Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek iscem moskega od 35 – 45

iscem moskega od 35 – 45

imam 24let slisim da so starejsi moski bolj izkuseni v postelji kot ti mladicki

iscem kaksnega postavnega lepega od 35 do 50 odvisno od izgleda – sama izgledam odlicno vendar me je sram kar pristopit do kaksnega ali pa namignit da bi kaj vec tudi resne zveze si resnicno bolj zelim z starejsim moskim

Če iščeš tukaj,pa se res malo ceniš. Moške moraš spoznavati v živo. Pojdi malo ven, med ljudi!!

Javi se na boris7386@gmail.com

Primilaš slike od umetne intelegence. Voice spremeniš v žensko, mu pocužas ves denar.

Zelo srmdi.

Odgovor na objavo uporabnika
iscem iscem, 04.09.2025 ob 04:29

imam 24let slisim da so starejsi moski bolj izkuseni v postelji kot ti mladicki

iscem kaksnega postavnega lepega od 35 do 50 odvisno od izgleda – sama izgledam odlicno vendar me je sram kar pristopit do kaksnega ali pa namignit da bi kaj vec tudi resne zveze si resnicno bolj zelim z starejsim moskim

NE niso. Tisti ki ze mlad ni talent pol tudi starejši ni

Kot pravi kitovka ,če je mlad zanič bo star še slabši, Dej no ,imaš 24 let ,si lepa punca ,vsaj praviš tako ,tu gor smo pa sami abrahamarji in še čez…Kdo je lep pri 45 ali celo 50 letih ,slučajno sem pogledal poroko na prvi pogled Slovenija ,poglej tipe malo čez 40 let ,a to bi ti lizala ,se ukvarjala z njimi …

Pozdravljena

Lahko se oglasiš na mail ggreg8443@gmail.com.

Tudi sam si želim kaj z mlajšo, ampak sem v podobni zadregi, da ne morem kar pristopiti k eni in ji kaj predlagati.

Tukaj je starševski čvek, ne pa zmenkarije……

Če imaš rada starega, vzemi mladega, pa mal počakaj. Boš vsaj kaj imela od njega.

starom vuku treba mlado jagnje. Jaz pa iščem eno lepo in mlado sponzorušo nizkog morala.

.https://youtube.com/shorts/ww_e4q5Wb_0?si=cObxLUJC14ybSiZG

iscem iscem

ti rabiš terapijo, moškega terapevta. marmo juhant recimo. vodeb.  zakaj?  ker ne razumeš življenja, partnerske dinamike.  ni ti jasno.  tebi se vidi zvgojena od mamice.

ti ne najdeš  moža!!   moški  najde tebe!!!    ti ne odločaš o ničemer.  ker ne moreš odločat o ničemer. nobena samica ne odloča o ničemer.   z tvojim odnosom ne boš nič našla.  tvoja logika življenja je.  da si alfa samica, kako dobra praisca, kao mlada in da ti neki iščeš??   to kar si tukaj napisala kaj iščeš?  točno to kaj ti iščeš, točno ti moški ne želijo poročit take kot si ti.   razumeš?  ne želimo tega.  ja po letih mogoče izgled , ustreza . ok?  za spraznit jajca si dobra. ok. poročil te ziher ne bi.

zdaj pa midva to razčlenima

ja?   punčka si do 15.  mlada  od 15 do 23 -24

od 24 do 30 ne morem rečt da si stara, ker nisi.  AMPAK MLADA TUDI NISI VEČ.

ti se pogovarjaš kot nekaj 17 letna najsntica. si pa 24, kmalu 25. ti bi morala že imet 4 leta starega otroka in bit prej poročena!

ker te ne poznam poznam pa ženske.  rečimo da si 7ka.  evo. se zrihtaš si 7ka. ti iščeš m,oškega ki je 7ka.  pa ne po itzgledu ampak karakerno, finančno. malo  bolje od povprečja.  finančno in karakterno.   če tebi ni tko sexy, zameži pa čaki da mu pride.  razumeš ti to?   ti nisi pomembna,  ti nisi važbna. tvoja sreča ni pomembna.  zakon, poroka, ni tvoja sreča.  noben moški ne rabi znat tebe hendlat, te osrečevat.  poglej si komedijo, zdrkaj si pizdo.  ženski orgazem ni pogoj za zanositev.

ti v resnici ne želiš tolko starejšega.  sploh telo ni isto.  spoh to ne gre skupi tko za kao prvega otroka in tko.  za navadne ljudi.  to ne deluje. za neke povpračne podpovrečne ženske to ne deluje.  ti si moraš najdit fanta , ki te bo poročil in bo star 26 mogoče 27. ki ima neko tehnično fakulteto. in moreta skupi rast.  in te želi tako jsedaj poročit. in ti naredit otroka.  zdaj takoj.  ja?

ti nerazumeš, in ne želiš razumet, da nimaš nobenega vzvoda odločanja. moški odloč o fsem.  ja ti lahko rečeš, NE  za poroko. ok?!   ampak prvo te moram oški sploh zasnubit da ti lahko rešet NE.  IN TO TAKI MOŠKI,. KOT SI GA TI ŽELIŠ, KI GA BOŠ SPOŠTOVALA.  IMELA RESPECT.

ženska vzgaja otroek do 5 leta, naprej ata.

tebi ni jasna dinamika življenja. sja počasi t ipostaja jasna.  počas ividiš ,da ten ihče taki kot si ga ti želiš ne želi.  ne govoriva če ti lahko kerega dobiš da si sprazni jajca. to lahko fsaka.  ampak govoriva o takem moškem kot si ga ti želiš!!

in  taki fantje so zunja. vidiš jih.  jaz vem da jih vidiš, veš kje so ,kje jih najdit.  AMPAK TEBE NE ŽELIJO!!!

NOČEJO  TEBE!!   pa ne zaradi let in izgleda. ampak ker si  toxična feminsitka.  sprana v marxizem.  hočeš bit neka alfa samica. kar sploh en obstaja.

poslušaj me.   TI NE TEKMUJEŠ Z KOŠKIM, KI GA ŽELIŠ. AMPAK  Z SAMICAMI OKOLI NJEGA.

če bi ti bila karakterno žena, bi že bila poročena in že imela otroka.   razumeš sedaj?

saj jaz ve da je to zate novo. da ti nihče ni povedal. saj mi je jasno.

sam jazti povem resnico.

so zunaj fantje ki jih zelis, ki so uredu.   AMPAK NE ŽELIJO TEBE .

Tvoj kontakt?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close