Aleja igralnica roj.dan KATASTROFA
Hcera je par dni nazaj praznivala roj.dan tam. Pac nimamo prostora doma. Cena pac primerljiva kot drugje. A za to ne dobis nic. Bila je kao pronceskina zabava, pa so barvali papirnate kronice. In to je to od princesk. Malo so se igrali. Sama sem mogla iti narocit hrano, prinesti torto. Imajo prijazne animatorke, niso nic krive za slabo organizacijo, slabe ideje. Sin je sel avgusta na rojstni dan, superheroji. So barvali paprinate maske za na oci. Lol. Pa taka blazna cena! Res skoda denarja. Pa se videla sem kako se je ocitno ena glavna sefica tam, delala norca in ene animatorke. Res neprofesionalno.
Ko smo bili mi mladi je bilo dovolj hrenovka, pomfri, majoneza, sok, sladkarije… Torta neke normalne velikosti.
Ne spomnin se da bi imel kdo okrašeno z baloni in podobno. Ne zato ker bi bili reveži, pač ni bilo takšnih navad.
Takrat smo se lovili, skrivali, vozili z bicikli, … Pa smo se imeli super, lepi spomini. Kaj je narobe z risanjem po papirju?
Danes je najlažje nekomu plačat, da ti vse naredi in potem špukat po njem.
Če ne znate poiskat informacij o animatorjih, preden jih najamete, ste nesposobne budale. Raje se skrijte, ne pa se izpostavljate na forumih.
Anonimno 7168, 06.09.2025 ob 09:50
“Bila je kao pronceskina zabava, pa so barvali papirnate kronice. In to je to od princesk. Malo so se igrali.”
Kaj bo pa delali drugega kot se igrali? Ali si pričakovala staroveške orgije v gradu?
“Sama sem mogla iti narocit hrano, prinesti torto.”
Kolko pare, toliko muzike.
Smo bili enkrat v tej igralnici, ko so ravno nekaj praznovali. Otrokom je všeč tisti poligon, igrala. Za jest so jim prinesli nekaj iz McDonaldsa. Ne vem, če je bilo všteto v ceno ali so posebej prinesli. Otrokom je bilo ok, ampak to sem od daleč videla, nismo bili udeleženci.
Ste obkljukali, gremo dalje. Mogoče za drugo leto kaka druga ideja. ponudnikov je res ogromno.
Forum je zaprt za komentiranje.