Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje se najdete?

Kje se najdete?

Sokrat pravi, da se bistri ljudje učijo od vsega in vsakogar, povorečni iz izkušenj, bedaki pa poznajo že vse odgovore..

Js sm nasplošno zlo bistra, občasno pa se obnašam povprečno bedasto?

Odgovor na objavo uporabnika
crazyfrog, 07.09.2025 ob 11:29

Sokrat pravi, da se bistri ljudje učijo od vsega in vsakogar, povorečni iz izkušenj, bedaki pa poznajo že vse odgovore..

Js sm nasplošno zlo bistra, občasno pa se obnašam povprečno bedasto?

Večkrat je bilo tudi povedano, da pametni veliko vedo, ampak zato tudi veliko pozabijo, butec pa nima česa pozabiti. Na koncu se vse pogliha ?

Dokazano je tudi, da več, kot veš, bolj vidiš, koliko je še tega, česar še ne veš. Pa se spet nekje izenačimo ?

Fajn je samo, da smo s samimi sabo ultra zadovoljni. Sploh prazno glavo pa že itak z lahkoto visoko nosiš. Samo Trumpa poglej recimo…

Kot je značilno za ta forum, vse vem in vse znam. Nikoli ne dvomim vase, četudi ni rezultatov in gre vse narobe. To je krivda okolice in drugih, ne mene!

Sem samozavesten, 07.09.2025 ob 12:03

Kot je značilno za ta forum, vse vem in vse znam. Nikoli ne dvomim vase, četudi ni rezultatov in gre vse narobe. To je krivda okolice in drugih, ne mene!

Sem mislila ravno tako nekaj napisati. Na začetku sem se še potegnila nazaj in sprejemala razlago drugih. Zdaj vidim, da je na tem forumu vse brez kompromisov.

Od nekdaj sem vajena in naučena, da skrbno poslušam vse. Sem učljiva in radovedna. Zagotovo spadam med bistre.

Težko se je delat nekaj kar nis. Torej, nisem bistra, ampak v lajfu na splošno dobr pridem skoz.

Jutranja rosa, 07.09.2025 ob 12:27

Od nekdaj sem vajena in naučena, da skrbno poslušam vse. Sem učljiva in radovedna. Zagotovo spadam med bistre.

lahko še dodaš, da kradeš nike, ali je zgolj slučaj?

Pa a resnično nimate niti trohice svojih odločitev, se poslužujete in kradete druge ideje.

monovka, 07.09.2025 ob 11:58

Večkrat je bilo tudi povedano, da pametni veliko vedo, ampak zato tudi veliko pozabijo, butec pa nima česa pozabiti. Na koncu se vse pogliha ?

Dokazano je tudi, da več, kot veš, bolj vidiš, koliko je še tega, česar še ne veš. Pa se spet nekje izenačimo ?

Fajn je samo, da smo s samimi sabo ultra zadovoljni. Sploh prazno glavo pa že itak z lahkoto visoko nosiš. Samo Trumpa poglej recimo…

Ti si preveč realna povsod?

takle, 07.09.2025 ob 12:38

Težko se je delat nekaj kar nis. Torej, nisem bistra, ampak v lajfu na splošno dobr pridem skoz.

Ti pa skromna?

Cigani so najbolj bistri, obnašajo se pa ..?..+ dobr skoz pridejo.

Jaz se pa učim od CrazyFrog, kar pa je najvišji spiritualni in modrostni nivo, ki ga je moški sposoben realizirati! 🙂

Sem zelo bistra, a bi dala 10 točk svojega IQja za ekstovertiranost.

res, kje se najdete?  ☺️

jagodna vodka, 08.09.2025 ob 02:05

res, kje se najdete?  ☺️

Hahahaha??

Matias še mal pa se bom čist zagledala no..

Najdem se na poti v avto, čez 5 minut.

Kaj pa vem, starejši kot sem, več me zanima.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close