Monsantovo prekletsvo
lloyd, 06.09.2025 ob 18:48
Monsanto ne obstaja skoraj že 25 let….
lloyd, 06.09.2025 ob 19:02
Smešno ampak resnično. Danes sem obredel pol Slovenije. Na monu sem pa spotoma. Ravno dovolj da sem tečen:-D V dveh temah, ki me zanimata in dveh svojih, v teli in v zmenkarijah. btv a maš ti mamo še frej 😀 😀
Moja mati je bolna -Zelo.. njej ni več pomoči..žal ?
crazyfrog, 06.09.2025 ob 19:17
Prosim ne opravičuj se, to ni sveža rana. Je bolj dejavnik zkaj je mene zgodaj prizemljilo-verjetno, in vrglo iz mehurčka..V bistvu mi je bila pripomba prisrčna?
Ja, ni bilo zlonamerno, samo vseeno. Naša je lani prebolela raka, pa eh, ni se za hecat.
Hvala za link. Tudi mene zanima ta tema. Monsanto is one evil corp.
Danes pospravljala doma, poslusala TCja. En dober podkast o zdravilih antidepresivih, nisem uporabnik tega, ampak zanimiva tema. Sokantno, ce koga zanima….
lloyd, 06.09.2025 ob 19:24
Ja, ni bilo zlonamerno, samo vseeno. Naša je lani prebolela raka, pa eh, ni se za hecat.
Lepo za vašo mamo in naj tk ostane?. Moja mami je pa izgubljena že nekje 20 let. Njo so droge uničile(modna industrija), vse s čimer me je vrag napadal, ko sem prišla na mon je res pri moji mami, torej odvisnost,komuna.. Ni lepo, ni lahko. Sam je pa kot je in js sm full pomirjena s tem,,-davki stresa seveda so.. No in ne maram drog v svojem okolju-to je res..In mi je čist jasno, da ni zlonamerno s tvoje strani blo. To je poglavje, ki mene ne boli več-zlo. Tk da.. mam pa full fajno teto haha???
robi9, 06.09.2025 ob 19:45
Že pred dvajsetimi leti sem opozarjal pred fašistično satanistično korporacijo, pa se je večina smejala iz mene, ker so budale fuknjene verjele blesarijam, kako bo gso in korporacije rešile človeštvo pred lakoto.
Resnica pa je, da so zabiti čredi prjnesli le suženjstvo in bolezni.
Ja res, je. Ti, veliki mislec, neuslišani genij si vse vedel in povedal.
Zabita čreda pac ni in ne bo razumela. Ni in nikolo ne bi na tvojem nivoju ?
Bolj neumen, bolj poln samega sebe, 06.09.2025 ob 19:51
Ja res, je. Ti, veliki mislec, neuslišani genij si vse vedel in povedal.
Zabita čreda pac ni in ne bo razumela. Ni in nikolo ne bi na tvojem nivoju ?
Če si fuknjeno, si pač fuknjeno.
Ne vem, kaj bi budalo fuknjeno zdaj hotelo.
crazyfrog, 06.09.2025 ob 19:39
Lepo za vašo mamo in naj tk ostane?. Moja mami je pa izgubljena že nekje 20 let. Njo so droge uničile(modna industrija), vse s čimer me je vrag napadal, ko sem prišla na mon je res pri moji mami, torej odvisnost,komuna.. Ni lepo, ni lahko. Sam je pa kot je in js sm full pomirjena s tem,,-davki stresa seveda so.. No in ne maram drog v svojem okolju-to je res..In mi je čist jasno, da ni zlonamerno s tvoje strani blo. To je poglavje, ki mene ne boli več-zlo. Tk da.. mam pa full fajno teto haha???
Jebeno, droge so pa hudič. Uničeno življenje, pa ne samo njeno.
Aja, teti pokaži moj oglas 😀 Razen, če ma rada ajmoht. No al pa tud. 😀
Forum je zaprt za komentiranje.