Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cvrtnik na vroči zrak

Cvrtnik na vroči zrak

Vprašanje za tiste, ki ga imate. Kaj priporočate ? Dve posodi da ali ne, moč, znamka, na kaj biti pozoren…?

Čisto odvisno kolikšne količine hrane misliš kuhati. Sicer pa v veliki posodi lahko malo skuhaš, obratno pa ne. Jaz imam z dvema posodama, eno manjšo eno večjo. V večjo dam večinoma krompir in meso, v manjšo pa zelenjavo. Kuham za dva. Imam tefalovega, moči ne vem na pamet.

Jaz ga imam iz hoferja. Dela super že 3 leta. Pri Tefalu samo drago preplačuješ znamko in njihov marketing, drgač je pa isti qurac

Prodam. Dvakrat rabljen. Ni skoraj za nobeno rabo. Preveč izsuši. Morda za kako zelenjavo. Za meso ni šans.

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 03.09.2025 ob 13:10

Prodam. Dvakrat rabljen. Ni skoraj za nobeno rabo. Preveč izsuši. Morda za kako zelenjavo. Za meso ni šans.

Kdo bo pa od tebe gnoja kupoval? Da dobimo garje?

sem ga v Vitapurju, 3 litrski, ena košara. Zame odličen. Če bi vedela, kako je uporaben, bi ga že prej kupila.

Kupila, 04.09.2025 ob 10:24

sem ga v Vitapurju, 3 litrski, ena košara. Zame odličen. Če bi vedela, kako je uporaben, bi ga že prej kupila.

Jaz gledam tudi v Vitapurju tistega v dveh štukih, ena posoda zgoraj in ena spodaj. Predvsem mi je fajn, ker ja ožji in ne zavzame toliko prostora na pultu.

KUHARCA, 04.09.2025 ob 11:09

Jaz gledam tudi v Vitapurju tistega v dveh štukih, ena posoda zgoraj in ena spodaj. Predvsem mi je fajn, ker ja ožji in ne zavzame toliko prostora na pultu.

Ta dvojni mi ni vredu, enostavno ne dela tako kot je treba, imamo še enega  od tefala in je res super, tako da se na tem vitapurjevem nabira prah

Škoda denarja za to.  To ni noben cvrtnik, ampak ventilacijska mini pečica.  Brez veze, hrana je neužitna, izsušena.  V poštev pride le za tiste, ki se ne morejo sprijazniti da ocvrta hrana redi in posledično “cvrejo” v teh posodah in se matrajo s škripajočim mesom in zelenjavo.

Mati ima z vitopurja model vizion xl. Je rekla totalka sranje. Zdaj ima nekaj s Temuja in pravi da speče bolje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close