Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Parketarstvo Pibernik

Parketarstvo Pibernik

Moja izkušnja s Parketarstvo Pibernik Škofja Loka je bila zelo slaba in jo ne priporočam nikomur. Od samega začetka je bil odnos pri Parketarstvo Pibernik Škofja Loka neprijeten – gospod, ki vodi podjetje, je bil živčen, neprofesionalen in neprijazno komunicira. Med dogovorjenimi opravili za polaganje parketa se je obnašal nestrpno, dogovori niso bili spoštovani, komunikacija pa je bila slaba. Če iščete zanesljivega parketarja ali strokovno parketarstvo v Škofji Loki, raje premislite dvakrat, preden izberete Parketarstvo Pibernik Škofja Loka.

Delal sem z več parketarji v Škofji Loki, a odnos pri Parketarstvo Pibernik Škofja Loka je bil daleč najslabši. Gospod pri Parketarstvo Pibernik Škofja Loka je bil živčen, obnašal se je neprijazno in ni pokazal profesionalnosti pri polaganju parketa ali svetovanju za parket. Če želite kvalitetno storitev polaganja parketa ali obnovo parketa v Škofji Loki, Parketarstvo Pibernik Škofja Loka ni prava izbira.

Poleg tega je bilo Parketarstvo Pibernik Škofja Loka zelo težko kontaktirati, dogovori niso bili spoštovani, in čeprav sem izrecno prosil za mirno in profesionalno storitev parketarstva, sem dobil ravno nasprotno – živčen in neprijazen odnos. Če iščete parketarstvo Škofja Loka z dobrim odnosom, strokovnostjo in kvalitetnim parketom, obstajajo boljše alternative kot Parketarstvo Pibernik Škofja Loka.

Na koncu moram poudariti, da čeprav je Parketarstvo Pibernik Škofja Loka poznano ime v Škofji Loki za parket in polaganje parketa, sama izkušnja z njihovim odnosom in profesionalnostjo močno razočara. Odsvetujem Parketarstvo Pibernik Škofja Loka vsem, ki cenijo miren, prijazen in strokoven pristop pri polaganju parketa ali parketarstvu v Škofji Loki.

Je bil tak že na začetku dogovarjanja ali se kasneje razvil v gnido. Če je bil že na začetku aroganten in nadpameten si sam kriv, zakaj si ga pa najel. Če je začel kasneje drekati, ko si že plačal avans so pa tudi lekcije, ki bi jih taki morali dobiti.  Enkrat pošteno, da bi jih minila želja po lopovskem obnašanju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close