Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MED GENERIC

MED GENERIC

Bila sem v trgovini in hitela nakupovat, ker se mi je mudilo na sestanek.

Tako sem kar vzela na polici cvetlični mef. K sem prišla domov sem na etiketi prebrala, da je to generic med iz izven Eu.

Kaj naj sedaj naredim, naj ga zavržem ali kaj. Navadno kupujem cvetlični med od Medex in se nikoli se nisem zmotila.

Sem mislila, da so samo v lekarni v prosti prodaji generic zdravila.

Trgovina je že zaprta, naj ts generic med zavržem ali kljub dvomom poskusim ali porabim.

Svetujte mi.

Med se nikoli ne kupuje v špecerijski trgovini. Ampak pri čebelarjih s potrjenim certifikatom in ustrezno nalepko na kozarcu.

Ali tak mèd lahko dodam čaju in to ponudim otroku, ki je star manj kot deset let.

Ali je tak med škodljiv.

Vedno si bom vzela več časa za nakupe.

Ali tak med vsebuje snovi, ki so zdravju nevarne?

Opazila sem, da cenene izdelke dajejo v prvo vrsto, razprodaja, znižanje, kvalitetne pa bolj zadaj.

Si je treba vzeti čas, da kupec ve, kaj kupi in kaj plača.

Odgovor na objavo uporabnika
Čebelar, 06.09.2025 ob 18:42

Med se nikoli ne kupuje v špecerijski trgovini. Ampak pri čebelarjih s potrjenim certifikatom in ustrezno nalepko na kozarcu.

Dosti bolj zaupam Medexu, ker cem, da imajo redne in stroge preglede ter inšpekcije s strani UVHVVR.

Čebelarji znajo kar fajn mutit in lagati, spomnimo se malo, da so uporabljali neodobrena zdravila za čebele ali pa tisti iz okolice Metlike, ki je kupoval ceneni med pri diskontarjih in ga prodajal po 5x dražji ceni kot domači ekološko pridelan med…

https://www.24ur.com/novice/slovenija/od-kod-prihaja-slovenski-med.html

Čebelarji kupujejo najcenejši med v trgovinah in ga prodajo 5x dražje pod svojo etiketo.

Pa kaj sploh prodajajo to kar bi morali prodajati v lekarni, ce bi bilo neoporečno.

Meni je okus popolnoma enak, tudi počutje in nisem še umrla, čeprav uporabljam med generic.

PO vsem, kar sem prebrala o čebelarjih, mi je zdaj še bolj vseeno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close