Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Seks brez obveznosti – diskretno

Seks brez obveznosti – diskretno

Potrebujem nasvet, kje lahko najden žensko za občasna seks srečanja. Njen stan mi ni pomemben, mora biti urejena in diskretna. Sem ločen in si vseeno želim, da se te stvari izvajajo diskretno. Imam svoje stanovanje. Za usluge nisem pripravljen plačevati.

hehehe…pravi klovn si

….pa se kako bos placeval…se macka se ne goni zastonj…butec…kje bos nasel babe?v babovcih bumbar

Odgovor na objavo uporabnika
deepclimbr18, 06.09.2025 ob 23:17

Potrebujem nasvet, kje lahko najden žensko za občasna seks srečanja. Njen stan mi ni pomemben, mora biti urejena in diskretna. Sem ločen in si vseeno želim, da se te stvari izvajajo diskretno. Imam svoje stanovanje. Za usluge nisem pripravljen plačevati.

Brez nič ni – nič in brez nič- se nič ne dobi.Odnos je daj- dam, če še nisi ugotovil.Lahko pa kupiš tisto napihljivo lutko.Tko je to v življenju.Moraš biti pa res brez vsake empatije, če misliš, da se bo ena dajala dol s tabo kar tako.Da ti bo fajn.Kaj bo pa zanjo?

Pri obisku ordinacije vam je bilo lepo razlozeno, da je ena modra tabletka proti bolecinam, druga pa za primer, ce najdete zensko. Bodite pazljivi in ne mesajte med seboj tabletk. Vidite kaj se zgodi kadar vzamete napacno, zenske pa ni. 🙂

In zakaj misliš, da bo ena fejst in urejena ženska kar brez razloga zastonj seksala s tabo?

Lepe in urejene ženske svojo pičko ponudijo najboljšemu, ne pa enemu fuka potrebnemu luzerju.

Saj ne plačaš za usluge, ampak ji kaj kupiš, jo kam pelješ, gresta na dobro večerjo. Po moje je prostitutka cenejša. Svetujem ti da si najdeš partnerko, žensko s katero bi lahko shajal.

Celovški dvori.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close