Dobr je povedu ?
Tako pac je, pa se lahko na glavo postavte. Na konc smo pa zenske krive, ker smo dojele stvari in ker imamo zdej visje standarde, kot kadarkoli prej. Te zgodbice lahko svoji mamici. Tako bi mogl bit ze skos!
https://www.instagram.com/reel/DHYihQeO_14/?igsh=MWN3ZW14MHNsOWpteQ== .
Nč niste ženske krive… ker v tem primeru gre za posploševanje na spol. S standardi ni nič narobe… razen morda to, da nekatere potrebujejo desetletja (ali celo nikoli), da si pridejo gor, kaj je v resnici pomembno pri standardih. ?
Prav tako (vsaj) nekateri moški vemo, da je žensko nemogoče obdržati in se lahko postaviš na glavo, če ona tega noče ali ji kaj nenadoma pade na pamet iz vedrega neba. To, da hoče, pa izvira iz tega, da ona njega občuduje in spoštuje takšnega kot je… in on ji vrača z občudovanjem in spoštovanjem takšna kot je ona. Saj veš tisto… kar je šala a v resnici povzroča problem… ženska pričakuje, da se bo moški po poroki spremenil. On pričakuje, da se ona ne bo nikoli spremenila. ?
.https://www.youtube.com/shorts/I5-Ce-umHlo
Zaradi tega so nekateri moški nezlomljivi in jih ženske ne morejo zlomiti. Lahko ga zapusti, pošlje v tri krasne… ma on se ravno ne sekira in gre naprej po svoje brez da se ozre nazaj za njo. ?
Anonimno 7239, 04.09.2025 ob 11:51
Moje mnenje je, da to kar je povedal, velja za obe osebi v partnerstvu. Vzajemno se je treba potrudit, na vseh področjih in skupaj rasti. Ob filingu da te partner vleče dol namesto dviga gor – konec zgodbe. Pojdi dalje.
Ti zenski pomagas z denarjem. Tako je ona v svoji zenski energiji, ker ni na vse strani in je umirjena in tako lahko ona tebi pomaga mentalno, custveno, in tukaj je ta rast o kateri vsi govorite. Mi zenske vemo kako to gre.
Nase telo deluje drugac, od menstruacij in tako naprej, to ze veste.
Vi vam damo otroke.
Ce tok hocte vodit, izvolte. Kdo vam brani? Sam ne pricakujte financno od nas zensk, ker nismo za to na svetu. To je vasa naloga. Od vedno bila in vedno bo. Sej ste liderji, a ne? Ne pa da vam mi financno pomagamo. Ja halo? Velik je nacinov v danasnjem svetu glede denarja. Znajdi se ali pa pac ne.
Bolj na kratko ne bi mogla povedat.
Vi moski razmisljate o rasti kakor aha, zdaj mi ona pomaga, NA VSEH PODROCJIH, potem pa bom nasel eno mogoce se malo boljso kot sedaj, pa bom tam glumil liderja. Ne gre tako. To je vas mozak.
Kar je KrEna napisala se nebi strinjala na koncu. Mi imamo ogromno moznosti. En gre, pride kdo boljsi ce tako hocemo. Pri moskih pa ni lih tako, ker spet rabite veliko truda vlagat. Zato pa tok zelite samo eno obdrzat. Ker veste, da druge ne boste mogl najdit kar tako ali pa sploh ne. In ceprav pravjo da se ne sekirajo, poznam jih velik, ki glavo razbijajo ob steno, ko izgubijo neko zensko.
Za tiste zenske, ki se pa sekirajo za moskimi pa nimam lih besed. Level up
Forum je zaprt za komentiranje.