Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pralno sušilni stroj Gorenje v okvari

Pralno sušilni stroj Gorenje v okvari

Pozdravljeni.

Pralno sušilni stroj Gorenje star 5let se je pokvaril.

Boben ni vrtel. Spiral, pumpal vodo, funkcije na ekranu izpisane, tudi drugo je bilo ok.

Pride ” majster” iz razdalje slab km.

V 5minutah poda “diagnozo okvare. Elektronika fuč in menjava motorja.  Cena popravila 250. Seveda na podlagi povedanega od osebe ki se razume v delovanje strojev itd., smo se odločili. Bolje kupiti nov pralni stroj.

Dobro. Zmotila me je cena podane “diagnoze okvare”. Ma niti 5min ni trajal ta pregled, cena 40e! Seveda brez računa.

Meni osebno se zdi absolutno preveč. Kar sem mu tudi omenila. Takrat mi je zaupal, da to je cena “diagnoze “.

Zanima me vaše mnenje. Glede cene, okvare…

Hvala za vaša mnenja.

Lp iz primorske!

Kakšno je vaše mnenje

no coment

Vsi serviserji imajo postavko diagnostike. Stranka se na tej osnovi odloči, kaj bo storila. In serviser vam je to ob naročilu tudi povedal.

Mimogrede, če je stroj v resnici toliko star, je še v garanciji.

Pravi mojstri iz Gorenja izdajajo račun, zato ne vem, kje si tega dobila.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3444, 03.09.2025 ob 11:06

Vsi serviserji imajo postavko diagnostike. Stranka se na tej osnovi odloči, kaj bo storila. In serviser vam je to ob naročilu tudi povedal.

Mimogrede, če je stroj v resnici toliko star, je še v garanciji.

Ne ni, garancije gorenjevih pralnih strojev so zgolj 2 leti, oz. 5 let ČE se v roku 30 dni od nakupa registiraš na gorenjevi spletni strani s sliko računa, kar dvomim da je storila.

Odgovor na objavo uporabnika
Pralno sušilni stroj Gorenje v okvari, 03.09.2025 ob 08:42

Pozdravljeni.

Pralno sušilni stroj Gorenje star 5let se je pokvaril.

Boben ni vrtel. Spiral, pumpal vodo, funkcije na ekranu izpisane, tudi drugo je bilo ok.

Pride ” majster” iz razdalje slab km.

V 5minutah poda “diagnozo okvare. Elektronika fuč in menjava motorja.  Cena popravila 250. Seveda na podlagi povedanega od osebe ki se razume v delovanje strojev itd., smo se odločili. Bolje kupiti nov pralni stroj.

Dobro. Zmotila me je cena podane “diagnoze okvare”. Ma niti 5min ni trajal ta pregled, cena 40e! Seveda brez računa.

Meni osebno se zdi absolutno preveč. Kar sem mu tudi omenila. Takrat mi je zaupal, da to je cena “diagnoze “.

Zanima me vaše mnenje. Glede cene, okvare…

Hvala za vaša mnenja.

Lp iz primorske!

Kakšno je vaše mnenje

Mah to, če dela že ni elektronika fuč, niti motor.

Kdo je ta šalabajzer brez računa na oko ocenil, in kasiral.

Gorenje že ne, kajti meni so profesionalno popravili in izdali račun. Stroj star 8 let.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close