Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PODRAŽITEV LPP NA 1,50

PODRAŽITEV LPP NA 1,50

https://ljubljanainfo.com/novica/lokalno/se-ena-podrazitev-toliko-bo-po-novem-stal-ljubljanski-mestni-avtobus/305742

Nam se pozna vsak cent, se pa gre  podražit vožnjo iz 1, 30 na 1,50.

Že 1,30 nam je veliko, bo pa zdaj še gor.   V razvitih državah imajo mestne avtobuse zastonj, da ljudje ne delajo zamaškov z avti. Pri nas pa že zdaj ne prideš nikamor, pleh pri plehu. Kolone  na uro in pol za deset minut real vožnje.   Komu se pa splača na bus pri takih cenah.

Zdaj  placaj  pa cele 3 evre za  sem im tja.

Namesto, da bi se vzpodbujalo koriščenje javnega prevoza, se dela obratno, kot vse.

Mesečna pa je še vedno 37 €. Bodo tudi to podražili?

Odgovor na objavo uporabnika
Podražitev, 03.09.2025 ob 15:08

https://ljubljanainfo.com/novica/lokalno/se-ena-podrazitev-toliko-bo-po-novem-stal-ljubljanski-mestni-avtobus/305742

Nam se pozna vsak cent, se pa gre  podražit vožnjo iz 1, 30 na 1,50.

Že 1,30 nam je veliko, bo pa zdaj še gor.   V razvitih državah imajo mestne avtobuse zastonj, da ljudje ne delajo zamaškov z avti. Pri nas pa že zdaj ne prideš nikamor, pleh pri plehu. Kolone  na uro in pol za deset minut real vožnje.   Komu se pa splača na bus pri takih cenah.

Zdaj  placaj  pa cele 3 evre za  sem im tja.

Namesto, da bi se vzpodbujalo koriščenje javnega prevoza, se dela obratno, kot vse.

Arabska priseljenost  se vozi badava. Pa oni Indijci. Afrika..ilegalci, morje tega.  Katastrofa…… Ostali pa 3 evre. HALO. 3 evre itak, ker se noben ne pelje samo v eno smer.

V primeru kontrole te sterajo  pa kot majmuna dol, popišejo, zagrozijo kot žandarji za popis. Prva mini kazen je 40 eur, če ne plačas v roku se pa  nabije preko 100 iz  Inspektorata MOL. Absolutno noro.  Kimajte spet. Enough!

Glede na vozne rede, zamude, neucinkovitost in neuporabmost LPP, se temu izogibam in grem samo, ko je res sila.

Raje vzamem Avanta in se lepo peljem v vsaj 1-2x krajsem casu kot z busom.

se izogibam, 03.09.2025 ob 15:50

Glede na vozne rede, zamude, neucinkovitost in neuporabmost LPP, se temu izogibam in grem samo, ko je res sila.

Raje vzamem Avanta in se lepo peljem v vsaj 1-2x krajsem casu kot z busom.

To ni rešitev. 1 v avtu in tri četr dneva kolone.  Lpp je  predraaaaaaag.

Za Lj rabiš dron.

Se počutim  v   popolnoma diskriminiranem položaju.  Tri  evre ni vredno dati za vožnjo  s temi starimi  in dotrajanimi busi,  ko si več  v luftu,  kot na sedežu ali te vrže do prvih vrat,  migrantske šeriatske carje se  pa vozi  celo  zastonj.

V razviti drzavi, kjer sem se nazadnje peljala z javnim prevozom, je bila cena 2,40, s kartico pa 2 evra.

od kje vam informacihje, 03.09.2025 ob 17:02

V razviti drzavi, kjer sem se nazadnje peljala z javnim prevozom, je bila cena 2,40, s kartico pa 2 evra.

Kr veliko   jih ima zastonj zunaj.

V kateri? Takoj bo preverjeno.

In ti bi zastonj, če seda?

Koliko samoprispevkov za šole, vrtce, zdravstvene domove si do sedaj plačala?

Na 700 bo šla najemnina gor, ki je bila prej 600. Če komu kaj ni prav, naj gre živet v Lendavo ali pod most! Me nič ne briga, tak je kapitalizem!

Ooooo, prasec kapitalistični, Janković, je mestni prevoz podražil za par centov? Umrla bom! Kje je moja socialna država?

Neregistriran, 03.09.2025 ob 17:14

Na 700 bo šla najemnina gor, ki je bila prej 600. Če komu kaj ni prav, naj gre živet v Lendavo ali pod most! Me nič ne briga, tak je kapitalizem!

Ooooo, prasec kapitalistični, Janković, je mestni prevoz podražil za par centov? Umrla bom! Kje je moja socialna država?

Reveže ima preko v najslabsem,  pardon v najlepsem mestu na svetu.  🙂 žandarje and redarje  na vsakem vogalu, vsak korak se placa, ne vem kaj se ne..

Stroški so menda najvišji na svetu. To pa. Abmormalno so visoki.

To je kruta  propaganda. Najlepše mesto na svetu ..

napisati se mora zaradi koga, da zaradi Slovencev teh in teh..

PREDVDEM PA

Najlepsa mesta na svetu imajo brezplačen  prevoz, celo v  njegovem BG to imajo.

Da ga ni sram. Na revežih se ne more obogateti.

https://www.dnevnik.si/novice/svet/v-beogradu-z-novim-letom-brezplacni-javni-prevoz-2708682/

Ko bodo začeli padati okostnjaki iz omar in bomo Ljubljančani soočeni z realnim stanjem, bo šlo še kaj drugega gor.

Za ves potniški je še vedno 70, torej za vlake, buse, trole, upokojenci majo zastonj. Na naßi liniji so dvignili za 0,60, torej v obe smeri 7 evrov. Za tisto p+r, je pa še vedno, no sedaj 1,50, v obe smeri, pa zastonj parkir plac. Bogi tisti, ki še vinjeto plačajo za ac. Pa nivi peiključki in še večju zastoji. Beh. ??☺️☺️☺️

Ljubljana je maks 15km široka. S povprečno hojo jo prehodiš v dveh urah in pol recimo.

Če si preškrt za bus, greš pa malo prej od doma.

Rezi*, 03.09.2025 ob 18:42

Za ves potniški je še vedno 70, torej za vlake, buse, trole, upokojenci majo zastonj. Na naßi liniji so dvignili za 0,60, torej v obe smeri 7 evrov. Za tisto p+r, je pa še vedno, no sedaj 1,50, v obe smeri, pa zastonj parkir plac. Bogi tisti, ki še vinjeto plačajo za ac. Pa nivi peiključki in še večju zastoji. Beh. ??☺️☺️☺️

kaj to prepisano narobe.

Raj se preusmerite na ponovno branje.

Klošarija slovenceljska, 03.09.2025 ob 18:45

Ljubljana je maks 15km široka. S povprečno hojo jo prehodiš v dveh urah in pol recimo.

Če si preškrt za bus, greš pa malo prej od doma.

Ce primerjas cas voznje z busom in cas za pes, si skoraj na istem, vsaj jaz grem vcasih iz sluzbe pes domov in namesto 1 ura z busom pac hodim 1 uro.

BG, 03.09.2025 ob 18:01

https://www.dnevnik.si/novice/svet/v-beogradu-z-novim-letom-brezplacni-javni-prevoz-2708682/

PRi nas bodo mogli pa še šolske buse dat za neumite in razvratne sončke. Mal se z golobčki in vezam pomente pri županu z lpp. Pa zastonj vozovnicam, kdo jih bo plačal z delovnimi oz. zapislenimi ljudmi. Zdej so vsaj kolesarke zrihtali. Kje so bli v preteklosti, ko sem vse avte in buse šišala ?☺️☺️☺️ Beh.

ja

Boste  vozili samo zavese in Alahu  Akbaru Akbar,  pa rešeno.

To je dobrih 15% na uč.

Pri tako natlacenih avtobusih ob konicah, bi morali na LPP še odškodnino plačat, ne pa da potniki plačujejo, da so sardine

glede na cas, 03.09.2025 ob 18:55

Ce primerjas cas voznje z busom in cas za pes, si skoraj na istem, vsaj jaz grem vcasih iz sluzbe pes domov in namesto 1 ura z busom pac hodim 1 uro.

Ja v redu. Prisparaš 3 evre, se pozna.

Anonimno 8765, 03.09.2025 ob 19:00

To je dobrih 15% na uč.

Pri tako natlacenih avtobusih ob konicah, bi morali na LPP še odškodnino plačat, ne pa da potniki plačujejo, da so sardine

Zadeto.

Nameče te notri res tako, da se komaj sestaviš. Šoferji od dole in pritisne kdaj na bremzo, da se cel avtobus stoječih  ljudi  zakotali do šoferja.

Kamiondžije so  premija proti temu.

BG, 03.09.2025 ob 18:46

kaj to prepisano narobe.

Raj se preusmerite na ponovno branje.

KAj te moti, kaj sem pa narobe povedala. Le to, da pač peš hodi, kot ena omenja. Ali se preseli v bg. Zastonj.

Nikoli več  ne bo tako,kot je bilo.

Nič ne boste imeli in boste srečni!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close