Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Triglavski junak Tomaž Gorec

Triglavski junak Tomaž Gorec

Ogledal sem si njegov video na you tube in sem res presenečen kako dobre video posnetke dela in kako dober pohodnik in plezalec je postal. Poleti je bil v Albaniji, Grčiji… Priporočam da si pogledate. Sicer mi je pa velika faca in nisem mogel verjeti kako dobro pleza.

ma nemoj ?

Odgovor na objavo uporabnika
Vprašam pa lahko, 04.09.2025 ob 18:34

Ogledal sem si njegov video na you tube in sem res presenečen kako dobre video posnetke dela in kako dober pohodnik in plezalec je postal. Poleti je bil v Albaniji, Grčiji… Priporočam da si pogledate. Sicer mi je pa velika faca in nisem mogel verjeti kako dobro pleza.

Skoraj tako, kot Martin Strel plava.?

Moj stric je 2x preplezal K2, samo se ne snema in tega ne obeša na veliki zvon.

Ja, Gorec. Link do videa si pozabil dat, a ne?

Tmala dva ga rada gledata☺️

.https://youtu.be/yuz4VB0Yb_M

lep video bi bil, da ni palček glavni lik v njemu

Joj, Tomaž … a se že predolgo ni govorilo o tebi???

Saj vemo … vsaka reklama je dobra reklama

To zna biti škodljivo za otroke, zna poneumljat, pa ne mislim, da morajo otroci samo neke resne in poučne stvari gledat, ampak je pa najbrž vseeno koristno, da jih tudi zabava vsaj malo intelektualno stimulira, če ne drugega, da se vsaj tujega jezika učijo zraven. Gorec ipd. je glih kontra od tega, to je pa prav antintelektualno, to je ne samo junk food youtube vsebin, ampak un hrvaški čips, ne Lays ali pa Pringles, ampak un ta najbolj cenen hrvaški, ko že na polici vidiš, da je v vrečki pol čipsa zažganega.

8409, 04.09.2025 ob 20:09

To zna biti škodljivo za otroke, zna poneumljat, pa ne mislim, da morajo otroci samo neke resne in poučne stvari gledat, ampak je pa najbrž vseeno koristno, da jih tudi zabava vsaj malo intelektualno stimulira, če ne drugega, da se vsaj tujega jezika učijo zraven. Gorec ipd. je glih kontra od tega, to je pa prav antintelektualno, to je ne samo junk food youtube vsebin, ampak un hrvaški čips, ne Lays ali pa Pringles, ampak un ta najbolj cenen hrvaški, ko že na polici vidiš, da je v vrečki pol čipsa zažganega.

Da ti nekaj škodi, te poneumlja, al pa kontrate nahrani, obogati, je odvisno tut od količine konzumacije. Tvoj blebet je spet pretiran in v neko svojo gravž “js mam prav skrajnost speljan”. Jah še zmer si nakladač, ki ga mora vtikat.

crazyfrog, 04.09.2025 ob 20:15

Da ti nekaj škodi, te poneumlja, al pa kontrate nahrani, obogati, je odvisno tut od količine konzumacije. Tvoj blebet je spet pretiran in v neko svojo gravž “js mam prav skrajnost speljan”. Jah še zmer si nakladač, ki ga mora vtikat.

Odvisno je tudi od stopnje zahtevnosti in okusa publike, ampak ej, če vam je pri vsej ponudbi vsebin to všeč, bog vam požegni.

blo je pa na tvju enkrat in sta se režala na polno.

8409, 04.09.2025 ob 20:17

Odvisno je tudi od stopnje zahtevnosti in okusa publike, ampak ej, če vam je pri vsej ponudbi vsebin to všeč, bog vam požegni.

Omg ker bedak skompliciran si? raje vidim, da se gorcu režita ob ogledu saj sploh nvem kje je biu. Kot pa da bi tebe pet min poslušala, ko si tk prazno poln. Analiziraš nekaj, kjer ti manjka kontekst vsega naokol in navznotr. Ahhhh..

Potem vas bo najbrž veselilo slišat, da Gorec tudi knjige piše, največja uspešnica mu je Kar se mora, ni težko, nekaj takega, iz žanra učbenikov za življenje, gotovo obstaja tudi v e-formatu, da ga imate lahko vedno pri sebi za na brzino počekirat.

8409, 04.09.2025 ob 20:49

Potem vas bo najbrž veselilo slišat, da Gorec tudi knjige piše, največja uspešnica mu je Kar se mora, ni težko, nekaj takega, iz žanra učbenikov za življenje, gotovo obstaja tudi v e-formatu, da ga imate lahko vedno pri sebi za na brzino počekirat.

Ne dramatiziraj po nepotrebnem in ne orgazimiraj na suho. Moj 1. Komentar je bil kratek-pa ne zato, da maš ti manevrski prostor za popačenje. Nism pisalao pogostosti niti konkretno o vtisih. Gledala sta ga 1x, mogoče drug dan še kakšn izsek. Smejala sta se tist sproščeno in na mumente začudeno. Če bi pisala takoj, smejala sta se bi dala to negativno konotacijo, še froc se ti smejijo. Blo nama je pa ljubko,kksta se sprostila tistih 10-15min. Ura je bla tam nekje ob 18h-19h, ko sva midva še pospravljala po večerji.. to ni čas, ko jima bova sidrala v glavo znanstveno fantastiko in jima omejila tako miniaturno zadevo. Poleg sta kocke sestavljala. To nekako počneta vsak večer in par min risank navadno. Potem pravljica in zdaj so aktualne uganke. In ti ne bi biu ti,če neb to mini pripomobo senzacionaliziral, se na tej mini pripombi razkošno prikazoval kot gospod pamet, z namigi o tem kk so drugi manj. Teb je hrana to, da so drugi pod. To je huj problem kot to, da sta moja dva malo pogledala gorca. Sam ja ubadaj se z mojimi problemi, konc koncu te razumem, da od svojih rad bežiš. Kljub vsemu pa si problem pr men sproduciral sam, dasi lah malo pojedu ane. Dobr tek?

Sori, nisem hotel biti nesramen, ampak tip se mi zdi res škodljiv, pa ne rečem tega za veliko content kreatorjev.

8409, 04.09.2025 ob 21:11

Sori, nisem hotel biti nesramen, ampak tip se mi zdi res škodljiv, pa ne rečem tega za veliko content kreatorjev.

Aja,men se je pa zdelo, da me kritiziraš, ker sm js tebe zadnjič zrt cunj in tega.. drugače se strinjam s tabo glede te ocene o njemu in tut nasploh kakšne kdaj kvasi. V tistem kratkem ni blo takih neumnosti, bla je predstava nekega street fooda in neke trdnjave- nvem podrobnosti. Uživaj!

Glede potovanj mi je ok. Moj nivo. Nisem zahtevna in sem neizkušena.

Njegov odnos do žensk in sveta pa… sebična,  egoistična narava. Odbijajoče.

Tako da sem mu nehala slediti, pa sem dejansko med izolacijo – korona ful gledala njegove videe. V enem je pokazal kak razgled je imel v sobi. (na pokopališče – sveče so gorele). Ampak ga ni motilo. Je bilo vsaj drugače,  zanimivo. Ko pa se dotaknemo teme žensk ali življenja, pa tečem stran. Gre se samo za denar. Pojdi delat.

Pa daj se no nehaj smešit. Nisi vreden pljunka, bedak zagovedni!

Gorec, Kmetija, Poroka na prvi pogled in Ljubezen po domače… fakmater, ne morem verjet, da je to dovoljeno.

Gorec, kaj bolj bolanega ne gre? Reklama na monu med 40 psihiatričnimi bolniki? Resno? To je tvoja ambicija? 

škodljiv? Mislim, ti si škodljiv s svojimi izjavami.

Zavajaš ljudi, vsak gleda kar hoče, kaj ga gledaš, če ti ne sede. Pa tvoje ven metanje je tu na čveku pretirano.

Ekipa, ki je šla  z njim na Triglav vrhunska, posnetki pa top.

Vse pohvale.

Za 8409

Ko gledam Gorca kako pogumno hodi in pleza po hribih mi po licu skoraj priteče solza ponosa. Malo me spominja na Humarja, malo. Dober je.+ 🙂

Mi je pa všeč, da ima zanimive izlete in je kaj za videti.

Jaz pa odkrito priznam, glede na vso pisanje in debate tule sem na YT pogledala par njegovih vlogov.

V bistvu ne pogledala – spremljala kako minuto, prevrtela naprej za nekaj minut, spet gledala kako minuto, prevrtela naprej …

Ne ve, kaj je, ne ve, kaj vidi, ne ve točno, kako se kraju reče …

Zdaj niti ne poskušam več pogledati kake njegove objave. Tudi če se je izboljšal, ga zdaj vedno preskočim.

Če so vse skurbane vplivnice letos bile na Triglavu, zakaj enemu buzarantu ne bi uspelo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close