Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Očesni center Irman

Očesni center Irman

Kaj ima še kdo izkušnje z očesnim centrom Irman v Ljubljani. Jaz bi samo operirala “starostno” (52 let) dioptrijo, ki jo imam že +1,5 do +2. Pa če kdo zna tudi ceno za tako odpravo dioptrije… Hvala…

Živio

Sicer sem opravil operacijo oči v centru Irman v Žalcu pred približno 2. letoma in tudi pri tvojih letih. Vendar mislim, da tudi v Ljubljani operirata mož in žena Irman. Pregled vida je v tistih časih stal 90 eur, kar pa ti odbijejo od cene operacije, če se odločiš za poseg pri njih. Jaz sem izpolnil obrazec preko spleta zvečer in so me poklicali že naslednje jutro, da se lahko popoldan zglasim na pregled.

Zaradi tega, ker sem imel rahlo sivo mreno na levem očesu sem se odločil za operacijo z vstavitvijo multi fokalnih leč. Pred tem sem imel očala tako za na blizu kot daleč. Operacija 14 dni po pregledu. Operacija je rutinska in traja cca 15 min na oko. Cena za eno oko je bila 1900 eur samoplačniško. V primeru, da greš preko ZZZS ti krijejo samo operacijo in leče za daleč. Če želiš multi fokalno je bilo takrat potrebno doplačati 600 eur na oko.

V glavnem po operaciji ne potrebujem več očal niti za blizu, niti za daleč, čeprav sem bil skeptičen, da 95% jih po operaciji ne potrebuje več očal. Moram reči, da sem zelo zadovoljen.

Predlagam ti, da se pozanimaš koliko je pregled danes, se naročiš na pregled in tam ti bodo vse razložili.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close