Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poroka na drugi pogled – negledljivo

Poroka na drugi pogled – negledljivo

Kako se vam je zdela oddaja? Meni so komentatorji ok, sploh Tanja simpatična in zabavna, ampak moti me ena zadeva. Nekdo začne nekaj pripovedovati in ostali trije ga ves čas prekinjajo, skačejo v besedo, postavljajo neumestna vprašanja. In to delajo vsi štirje. Kot da so se zmenili, da nihče ne sme dokončati tistega kar je začel pripovedovati. Škoda, ker drugače bi mi oddaja bila super. Vaše mnenje? Tisti ki ne gledate prosim preskočite.

Izrecno so rekli, da letos ne bodo govorili eden čez drugega, ampak zaenkrat jim ne uspeva.

V redu so

Ma za bruhat no. Pol oddaje govorijo o osebnih zadevah, ostalo polovico pa en čez drugega komentirajo oddajo.

obupni so. itak mi nihče ni zares všeč, ampak dodana vrednost je morda samo tista nova, ki je bila lani med strokovnjaki, pa špela, ki nekako drži rdečo nit, čeprav velikokrat gre kar nekam.. tanja nič ne prinaša, zoprna je in je isto tudi, če je ni, tisti saškin bivši je pa popolnoma neuporaben in totalno odveč – njegovi komentarji so tako mimo, da samo zmotijo tok besed, res bi bilo veliko boljše, da ga tam sploh ne bi bilo. totalno podre dogajanje in nek vsebinski tok s svojimi neumesnimi, brezveznimi komentarji, ki so sami sebi namen, nikakor pa ne doda čisto nobene vrednosti, še več, precej otežuje vse skupaj, ker je moteč, da glava peče. in misli, da je kao zabaven. to je poden od moškega, no.

hehehe. Poroko na prvi pogled gledam samo zaradi Poroke na drugi pogled. SUPER SO. Tanjine pripombe so enkratne. Pa Mihovi komentarji…za crknit :):):)

Negledljivo. Vpijejo en čez drugega. Nobeden ne more dokončat misli. Če bi se bolj poslušali in skakali v besedo, bi bilo veliko bolǰe.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno266, 07.09.2025 ob 21:21

obupni so. itak mi nihče ni zares všeč, ampak dodana vrednost je morda samo tista nova, ki je bila lani med strokovnjaki, pa špela, ki nekako drži rdečo nit, čeprav velikokrat gre kar nekam.. tanja nič ne prinaša, zoprna je in je isto tudi, če je ni, tisti saškin bivši je pa popolnoma neuporaben in totalno odveč – njegovi komentarji so tako mimo, da samo zmotijo tok besed, res bi bilo veliko boljše, da ga tam sploh ne bi bilo. totalno podre dogajanje in nek vsebinski tok s svojimi neumesnimi, brezveznimi komentarji, ki so sami sebi namen, nikakor pa ne doda čisto nobene vrednosti, še več, precej otežuje vse skupaj, ker je moteč, da glava peče. in misli, da je kao zabaven. to je poden od moškega, no.

Pri tem se 100% strinjam, da Miha uletava s komentarji, ki nimajo ne repa ne glave, hoče bit na silo smešen, pa izpade moteč in zoprn, pa mi je sicer on čisto ok, ampak tule mi pa res ne spada zraven, sem to že lani napisala.

Največji bebec je tale Miha, ki se na vsem pretege trudi bit duhovit, pa mu nikakor ne uspeva. Jaz bi ga izločila, ker je zgolj in samo mašilo. In motilo oddaje.

Tanja tako tako, ni nekega doprinosa, zabavna itak ni, to je ta zelo poceni humor na prvo žogo,.ki naj bi bil smešen.. No, je – le tistim, ki so precej ubogi na umu.

Špela ajde, naj bo, čeprav bi lahko boljše vodila in ustavljala te motilce, una četrta letos je ok.

To, da si vsi skačejo v besedo, pa bo coment. Brezveze, nima oddaja ne repa ne glave.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close