Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ene ostanejo

Ene ostanejo

Sva prekinila nedovoljeno – nekaj kar je pač bil en tak globok sek s. Po dolgem času pa sva se videla in spet bilo isto. Videla sva se prejšnji teden na plaži. Ona je šla s kolegico po službi na morje in jaz sem šel tam mimo. Celo kopalke sem si šel takoj kupit, da bi lahko bil eno uro z njima. Se sam ne morem verjeti kako ob tej ženski funkcioniram.

Ste imeli v življenju koga tako posebnega?  Vem,  da je tega ogromno, saj v službi na lastne oči vidim. Pri meni se gre za res veliko naklonjenost do nje in iz tega se zgodi vse ostalo.

Kakšne so pa vaše izkušnje …. Sam nase sem jezen, ker jo takoj začnem osvajat in ona je odzivna. Ne vem če bo prišel dan, da bom mirno vstal od nje in šel samo po kratkem klepetu. Midva po kratkem klepetu začneva že gledat okrog kje je najbližje parkirišče. Nekajkrat sva v preteklosti najela sobo in je bilo vrhunsko.

Pazit moram, da ostanem pri sebi in jo odmislim.

Odgovor na objavo uporabnika
LT kvadrat, 07.09.2025 ob 08:22

Sva prekinila nedovoljeno – nekaj kar je pač bil en tak globok sek s. Po dolgem času pa sva se videla in spet bilo isto. Videla sva se prejšnji teden na plaži. Ona je šla s kolegico po službi na morje in jaz sem šel tam mimo. Celo kopalke sem si šel takoj kupit, da bi lahko bil eno uro z njima. Se sam ne morem verjeti kako ob tej ženski funkcioniram.

Ste imeli v življenju koga tako posebnega?  Vem,  da je tega ogromno, saj v službi na lastne oči vidim. Pri meni se gre za res veliko naklonjenost do nje in iz tega se zgodi vse ostalo.

Kakšne so pa vaše izkušnje …. Sam nase sem jezen, ker jo takoj začnem osvajat in ona je odzivna. Ne vem če bo prišel dan, da bom mirno vstal od nje in šel samo po kratkem klepetu. Midva po kratkem klepetu začneva že gledat okrog kje je najbližje parkirišče. Nekajkrat sva v preteklosti najela sobo in je bilo vrhunsko.

Pazit moram, da ostanem pri sebi in jo odmislim.

In zakaj je treba tako na dolgo pisati, da nisi fukal???

A to jamraš, al se bahaš?

Vsak ima enega ali eno, ki je the one. In redko smo potem res s to osebo v zvezi, ker je tako močna vez, da se ne da s tem živet.  Raje si za življenje izberemo nekoga ki nam ni tako popoln, kot da bi si razblinili utvaro o osebi the one.

Nič prekinita stike, rešitve druge ni.

Živim to od februarja. Z njim ki mi je pisan na kožo. In takšen mir čutim in srečo. Res je lepo.

baba zmešana ?

Riž, 07.09.2025 ob 09:15

Vsak ima enega ali eno, ki je the one. In redko smo potem res s to osebo v zvezi, ker je tako močna vez, da se ne da s tem živet.  Raje si za življenje izberemo nekoga ki nam ni tako popoln, kot da bi si razblinili utvaro o osebi the one.

Nič prekinita stike, rešitve druge ni.

Ne bluzi. On govori o seksualni privlačnosti. Privlači ga tako, da mu stoji takoj, ko jo zagleda. In fuk z njo mu je božanski. To je pa tudi vse.

Nisem nikoli kaj tako intenzivnega doživela. Kakšen mi je simpatičen, komu pa ni, doživela sem enkrat zelo močno čustveno povezanost z sodelavcem, bila sva povezana na dušnem nivoju, močna kemija, ujemanje, če bi bila samska, bi bila zelo lep par. Pa nisva samska, zato niti nisva flirtala, oba sva spoštovala to da nisva frej. Noben od naju ni bil pripravljen iti naprej, ker vseeno imava doma urejeno in noben od naju ni želel to ogroziti . Tista izkušnja mi je bila bolj ogledalo, da sem začela delati na sebi, da sem začela ceniti to kar imam doma. Če je pri vama taka kemija ki kar traja, zakaj se ne ločita, zakaj ne začneta skupaj? Tu je očitno neka globja zadeva in ne samo seks. Zakaj se ne opogumita? To ne razumem.

Ne, pri meni nikoli ni bilo nobenega, da bi v obupu iskala parkirišče. So pa osebe v našem življenju, ki ti povzročijo največjo luknjo na srcu ali pa te neizmerno osrečijo. Samo vprašanje je, če te osebe ostanejo z nami celo življenje. Veliko ljudi je zato razočaranih, zapuščenih, nesrečnih, žalostnih, prevaranih, osamljenih, pa ne zaradi kopalk, ampak zaradi želje po čisti ljubezni, predanosti in občutku varnosti.

Avtor je pač izlil svoja čustva kar ga tišči in verjamem, da mu ni lahko, če ne moreta s to žensko živeti skupaj.

Ne bluzi, 07.09.2025 ob 09:37

Ne bluzi. On govori o seksualni privlačnosti. Privlači ga tako, da mu stoji takoj, ko jo zagleda. In fuk z njo mu je božanski. To je pa tudi vse.

In kaj drugega misliš, da je zaljubljenost, kot seksualna privlačnost? Zaljubljenost, iz katere se lahko (ali pa tudi ne) razvije ljubezen, vedno temelji na kemiji, močni seksualni privlačnosti. Brez tega ni prave ljubezni. To je nujen pogoj za pravo ljubezen, ni pa vedno dovolj zanjo. Da ne gre za golo privlačnost, vidiš, ko je ne moreš pogasiti s tem, da 1x, 2x seksaš s to osebo.

Kaj pa je po tvoje ljubezen? Pranje usranih gat? Košnja trave? Skupni bančni račun?

super tema, če ni nakladanje.., ženska in moška energija je opisana kot super jebaški magnet, ne moreta, ko se vidita, da se dol ne data….

pa bistvo, ko uletiš na te strani..,  samo da ni kletnega SdS nora24tv političnega sranja na prvi strani, pa je obisk sč čist ok……

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close