkanja, ker mi je čas vedno pokazal, da se motim, za karkoli sem se opredelila. Kar je veljalo včeraj, ni nujno da velja danes..

Introvert, vseeno srečna in uživam življenje

Introvert tezke kategorije. Ni lahko.

Sem nekje vmes. Nedolgo nazaj so prišli do spoznanja, da obstajajo še ambiverti.

Verjamem, da lahko iz introvertiranca preideš v ektroveniranca s pomočjo posebnih tehnik in vztrajnosti.

Mi ne fali nic,se imam dobro.

kot infjvka sem v bistvu oboje.. že ves lajf delam z ljudmi, se jim posvečam, komot se pogovarjam, zabavam, pohecam, družim.. ampak ljubim čas ki ga imam samo zase in sem sama s sabo…

Sem introvert, raje poslušam kot govorim.

Sem oboje, kakor mi zapiha v glavi, uzivam v glavni vlogi kot tudi v popolni neopaznosti, uzivam v mnozici in enako uzivam v samoti, uzivam v zabavah in brezskrbnosti kot tudi v raziskovanju same sebe, pac vcasih eno, vcasih drugo, v vseh razpolozenjih.

Meni se zdi grozno, da je clovek ekstremno v eni smeri, nobena skrajnost ni dobra, vcasih je treba konja malo spodbosti ali pa mu zategniti uzde, da se izkopljes iz skrajnosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close