Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najka kavčič – lepotni studio Škofja Loka

Najka kavčič – lepotni studio Škofja Loka

Pozdravljene punce, je katera izmed vas morda že bila že v tem salonu? Prosim za mnenja, saj sem slišala da so nohti lepi ampak da dekle pretirava s ceno in je požrešno, da je cilj čim bolj obrati stranke. Čeprav mi je na prvem mestu kvaliteta me vseeno to odvrne. Prosim za vaša mnenja in izkušnje s tovrstnim lepotnim salonom. Hvala ??

Čaki, če nimaš namena iti, zakaj nekoga javno blatiš z imenom in priimkom? Napiši še svojega. Tega salona ne poznam, mi je pa to čist mimo.

Odgovor na objavo uporabnika
Eva93, 02.09.2025 ob 22:09

Pozdravljene punce, je katera izmed vas morda že bila že v tem salonu? Prosim za mnenja, saj sem slišala da so nohti lepi ampak da dekle pretirava s ceno in je požrešno, da je cilj čim bolj obrati stranke. Čeprav mi je na prvem mestu kvaliteta me vseeno to odvrne. Prosim za vaša mnenja in izkušnje s tovrstnim lepotnim salonom. Hvala ??

Ni storitev draga,drag je materijal,čistila,sterilizacija,izobraževanje,najem prostora,stroški prostora,zavarovanje prostora,delo,prispevki,… kar ti nanese okrog 3000 eur mesečno samo za poslovanje.Nato še moraš zaslužiti za svojo plačo.

Lahko greš k nekomu za nižjo ceno,nekakovost in moli da ne boš gljivice fasala,si zdravje uničila,…

Sama se izobražuj,odpri salon,… pa takih neumnosti ne boš pisala.

to kar si slišala je res. Pojdi v drug salon, kar je pretiravanje je pretiravanje.

Glede cene nebom nic komentirala, ker vsak postavi svojo ceno za svoje delo. Meni je smešno bolj to, da ima vsakič ko pridem na nohte fafkote po celem vratu kot 16-letniki in se ne zaveda, da to pred strankami izpade popolnoma smešno in neprofesionalno. Če bi imela kaj v glavi bi vsaj puli oblekla, skratka sramotno

Sem njena stalna stranka že od začetka, ko se je še učila. Jasno, da se je cena dvignila, tudi material in najem nista obdržala cene izpred 5ih let.

Najka je krasna, hitra in zelo profesionalna, cena je kakršna je in še vedno nižja od ljubljanske.

Kar se pa fafkotov tiče, bi rekla, da gre za kožne madeže, mogoče dermatitis ali kaj podobnega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close