Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tina bo v noči na nedeljo izgubila devištvo

Tina bo v noči na nedeljo izgubila devištvo

Ne vem samo, v kateri luknji.

Pizda in rita sta več tisočkratno naluknjani, najbrž še v popek ni nedolžna, v ušesa ji je tudi že rinil tič, usta milijonkrat znucana, nosnici zaliti s spermo in še obilne je kokainom.

Hmmmm…. Le v kateri luknji je Tina še devica, se sprašujem…

Kako za boga bolniki tvoje sorte prosto tacate po svetu meni ne bo nikoli jasno. Dobesedno spadate v mojmoj jopič v oblazinjeno sobico.

Odgovor na objavo uporabnika
bolnik612, 05.09.2025 ob 11:48

Kako za boga bolniki tvoje sorte prosto tacate po svetu meni ne bo nikoli jasno. Dobesedno spadate v mojmoj jopič v oblazinjeno sobico.

Stvari so bolj zapletene, kot si ti naivno predstavljaš.

Lahko si samo vesel da nisi na MOJI Black Listi.

Popoti že vedo, zakaj nekatere pustijo pri miru wink wink.

Uradno blebetalo, 05.09.2025 ob 11:25

Ne vem samo, v kateri luknji.

Pizda in rita sta več tisočkratno naluknjani, najbrž še v popek ni nedolžna, v ušesa ji je tudi že rinil tič, usta milijonkrat znucana, nosnici zaliti s spermo in še obilne je kokainom.

Hmmmm…. Le v kateri luknji je Tina še devica, se sprašujem…

Kako je pa s tvojo nedolžnostjo pederajsasto budalo?

Če, ti ni se čisto popolnoma jasno… Pa verjetno ti bo kmalu. Da, se kdo bere tvoje objave.

Če je to res kar se govori že dolgo časa, da je imela veliko kurcev v ustih in da so jo porivali v vse možne odprtine v zameno za kokain in denar na območjih od Slovenije, Balkana pa do Dubaja kjer so tudi običajne scene “zlati dež” in še kaj mnogo bolj ekstremnega potem je to kar hudo.

Resnica boli, komentarji še bolj, 05.09.2025 ob 14:19

Če je to res kar se govori že dolgo časa, da je imela veliko kurcev v ustih in da so jo porivali v vse možne odprtine v zameno za kokain in denar na območjih od Slovenije, Balkana pa do Dubaja kjer so tudi običajne scene “zlati dež” in še kaj mnogo bolj ekstremnega potem je to kar hudo.

Tolk k ljudje na tem forumu (sploh tipi) o tujih tičih in ostalih spolnih organih ljudi razmišljate in razglabljate kje so vse bili in kje še bodo….bolj ste na suhem k sahara 😀

Gaber bo na poročno noč napičil Golobovo ritko! Pegging. Golobček pa si bo ob tem predstavljal, da ga nabija njegov fant.

Se je naredila “japonska zastava” ?

saj pa obstaja operacija s katero ti našijejo deviško kožico nazaj

Zgrožena sem. Pustite pri miru Tino in Goloba. Nisem sicer njun pristaš, ampak tako govorjenje pa je čisto obrekovanje, prostaško, vulgarno. A ste bili zraven, da vse veste? Brigajte se zase in za svoje življenje, druge pa pustite pri miru.

Starševski čvek, to niso teme za take stvari. Prav bi bilo, da bi vse komentarje izbrisali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close