Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam so izginile kartice

Kam so izginile kartice

Imela sem jih na telefonu v aplikaciji “Stocard”. Ko odprem mi napiše: Aplikacija Stocard ni več na voljo.

Ali kdo ve, kje so sedaj vse te moje kartice, od Špara, DM-ja, Mercatorja… Fizične sem že zdavnaj zavrgla.

Hvala za odgovor in lp

Stocard so prodali podjetju Klarna že nekaj časa nazaj. Spomladi so se v aplikaciji Stocard, ob vsakem odpiranju, pojavila obvestila, da se ta app zapira in da bo v uporabi nova app Klarna, ter kako preneseš kartice iz stare v novo aplikacijo, par klikov in je bil prenos vseh kartic narejen. Od takrat dalje uporabljam Klarna.

Alternativa Stocard-u
byu/GregaEnigma inSlovenia

Tudi Google Pay ima možnost, da skeniraš črtne kode kartic in jih potem kažeš blagajničarkam.

Prijaviš se v aplikacije trgovcev, kjer vidiš črtne kode kartic in jih poskeniraš v novi aplikaciji. Če ne gre, pa kontaktiraš te trgovce; če jim je kaj do tvojih €, ti bodo že nekako poskrbeli za to, sicer pa niso vredni, da pri njih zapraviš še kakšen cent.

By the mimo, a nimata dm in Mercator neke fore, da vsakič zgenerirata čisto drugo QR kodo, pa tudi Mećkatorjeva fizična je kar sofisticirana pametna kartica, ki sploh nima črtnih/QR kod temveč se digitalno podpisuje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close